Siemka . Ponownie przedstawię wam wady tej części
- Trzecia gwiazda śmierci
- Planeta Jaku Tatuine 2
- Kantyna Maz Katanna Mos Aisly 2
- Kiepskie postacie
- Zerowe efekty
- Ponowna masakra jedi
- Baza buntowników identyczna jak baza rebeliantów na Yavin IV
-Kiepskie walki na miecze świetlne
- Wygląd Luke Skywalkera identyczny jak obi wana kenobiego , z Nowei Nadziei .
- Bohater gej
Ta część sw nie powinna wogóle ,ujrzeć światła dziennego .
Śmiało zapraszam do podzielenia sie ,swoim niezadowoleniem, do tej części sw .
użyłem tylko takiego stwierdzenia ,w sensie ; Jeśli twoim zamiarem jest aby ; Mnie przekonać do swojego zdania w sensie [ wielbienia TFA ] . Jeśli to moje stwierdzenie jest błędne poraw mnie .
Więc jeśli według ciebie , ja wypisuje bzdury to ; Po co do mnie zaczynasz pisać ?
Co ? Weź skończ chrzanić, "użyłem stwierdzenia", wiem co stwierdziłeś, a ja mówię dlaczego źle to stwierdziłeś, większość twoich zarzutów nie są realnymi wadami filmu, chyba tylko 2 punkty mają sens (chociaż i tak to jest powtarzanie po innych)
do pierwszego pytania ; Efekty przedstawione w TFA są w amatorskim poziomie .
do pytania drugiego ; Mi sie to nie podoba
do pytania trzeciego ; Walki na miecze świetlne , są zrobione do kitu .
do pytania czwartego ; Mi odpowiada jak jak w czasie walki na miecze świetlne, są robione fikołki .
Myśl sobie co chcesz . Uwzględnij tylko że ; NIE znamy sie w realu, tylko z Filmweb . Aby poznać człowieka lepiej,trzeba wyjść na dwór a nie po pisowni oceniać,z kim ma sie doczynienia . Jeżeli moje odpowiedzi cie NIE przekonały, to już twoja sprawa,skoro ich uszanować nie potrafisz .
Normalny człowiek w realu albo na portalu internetowym, szanuje odemienne zdania . Ty tego nie potrafisz
Jak już mam okazywać komuś szacunek to osobie starszej lub po prostu inteligentnej, dla ludzi którzy nie mają własnego zdania i jedynie piszą dla samego pisania, w mojej opinii na większy szacunek nie zasługują
To już twoja sprawa . Więc jeśli cie moje odpowiedzi NIE przekonały , nie pisz do mnie wogóle .
http://www.filmweb.pl/forum/inne/Pewien+filmik,2876076#post_15048941
On nie widział Star Warsów? czyli trolluje?
które części star warsów ci sie podoba najbardziej ???????? Bo mi epizody od I do VI .