http://www.filmweb.pl/user/katedra/blog/571179-Walczmy+o+Gwiezdne+wojny%21
Ty które sw lubisz ? W wykonaniu lucasa , czy nowsza saga abramsa . Ja wole sagi w wykonaniu lucasa .
Nie wiem czy ci jest wiadome ale disney zamknął lucasarts , i zwolnił pracowników . Jak będziesz chciał info prześle
A które to te prawdziwe ? Ten shit jaki zrobił Lucas, tak zwane prequele ? Z błyszczącymi statkami jak z marnej gry komputerowej oraz trzodą o nazwie Jar Jar Binks. Lucas nie ma prawa do krytyki, ponieważ sam wypuścił skandaliczne prequele. A teraz zazdrości, że do sukcesu wystarczyło powtórzyć pomysły ze starej trylogii. Ojjjj ale mi go szkoda. Myślał, że natworzy jakiś dziwacznych stworów, wtłoczy to do nudnej polityki, wszystko obładuje obskurnym CGI, zatrudni byle kogo i odniesie sukces. Przecież on zatrudnił tak marnych aktorów, że przy Rey i Finn wyglądają jak amatorzy za dychę. Jedyne co mu teraz zostaje to płacz, bo myślał że 4 miliardy to dobra cena, bo na tym nie da się zarobić ;d A tu proszę, Disney będzie trzepał kasę, bo śmieszny Lucas nie potrafił :) Teraz pazerny na kasę Lucas nie może przeżyć, że nie zażądał 10 miliardów hehe Niech dziadek da już sobie spokój, bo i tak tej kasy nie przeje. Ale tak często kończą bogacze, że ciągle im mało, nieważne ile ale zawsze mało.
No wiesz według takich jak ty , lucas zrobił shit . Ale ja należę do grona fanów sw którzy lubią pomysły lucasa . I właśnie w jego wykonaniu sw jest prawdziwe .
Star Wars jest prawdziwe bo co ? Bo zrobił to Lucas ? Przecież jego Star Wars jest niedorzeczny. W prequalach świat wygląda zupełnie inaczej niż w starej trylogii. Ten statek, którym latają główni bohaterowie jest niedorzeczny. Cały błyszczy metalicznie jak jakiś tani efekt z gry komputerowej. Co on ma wspólnego ze starą trylogią ? Nic. Jak można w ogóle uzasadnić, że w częściach I II III lata się jakimś żenującym błyszczącym statkiem a potem w częściach IV V VI ani widu ani słychu o takich wynalazkach ?:)
Jak byś nie wiedział , to lucas wpadł na pomysł aby sw zrobić, i ujrzały światło dzienne miał do tego łeb . I nie rozumiem , krytyków sag lucasa np ciebie . Wielu moich znajomych , krytykuje nowszą sage sw i docenia sagi lucasa . Tylko że , moi znajomi nie udzielają sie na fillmweb , bo dla nich to strata czasu .
Miał łeb do IV V VI a I II III sknocił. Tak trudno to zrozumieć ? I wielu moich znajomych tak uważa ale nie udzielają się na filmweb, bo dla nich to strata czasu.
A tobie trudno zrozumieć że , nie podzielam twojego absurdalnego oburzenia co do sag lucasa , że je sknocił ???? .Mi sie podobają !!! I nie tylko mi !!!
Twoje podejście jest równie absurdalne.
On myśli nie tak bo inaczej? Nie bądź śimeszny...
nie rozmawiaj z nim... Już pokazał klassę na blogu Oro masakra, próbowałem z nim gadać to twierdzi że uznałem jego ocenę za trolling...
Nie zważaj na to co mów Flower 34 , on bredzi od rzeczy . Potrzebuje tylko wiedzieć ilu jest takich co krytykuje sagi lucasa .
weź liczydło i policz :) Zacznij od swoich znajomych, raz, dwa, trzy...cztery. Ooooooo wyszło, że zero :) A i jeszcze puszczają w TV, czyli jest super.
