Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 261 tys. ocen
7,2 10 1 261283
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

http://www.filmweb.pl/user/katedra/blog/571179-Walczmy+o+Gwiezdne+wojny%21

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
Dealric

ooo widzę że widziałeś już nową część :) chociaż ty nie krytykujesz tego filmu jako gniot :P

ocenił(a) film na 7

Czemu miałbym?

użytkownik usunięty
Dealric

myślałem że cię zawiedzie pod kątem zżyny Nowej Nadziei :) Bo dużo wymagasz od filmów :)

ocenił(a) film na 7

Nostalgia zadziałała. A, że po zawodzenia z nowej trylogii liczyłem głównie na powrót do oryginału...

ocenił(a) film na 6
Dealric

Czyli kino jest tylko dla ludzi profesjonalnie zarabiających na pisaniu recenzji?
Przecież to brzmi gorzej niż idiotycznie.
Warto posłuchać mądrych opinii, a takie mogą pochodzić nawet z ust pani Basi ze spożywczego. Trzeba tylko umieć oddzielić ziarna od plew.

ocenił(a) film na 7
katedra

Czy ty umiesz cokolwiek przeczytac ze zrozumieniem czy musisz wszystko wypaczać, żeby pasowało do tej zamkniętej bańki, w którą wierzysz?
Naucz się oddzielać ziarna od plew to pogadamy.

ocenił(a) film na 6
Dealric

Zamknięta bańką, w którą wierzę? :D

No to słuchaj, za kilka lat zobaczysz w TV Star Wars Przebudzenie Mocy. I co wtedy zrobisz ? Świat ci się zawali ? A potem znowu puszczą Przebudzenie Mocy i znowu i znowu. Argument jest mega mocny ! ;d Podczas gdy w TV lecą filmy, które na filmwebie mają średnią 2-3, nie miały by lecieć filmy oceniane na 8 - ok, przyjąłem.

użytkownik usunięty
XellosMaster

Jak przebudzenie Mocy będzie miało emisje w tv , to oglądał nie będe . I szczerze wątpię by , ta nowsza saga miała odznaczenie gwiazdek bardzo dobry .

Jakich gwiazdek? xD

użytkownik usunięty
Blaxi

Jeżeli korzystasz z programów telewizyjnych , to powinnaś wiedzieć .

Blaxi

Pewnie z tele tygodnia :)

użytkownik usunięty
Blaxi

z tele świat ;D

Ale co to ma do rzeczy. Podajesz argument, że w TV leci Star Wars I II III to znaczy, że jest dobry. To jest bez sensu ! W TV leci wszystko, nawet filmy z oceną 2-3. W TV leci też M jak Miłość oraz Ranczo. Podajesz absurdalny argument, po czym go jeszcze bronisz jak jakiś fanatatyk O_o

XellosMaster

Kiedyś w tv leciało Rekinado!! To musi być dobry film!! xd

użytkownik usunięty

Ostatni raz tak dobrze się bawiłam 3 lata temu czytając wypowiedzi kamilka na forum Hobbita.

użytkownik usunięty
Blaxi

nie sądziłem że ktoś go przebije ;D

A tak w ogóle to kamilek się jeszcze wypowiada czy poszedł sobie z internetu?

użytkownik usunięty
Blaxi

niestety jest tu ale ostatnio spokojniejszy. Wszyscy myśleliśmy że zrobi parodię na forum Gwiezdnych Wojen bo on tej serii nie lubi ale nie ma go tu, chyba na jego szczęście.

Może jeszcze nie obejrzał, ale niedługo przyjdzie. Liczę na to. ^^

użytkownik usunięty
Blaxi

obejrzał :) jego opinia i tak nie była popularna, dał nawet taką ocenę jak ty :)

Eee, szkoda. :<

użytkownik usunięty
Blaxi

też liczyłem że się wychyli i będzie można go zgłosić do bana za obrażanie no ale chyba dostał upomnienie od moda to się pilnuje i gra świętego :P

użytkownik usunięty

nie oglądaj... komuś łaskę tym zrobisz? i tak jak poleci w HBO na święta tego roku w grudniu, zostanie mianowany hitem dnia.

Film już zarobił na siebie, wiec w ocenie programów telewizyjnych będzie miał ocenę bardzo dobry....

użytkownik usunięty
wort801

Na razie wort nowsza saga sw musi sie dobrze na dvd sie sprzedać .

Zobacz ile już w kinach zarobił

wort801

Te wszystkie bilety pewnie Abrams z rodzinką wykupili. Przecież nikt normalny nie poszedłby na ten film do kina, a tym bardziej zapłacił za bilet.

Blaxi

A no tak Blaxi pełna zgoda :) jak ja mogłem o tym nie pomyśleć :)

użytkownik usunięty
Blaxi

o jejku faktycznie ;P przyznam się jestem nienormalny ;D

Blaxi

Kino się nie liczy. Tylko sprzedaż DVD i emisja w TV !

użytkownik usunięty
wort801

na takich tematach to sie znam .

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
XellosMaster

wszystkim szczena opadnie :) bo Gwiezdne Wojny Przebudzenie Mocy należy do HBO i będzie mieć premierę w grudniu tego roku na święta, więc na 100% zostanie mianowanym hitem dnia.

użytkownik usunięty
katedra

Czyli róbmy CO ?

ocenił(a) film na 6

Hmm, może jedźmy do siedziby Disenya i naplujmy im w twarz?
Cóż za kuriozalne pytanie. Jak myślisz, co mogą zrobić internauci, którym film się nie podoba?

użytkownik usunięty
katedra

Ta pierwsza opcja o pluciu jest dużo bardziej sensowna niż jakaś tam pisanina na filmwebie, jeżeli ktoś koniecznie ze swoją frustracją chciałby zostać zauważony przez Disneya.

ocenił(a) film na 6

Jak to "jakieś tam"? Przecież w dzisiejszych czasach to internet jest miejscem na takie frustracje. Myślisz,że Lucas gdzie najpierw zaczął psioczyć i gdzie zyskał największy poklask, a jego sytuacja została najbardziej nagłośniona? W radiu?

użytkownik usunięty
katedra

Lucas to Lucas, a co z resztą? Opinie krytyków i masowe szturmy do kin chyba już ostatecznie zadecydowały o przyszłości tej marki.

ocenił(a) film na 6

W takim razie nie róbmy nic, w sumie nawet ocenianie jest niczym wobec wszechświata...
Usuwamy na trzy, cztery konto? Przecież Disney wygrał...