http://www.filmweb.pl/user/katedra/blog/571179-Walczmy+o+Gwiezdne+wojny%21
Nikt frustracji garstki fanów na filmwebie nie nagłośni, bo po co? Albo nie róbmy nic albo zastanówmy się nad efektywniejszą opcją.
Ale po co nie robić nic, jak można usunąć konto? Po co nam ocenianie filmów, skoro i tak niczego nie zmienimy?
Pierwsze słyszę, żeby kiedykolwiek istniała taka możliwość, żeby kliknięcie w gwiazdkę na FW miało cokolwiek ZMIENIĆ. No, wpływa to jedynie na średnią na głównej. Ja je oceniam sam dla siebie.
W takim razie równie dobrze mógłbyś prowadzić bloga, a nie mieć konto na portalu SPOŁECZNOŚCIOWYM :)
Jednak twoje posty wskazują na dekadenckie zepsucie i marazm, który pasuje do prowadzenia snobistycznego bloga niż konta na portalu SPOŁECZNOŚCIOWYM
Dlaczego nie odpisałeś mi na mój długi post jak uzasadniłem dlaczego jesteś hejterem i pokazałem twoją niewiedzę znaczenia tego słowa? To ty mi próbowałeś wcisnąć, że nie wiem kto to hejter. Nie próbuj mi się odgrażać albo pokazywać kły. Bo to nic nie da.
Na kolejnej stronie tego tematu, ktoś (jedna z osób, które uważasz za swoich mentorów, autorytetów, którym podlizujesz się) wytknęła ci i wyśmiała za to, że z płaczem lecisz do moderatorów z byle powodu.
Kolejna rzecz, gościu o dwuliterowym i dwucyfrowym nicku jest przytaczany przez ciebie w prawie każdej rozmowie, w prawie każdym temacie. Ja się kogoś uczepiłem? Czy smarkula hermiona?
Napiszę jeszcze raz to samo - przywołujesz postaci z prehistorii, nie będę pisał tutaj nicków jak 90% forum nie ma pojęcia kto to jest. Próbujesz się nimi zasłaniać. Btw, jedna z osób z którymi tak bardzo (według ciebie tylko oczywiście) trzymasz to osoba, którą cisnąłeś na forum hobbita jak broniłeś Kamila i filmu aż ci piana z pyska leciała. Domyśl się kto to.
Ja tam widzę, że wciąż dużo osób ci wypomina błędy. Nie mówiąc już o spamowaniu. Jeżeli porównać forum star warsów do zbiornika wody, to bardzo widoczne jest zanieczyszczenie w postaci twoich postów.
Proszę o wypowiedzenie się na mój poprzedni dłuższy post.
Przytoczę też sytuację, jak doczepiłeś się katedry o to, że czepia się star warsów. A ty go, bez czytania jego postu skrytykowałeś, w sposób bezwzględny (hejtowanie). Po prostu chciałeś pokazać jaki to jesteś dorosły i odważny, bo pocisnąłeś katedrę! Czarny charakter portalu. Sorry, ale ci się nie udało, zrobiłeś z siebie pośmiewisko :) Przyznałeś mi rację (jak zwykle, bo tylko to potrafisz). Godzinę później w innym temacie, odpisywałeś na jego posty "jak masz tylko krytykować (a wyrażał swoją opinię) to spadaj z tego forum" (nie tylko mu tak pisałeś). No to faktycznie "racja". Ale twoja racja, bo nikogo innego się nie liczy. Zdejmij klapki z oczu.
http://www.filmweb.pl/film/Gwiezdne+wojny%3A+Przebudzenie+Mocy-2015-671051/discu ssion/Walczmy+o+prawdziwe+Gwiezdne+wojny%21,2726072?page=1#post_14075727
Oro, proponuję na swoim blogu dodać, aby zgłaszać posty razem z powodem tegoż zgłoszenia. Bo wkleić sam link, albo link z lamentem to nie sztuka, niech podadzą powód...
Widzisz, dla mnie powód jest nie istotny, gdyż sam osądzam co nadaje się do kasowania.
Ważniejszy jest precyzyjny link do danej wypowiedzi, to mi ułatwia robotę. Często jest tak, że dana dyskusja mocno się rozwinie i dana wypowiedź przesunie się tak, że nie wiem o co chodzi... albo czego dotyczyło zgłoszenie.
Pewnie mi nie uwierzysz ale ; uczono mnie że pisownia nie jest najważniejszym , w życiu elementem . Nawet co do wypowiadania sie w necie np na Filmweb .
Cały temat pisał o swojej szkole ..i czemu jego nauczyciele go nie nauczyli pisać ...aż mi się o tym nie chce pisać ...niech sam opowie.A samego tematu szukałem ale musieli skasować.
http://www.filmweb.pl/user/Oro/blog/560386-MODERACJA?commentsPage=15#komentarze
komedia a wez to jest lepsze. Tylko wez se kitkat lub popcorn
Ale po co mi ta informacja ?? co ja jestem moderatorem forum ???te główki co mam w profilu są za dodawanie materiałów na forum ..dat premier,plakatów, tytułów i tak dalej..
Abyś w rozmowach z tym gościem uważał , bo bedzie ci chciał wpić swoje zdanie że saga lucasa jest okropna . I wiem że moderatorem forum nie jesteś .
Z niczym .Ale wolałem cie uprzedzić . Ale jeśli uznasz że , uprzedzając cie o tym , jest bezsensowne to szczerze przepraszam .
Ale na co chcesz uważać ;d Wyraziłem swoje zdanie. Poznałem też Twoje, że leci w TV to jest super. A Przebudzenie Mocy nie leci w TV to nie jest super. I nagle wszystko stało się jasne. Taka mała EUREKA !