Litości...
Cieszę się, że ci się podobają i w czym ten problem masz ? A mi się Mroczne Widmo nie podoba. No i ? Ja podałem chociaż dlaczego.
No to jesteś jedynym z krytyków sag lucasa , który podał rozsądne powody . Ale ja ich nie popieram
I przekonany jestem że krytyków sag lucasa , jest niewielu jak by była większość , to nie wróciła by do emisji tv .
Fanatyk ? Od tego co jest lepsze a co gorsze jest średnia. Mroczne Widmo na IMDB ma 6,5 , kogo obchodzą twoi znajomi ? Fanatyzm zawsze jest groźny bo mniejszość uznaje się za większość. Otóż większość tworzy średnią, a nie małe grono.
W żadnym z moich postów nie ująłem cie za fanatyka . Staraj sie uważnie czytać . I na serio nie podzielam twojego absurdalnego, oburzenia co do sag lucasa .
Proszę...bredzisz o emicji w TV, tam leci wszystko. Jak podajesz tak absurdalny argument, to brzmisz jak fanatyk. W skrócie.
Czemu Mroczne Widmo to dobry film ?
Odp. Bo leci w TV.
Żenada.
Zobacz sobie na dzisiejszy program TVN na wieczór , dziś o 20 będzie Mroczne Widmo . I w pozostałe niedziele , będzie reszta sag lucasa .
Co do twego pytania to ci powiem ; Są początki z Anakinem .
Wiem, że leci. I już leciało w przeszłości. Chodzi o to, że to żaden argument ! Przebudzenie Mocy też będzie lecieć, tak jak setki innych filmów.
Co tu trudnego do zrozumienia.
Podważam, argument o puszczaniu w TV jako wyznacznik czegokolwiek, bo to idiotyczne.
Przestań szczekać do mnie smarkaczu... i nie próbuj się odgryzać, bo wiesz, że nie masz racji.
Za wikionary: "osoba, która krytykuje coś lub kogoś w bezwzględny sposób, najczęściej anonimowo lub pod pseudonimem"
osoba - flower_34
co robi - krytykuje, a robisz to
coś lub kogoś - wiele osób nie tylko na tym forum
w sposób bezwzględny - tak, jesteś zaślepiony i myślisz, że to co robisz jest dobre, tak nie jest.
Zapomniałeś co robiłeś na forum hobbita? Nie widzisz jak ludzi tutaj próbujesz poniżyć, bo jedyna racja słuszna to ta twoja. Jesteś jak chorągiewka, tak jak ci zagrają tak zatańczysz. Szukasz okazji aby się dowartościować, szukasz poparcia u osób, które uważasz za godne podziwu, za autorytety. Wybacz, ale autorytetów nie powinno się szukać w internetach... Wieczne przyznawanie racji, ciśniesz dla zasady narnie, zmierzch itp, ktoś ciebie dotknie, lub to co lubisz ten jest okropny, okrutny, bije cie, sponiewiera. Jesteś poszkodowany, ale ty możesz. Zachowujesz się jak w piaskownicy, ktoś rzuci w ciebie piaskiem to idziesz po starszych kolegów. Ale ty możesz wziać łopatkę lub wiaderko i wysypać komuś na głowę. Ładnie mydlisz oczka niektórym, próbujesz pokazać, że się zmieniłeś, ale wciąż jak coś zrobisz źle przywołuejsz osoby, których dawno już nie ma na forum, które tutaj się nie wypowiadają. Zasłaniasz się kimś, aby zamaskować własny szrot. Sam sie gubisz w tym co piszesz, wiesz, raz miałeś 20 lat, potem 23, potem 14, potem 17. Zdecyduj się... ale to nie problem, tylko zachowanie szczyla, który myśli, że mu wszystko wolno. Powinieneś być ostatnią osobą, która kogokolwiek zgłosi do administracji. Nie pamietasz swoich grzeszków, tego co masz za uszami?
