Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 261 tys. ocen
7,2 10 1 261250
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

TFA wady

użytkownik usunięty

Siemka . Ponownie przedstawię wam wady tej części

- Trzecia gwiazda śmierci
- Planeta Jaku Tatuine 2
- Kantyna Maz Katanna Mos Aisly 2
- Kiepskie postacie
- Zerowe efekty
- Ponowna masakra jedi
- Baza buntowników identyczna jak baza rebeliantów na Yavin IV
-Kiepskie walki na miecze świetlne
- Wygląd Luke Skywalkera identyczny jak obi wana kenobiego , z Nowei Nadziei .
- Bohater gej

Ta część sw nie powinna wogóle ,ujrzeć światła dziennego .

Śmiało zapraszam do podzielenia sie ,swoim niezadowoleniem, do tej części sw .

użytkownik usunięty
Ryloth

Nie wiem czy jest ci wiadome ale ; Ponoć przez krytykę prequeli , lucas zdecydował sie sprzedać swe udziały disneyowi .

Odnośnie star wars 8 mam złe przeczucia

ocenił(a) film na 7

On raczej nie miał już siły na kręcenie kolejnych części. Zapewne brakowało mu też motywacji.

użytkownik usunięty
Ryloth

zgadza sie

użytkownik usunięty
Ryloth

Pójdziesz na star wars 8 do kina ? Ja jestem niechętny , po tej kopi Nowej Nadziei ,czym jest TFA .

Rozczarowany z kina wtedy wyszedłem .

ocenił(a) film na 7

Pójdę. W końcu to Star Wars, a do tego mam Unlimited, to szkoda nie wykorzystać ;)

użytkownik usunięty
Ryloth

Ok . Tylko coraz więcej plotek potwierdza,że star wars 8 będzie remake Imperium Kontratakuje

ocenił(a) film na 7

Tzn?

użytkownik usunięty
Ryloth

http://film.wp.pl/star-wars-episode-viii-jak-imperium-kontratakuje-6037012526490 753a

ocenił(a) film na 7

To jeszcze o niczym nie świadczy.

użytkownik usunięty
Ryloth

wiem . Zauważyłeś co ci oro napisał ?

Moja rada ; Lepiej sie dostosuj do tego co napisał ,jak nie chcesz tej blokady w komentowaniu .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 7

Wiem, widziałem.

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
Ryloth

Dobra, pójdziemy inaczej. Chcesz mieć spokój? dam ci go ale mam do ciebie ostatnią prośbę. Nie będę wywlekał tego co robisz rób sobie co chcesz... ale proszę cię o jedno. Nie wywlekaj na bastionie rzeczy z filmweba. Bo użytkownicy się skarżą że przenosisz tam wojenkę z filmweba na ich forum wystarczył im cyfra... i nikogo tam nie interesuje twoja działalność na filmwebie. Zostaw sprawy z filmweba tutaj...

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

To jest tylko internet , więc pisanie w stylu ; Nie wtrącaj sie , bo rozmawiam z kimś innym . Jest żałosne

Kobieta może zajść w ciąże, a nie mężczyzna . Już któryś kolejny raz robisz spam w krytycznym temacie o TFA . Nikt nie dał ci upoważnienia do reprezentowania , innych użytkowników

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

10/10

użytkownik usunięty
sentia

Sorki że znowu ostro popisałem ale naprawdę, chociaż chcę być spokojny to widząc takie coś nie idzie wytrzymać... już nawet na forum Hobbita nie było tak zle żeby mogło być gorzej. Ryloth jak zwykle też się nie popisuje

ocenił(a) film na 7

Widzę, że nadal nie ogarniasz, iż jedynym źródłem problemów jesteś TY. To TWOJA działalność i obsesja na moim punkcie powoduje problemy. Zaprzestań tego, to wszystko samo z siebie się wyciszy i tyle.

użytkownik usunięty
Ryloth

Ty też nie ogarniasz. Więc proszę zaprzestań pisać w moim temacie na bastionie a się wyciszy samo z siebie... Piotrze

ocenił(a) film na 7

"Ty też nie ogarniasz" - to mi pocisnąłeś ;) Ale w sumie czego można się spodziewać po kimś, kto uwielbia tanie podróbki oryginałów ;p

Nie ty będziesz decydował gdzie mam pisać. Nie rozmawiam tam z tobą, to co ci do tego? Zajmij się sobą, żebyś nie skończył jak na forum Marvela.

użytkownik usunięty
Ryloth

To jest mój blog i ciebie tam nie chcę... prowokatorze... zresztą zgłosiłem ten wpis

użytkownik usunięty

Każdy blog jest publiczny nawet twój . Wydziwiaj tak dalej swoje brednie, a bana ci załatwię . Już jednemu z użytkowników załatwiłem bana

użytkownik usunięty

Pffffffffff

użytkownik usunięty

taka prawda . Jednemu z użytkowników bana załatwiłem , wiec i tobie załatwię jak sie nie uspokoisz .

