Siemka . Ponownie przedstawię wam wady tej części
- Trzecia gwiazda śmierci
- Planeta Jaku Tatuine 2
- Kantyna Maz Katanna Mos Aisly 2
- Kiepskie postacie
- Zerowe efekty
- Ponowna masakra jedi
- Baza buntowników identyczna jak baza rebeliantów na Yavin IV
-Kiepskie walki na miecze świetlne
- Wygląd Luke Skywalkera identyczny jak obi wana kenobiego , z Nowei Nadziei .
- Bohater gej
Ta część sw nie powinna wogóle ,ujrzeć światła dziennego .
Śmiało zapraszam do podzielenia sie ,swoim niezadowoleniem, do tej części sw .
Jak myślisz ilu jest na filmwebie przeciwników TFA ,prócz nas ? Bo jak narazie jesteśmy otoczeni przez zwolenników tego niby star wars .
Okej zwijam się z tego tematu, bo mimo, że pisanie z Tobą jeszcze ma jakiś poziom o tyle jak patrzę na Az42 to mnie krew zalewa. Żegnajcie... Żyjcie dalej w tym swoim smutnym świecie... Bo przecież Disney totalnie Was wyru... Bo przecież ta wspaniała podróż, którą te postacie przebyły jest nic nie warta. I mówisz to nie znając jej środka ani zakończenia... Serce boli, dusza boli i tylko pamiętajcie: widzimy się na forum The Last Jedi po premierze. Unsubuję to forum bo rak jaki tu się wylewa jest tragiczny.
Szkoda, że Lucas sprzedał te prawa. Wtedy może nigdy byśmy się nie doczekali powrotu Star Wars do kin, powstałoby więcej książek o klonach Luka, Imperatora i dobrym Vaderze, a Chewie nadal byłby martwy zabity przez asteroidę, bo na Sokole zabrakło dla niego miejsca. Komiksy o Darth Vaderze nigdy by nie powstały. A Lucas robiłby hajs w nieskończoność, bo jeszcze możnaby zrobić remaster Nowej Nadziei w 3D.
A tak to zostaliśmy haniebnie okpieni przez Disneya, bo zdecydował się na to na co Lucas nie mógł przez 30 lat z kawałkiem. Pchnął to uniwersum do przodu. Raz że odważnie (kasacja EU) dwa że nader ostrożnie ale nadal z klasą (TFA). Żegnam.
Jak ci Az przeszkadza, to nie zwracaj na niego uwagi i tyle. W czym problem? Przecież on za tobą nie lata ;p
Smutny świat to wersja Disneya, ja pozostanę przy optymistycznym wariancie EU (dla mnie to jest kanon, pomimo wielu głupich pomysłów), w którym nie zeszmacono bohaterów i nie zaprzepaszczono wszystkiego, co osiągnęli i w którym nie ma żadnych remaków. Oczywiście ja z EU całkowicie wywalam inwazję Vongów i cały ten bajzel z Jacenem.
Ja wolałbym nie doczekać powrotu Star Wars do kin jeśli to ma wyglądać w taki sposób jak to nieporozumienie, którym jest TFA.
Aha to że Ryloth ma tylko jednego poplecznika w postaci Az42 to jest po prostu smutne. Ten człowiek powinien mieć odebrane prawa do pisania na forum publicznym
Kto miałby mi odebrać prawa na udzielania, sie na forum publicznym według ciebie ? jeśli chodzi ci o moich rodziców , to im to NIE przeszkadza .
Nie przejmuj się, ja też to forum opuściłem. Przeglądam sobie tylko tematy, ale się nie wypowiadam, bo jeśli lubisz TFA to na tym forum nie będziesz miał życia. Można powiedzieć, że jesteśmy ostatnimi Jedi, którzy ukrywają się przed czystką :D
Skoro TFA zeszmaciło bohaterów SW to nie wiem jak nazwać to:
http://vignette1.wikia.nocookie.net/starwars/images/b/bd/WhiteVader.jpg/revision /latest?cb=20100110203600
Nie wspominając o klonach Imperatora i innych bzdurach.