Kto uważał cie za hejtera? Każdy na forum hobbita! Tutaj też robisz z siebie pośmiewisko. PS zgłoś ten post, bo dupka będzie bolała ;)
"Cisnąłem po narni, aby wkurzyć i wyprowadzić z równowagi lelena_lisa" - twoje słowa. Szach mat.
Mimo, że nie powinienem, ten post zostawię.
Flower przemyśl sobie co jest w nim zawarte.
Pozostałe osoby, biorące udział w dyskusji pod filmem SW, proszę o zgłaszanie mi wypowiedzi Flowera nie związane z filmem, będę je kasował.
To, jak się zachowuje Flower jest niczym w porównaniu do tego, co taki kamilek, spycialec, bartosz czy katedra wyprawiali/wyprawiają.
Nie widzisz, co wyprawia Az i dlaczego Flower mu tak odpisywał? Zresztą każdy mu coś napisał, bo typ wydaje się być ciągle pod wpływem alkoholu albo czegoś innego.
Zgadzam się, że Flower czasami za dużo spamuje i robi się potem bałagan.
Nie znaczy to, że ma sie go uczepić i przywoływać go w każdej wypowiedzi...
A ja uważam, że jest tym samym. Dlaczego? Flowera słowa "kamil będzie trollował na forum star warsów i tam ten syf się przeniesie", chyba się rozczarował i stwierdził, że przejmie jego rolę. Zachowania tamtych nie są jego usprawiedliwieniem. Nie ma tu kamila, cycu nie robi syfu. Katedra napisał dwa fajne tematy, w tym fajną recenzję. Próbuje się dowartościować w internecie. Nawet zaczął mi odszczekiwać, bo myśli, że osoby, którym się podlizuje go obronią, ja bym był na jego miejscu zawiedziony, że nikt nie interweniuje. :)
Spam jest tutaj drugorzędną sprawą, chodzi o uczepienie się kogoś i niedopuszczanie do własnej opinii.
PS. Flower to lotr_gandalf, który Cię cisnął ostro na forum Hobbita, tak dla przypomnienia :) późniejszy maniakowy_fan. Dziwię się, jak szybko ludzie zapomnieli kim był i kim jest. Tylko w innej masce (nick).
Lotr_Gandalf
Fan_Lady_Galadrieli
Maniakowy_Fan
Gandalf_Szary_2
LobeliaSakvil
Marcin_280
I teraz Flower_34
M.in. z tych kont Denis spamował, a Ryloth mi powie że to ja jestem zły.
Znam te konta, bo flower mi o nich mówił. Sam je dał do kasacji.
Chodzi o to, że ciągle czepiasz się pewnych użytkowników. Sentia i Belief chyba coś o tym wiedzą...
Ciągle? A masz jakieś przykłady tej ciągłości?
Aha, i co z tego że teraz są skasowane? Miał ich pełno i z nich spamował.
Ale już tego nie ma tych kont, więc o co masz pretensje?
A czy ja cię śledzę? Wiem tyle, co mi powiedziano i gdy patrzyłem na to, co wyprawiałeś na forum Hobbita, jak ciągle czepiałeś się sentii i Belief. Ich się spytaj. One ci powiedzą.
Do sentii nie pisałem już z miesiąc albo więcej. A jeśli będę chciał, to napiszę bo mogę. O co masz pretensje?
Ja? O nic. Pretensje do ciebie mają inni. Ty się do mnie przyczepiłeś, cytuję: "Ryloth mi powie że to ja jestem zły".
Ja ci tylko wyjaśniłem, czemu uważam twoje działania za gorsze od Flowera. Pretensje do ciebie to mają inni użytkownicy i z nimi o tym rozmawiaj, a nie ze mną.
To ty się do mnie przyczepiłeś. Cytuję: "To, jak się zachowuje Flower jest niczym w porównaniu do tego, co taki kamilek, spycialec, bartosz czy katedra wyprawiali/wyprawiają."
Przestań o mnie pisać, to nie będziemy musieli dyskutować.