http://www.filmweb.pl/user/katedra/blog/571179-Walczmy+o+Gwiezdne+wojny%21
co ma dvd do tego czy film poleci w TV czy nie? Film w HBO poleci w grudniu 2016 w HBO film lecą po roku od premiery kinowej...
Ma to do rzeczy że wpierw musi nowsza saga , na dvd sie sprzedać . I wtedy sie okaże za ile czasu upłynie do emisji w tv .
Na tej branży sie znam i liczą sie dwie rzeczy
1 duża oglądalność
2 kasa .
film może być głupi, gniotem, nie sprzedać się i lecieć w TV... przykłady kac wawa, daredevil 2003, fantastyczna czwórka też poleci, nijak się znasz...
To ma do tego, że Mroczne Widmo już leciało w TV wiele razy i jest lepsze. :) A nawet jak poleci w grudniu 2016 Przebudzenie Mocy, to poleci raz. Raz kontra wiele razy, hellllllllooooooo ? Zaczynam kumać Az42 ;d
Ja po prostu znam sie na branży , odnośnie pojawienia nowszego filmu , emisji tv .
Najpierw nowsza saga sw musi , dobrze sie sprzedać na dvd i mieć potem dużo pozytywnych opinii .
Myślę, że po dłuższej analizie, wszyscy zrozumiemy Az42. Ja na początku też nie umiałem zrozumieć. A potem myślę sobie "ale ja jestem głupi". Przecież to takie oczywiste, 2 to więcej niż 1. Taka prosta matematyka.
też tak myślę, w sumie logicznie nam to wytłumaczył więc jak tu się nie zgodzić?
Nie sadzę by to miało , kiedykolwiek miejsce , kupowanie na dvd jest owiele bardziej powszechne niż na Blurey .
Jak byś nie wiedziała DVD i Blurai to jest to samo , tylko różni sie niebieskim laserem i czytnikiem .
wiem :) ale jeszcze daleko do tego. Poza tym też planuję kupić blu ray na wiosnę także spk :)
Przecież już zrozumiałem. Po prostu na początku nie podałeś uzasadnienia.
Teraz już wiem, Mroczne Widmo jest super, bo znajomi też mówią że jest super i leci w TV. Przyjąłem, trzeba było tak od razu ;d
OK, będę od teraz czytał tylko twoje posty. Nie wiedziałem, że na tych innych muszę uważać ;p Ale dzięki za info. Trudno tu się połapać, kto jest kto. Może to jakiś agent podstawiony ?
Moje też. Dzisiaj oglądam Mroczne Widmo obowiązkowo. Myślę, że nie doceniłem tego filmu, i trzeba ponownie obejrzeć. Skoro aż sam TVN to puszcza, to musi coś w tym być. W końcu oni mówią, samą prawdę, całą dobę.
Nieźle, w parę minut zrobić bajzel ( chociaż i tak bezsensownym temacie katedry). Nie macie dla moderatorów litości?
ja nie zrobiłem spamu, po raz pierwszy! przyjeżdżam sobie po wyprawie do katowic do domu :P a tu wchodzę i cyrk...
Przyznam, że niektóre wypowiedzi mnie śmieszą ale niektórych kompletnie nie rozumiem i albo potrzebuję tłumacza albo trzeba wypić procentów żeby rozumieć ; )
Na niektórych forach było gorzej ..np w Hobbcie ..i to nie przez spam tylko przez obrażanie forumowiczów..nicków nie będę podawał ponieważ mniej więcej wiadomo o kogo chodzi...
Oczywiście że byłam! Od samego początku(premiery pierwszej części w 2012!!) Tylko pod innym nickiem. Zresztą i tak się tam nie udzielałam za często, ale czytałam namiętnie. :>