PS Już niedługo premiera Mass Effect Andromeda, a ta gra na pewno pozwoli Ci zapomnieć o tym nieszczęsnym forum :)
Poplecznika? A co to ja, szefem jakimś jestem albo gdzieś kandyduję? Ludzi narzekających na TFA jest cała masa, poprzeglądaj sobie tematy. Jak trafię na jakiś wątek, w którym mam ochotę się wypowiedzieć, to się wypowiadam, nie wysyłam linka do wszystkich znajomych, którzy myślą podobnie jak ja ;p
Weź przestań jak słyszę "prawdziwy" fan to widzę przed oczami takich prostaków jak MistrzSeller
Bo wydaje ci sie głupi ,tylko dlatego że TFA nie znosi ?? Jeżeli tak to sie ogarnij .
Raczej nie obsesje tylko ; Zawsze wyraża swoje zdanie i poglądy, do tego niby star wars .
Ale jeżeli według ciebie on pisze bzdury ,to masz problem .
Ty zaś masz obsesję na punkcie bronienia TFA. Każda krytyka tego filmu cię złości.
To tylko narzekać na PT wolno?
Dla niego TFA jest najwspanialsze i podobnie jak GhostintheShell [ denis ] , także krytyka tego filmu jest złośliwa .
Wiesz, ja jestem tolerancyjny ale jak widzę jak ktoś piszę takie farmazony to nóż mi się w kieszeni otwiera
Jeżeli ktoś tu jest chory,to zdecydowanie ty nie ja . Dla ciebie i Ortodoks FW ,krytyka TFA nie jest tolerowana .
Wreszcie ktoś to widzi :D
Lubię TFA ale mam mu trochę do zarzucenia
- ogólna wtórność
- wątki które zostawiono na kolejne epizody przez co na chwilę obecną są niezrozumiałe (moce Rey, nagłe obudzenie się R2D2, Kylo którym jakimś cudem nie wie o nawróceniu Vadera itd.)
- sytuacja polityczna która jest nie jasna i bez sensu (skąd First Order ma superbroń i dlaczego Republika o tym nie wiedziała ? dlaczego Republika zamiast wziąć swoją Flotę i pozbyć się FO woli finansować małą partyzantkę która i tak średnio sobie radzi ?)
- parę postaci wypadło blado (Poe, Phasma, Snoke)
- Baza Starkiller która jest po prostu niczym innym niż trzecią gwiazdą śmierci tylko większą i silniejszą, co i tak nie ma znaczenia bo rozwala się ją w ten sam sposób, ba, można powiedzieć nawet że łatwiej można ją rozwalić bo nie potrzebne były do niej plany xD
ALE, widzę sporo zalet które dla mnie ratują ten film - sympatyczne postacie (Rey, Finn), fajnie zarysowane relacje między nimi, Ciekawy i Niejednoznaczny Złoczyńca kompletnie inny niż jego poprzednicy, Praktyczne Efekty Specjalne (fajnie znów zobaczyć ciężką charakteryzację, animatronikę i w ogóle), Wartka Akcja, Świetna Reżyseria itd.
Więc tak - TFA nie jest idealnym filmem, ale nie bezbarwnym i nienudnym a to już coś :)
Spoko. ;D
A opinię przeczytałam w wypiekami na twarzy. Z plusami się zgadzam, choć póki co czekam na dopełnienie historii. xD
Bo mam nadzieje o jego rozsądek . Ale nie można oczekiwać, po zwolennikach TFA rozsądku .
zdzwiłbyś się że nie, zaś dla ciebie można to samo powiedzieć z prequelami... nie tolerujesz jej krytyki i co? i pstro tyle powiem