ocenił(a) film na 7

A zgłaszaj sobie co tam chcesz ;)

użytkownik usunięty
Ryloth

spokojnie Ryloth . Jak zajdzie potrzeba bana dla denisa załatwię bana , jednemu z prześladujących mnie użytkowników bana załatwiłem .

użytkownik usunięty

hahahahahahaha

użytkownik usunięty

Chcesz wiedzieć jak sie zwał ten użytkownik, co mu bana załatwiłem ?

ocenił(a) film na 7

Zbiorowy pozew użytkowników filmwebu (w tym obecnych panów denisa) na blogu Oro nic nie zdziałał, więc obawiam się, że ci się nie uda xD Bardziej realistyczne jest nabycie udziałów w filmwebie i zaprowadzenie tu porządku.

użytkownik usunięty
Ryloth

możliwe ze masz racje

użytkownik usunięty
Ryloth

nie odpowiadaj mu . Celem denisa jest ; za spamować ten temat aż by do kasacji poleciał .

ocenił(a) film na 7

Ten temat i tak jest zaspamowany.

użytkownik usunięty
Ryloth

fakt zwolennicy TFA chcą go spamować az zostanie usuniety

ocenił(a) film na 7

Nie sądzę. Tylko desperaci mają takie pomysły.

użytkownik usunięty
Ryloth

a jeden z nich to denis

ocenił(a) film na 7

Wiadomo.

użytkownik usunięty
Ryloth

a no fakt

użytkownik usunięty
Ryloth

a i nie komentuj mojego bloga na bastionie! nie życzę sobie żadnego twojego wpisu tam. Chcesz mieć spokój to nie wchodz mi w drogę...

użytkownik usunięty

przestań mi tu spam robić !!!

ocenił(a) film na 9

Ale ujrzało i nic nie możecie na to poradzić... Ewentualnie jak Ryloth się ofochać i twierdzić, że dla niego TFA nie ma nic wspólnego z Kanonem.

Nie wiem w jakim świecie żyjecie, ale marki takie jak Star Wars muszą przede wszystkim na siebie zarabiać. A jak widać póki co najlepiej sprzedaje się to co z OT. Dla Was chyba naprawdę lepiej by było jakby nigdy Lucas nie oddał praw do marki i dalej wychodziłyby takie potworki jak the Force Unleashed lub trylogia Koreliańska. Czy Lucas zrobił cokolwiek dla czasów KotORa? Poza tym że jeszcze perfidnie zmienił nazwę Korriban na Morraband w Wojnach Klonów tylko po to by pokazać że może? Gwiezdne Wojny wróciły do popkultury w wielkim stylu i z tego się cieszę

użytkownik usunięty
wifi_wifi

Dla mnie też TFA nic wspólnego z kanonem nie ma . Dla mnie i Rylotha liczą sie tylko sw jakie lucas zrobił .Zgadłeś dla nas najlepiej by było, jakby lucas nie oddawał disneyowi, swych udziałów disneyowi . Co do twego pytania to ; Tak .

użytkownik usunięty
wifi_wifi

Do pytania drugiego ; Też tak . Ja i Ryloth pozostaniemy fanami sw jakie zrobił lucas , i TFA nie uznajemy . Łotr 1 to wyjątek bo ; ta część sw ma sporo zalet ,które TFA brakuje .

ocenił(a) film na 7
wifi_wifi

Gdybym akceptował TFA jako kanon, to musiałbym również zaakceptować to, że pozostałe siedem epizodów straciło sens i olano ich dziedzictwo rebootując sagę i sprowadzając ją do punktu wyjściowego z 1977 roku. Poprzednie części równie dobrze mogłyby się nie wydarzyć i prawie nic by się nie zmieniło.

Nie chcę cieszyć się też z tego, że Disney mnie okpił i przepisał jedynie skrypt, zmieniając tytuł i inne nazwy własne.

Nie widzę też powodu do radości z tego, że dostaliśmy najgorszy epizod ze wszystkich dotychczasowych i źle wykreowane postaci.

" dalej wychodziłyby takie potworki jak the Force Unleashed" - No właśnie, tylko że TFA to dokładnie to samo co TFU - pod względem fabuły to jakaś kpina z uniwersum Gwiezdnych wojen, także sam sobie teraz zaprzeczasz ;p

" Poza tym że jeszcze perfidnie zmienił nazwę Korriban na Morraband w Wojnach Klonów tylko po to by pokazać że może?" - Tak, to było żałosne, ale ja i tak używam nazwy Korriban, więc mi to zwisa.

użytkownik usunięty
Ryloth

Ja również nie widzę powodów do radości , że dostaliśmy najgorszy epizod sw ze wszystkich dotychczasowych i zle wykonane postacie . Ja także nie chce sie cieszyć sie z tego, Disney mnie okpił .Uniwersum oparte w TFA do też kpina .