Coś czuję że ten film będzie porażką, Forda w roli Hana Solo zastąpił by tylko klon Forda, A poza tym, co takiego ciekawego w tym filmie by było? Był przemytnikiem i tyle i znowu imperium i ucieczki i szturmowcy, powinni zrobić trylogię o starej republice, nawet nie na podstawie gier czy książek, niech nawet coś wymyślą swojego.
Ty chyba nie widzisz, że cały ten wysryw wyżej to popularna pasta internetowa a ty dałeś się złapać na baita jak okoń na błystkę
on nie bredzi tylko pisze prawde absolutną , TY za to zamiast odpuścić . dalej wypisujesz swą błazenadę i sam sie osrasz .
Nie zamierzam zamilknąć tylko dlatego że TY TAK chcesz . Jesteś wrzodem tego forum i chwastem , który trzeba wyplenić . TY zamilknij i przestań wypisywać swą błazenadę .
Zależy kto i o co pyta, jakimś przypadkowym ujadaczom oczywiście że nie mam nic do powiedzenia. Skąd to pytanie?
https://pl.wiktionary.org/wiki/wariat
https://pl.wikipedia.org/wiki/Amoeba_(rodzaj)
Zamilkniesz w końcu ??? To NIE SĄ slangi
Nie masz i nie miałeś NIGDY nic do powiedzenia ciekawego .Wyszedłeś na internetowego gamonia . Jesteś smykiem mającym 8-10 lat .
Czyli po prostu jak zawsze nie masz nic mądrego do powiedzenia, nic tu po mnie, nara smyku i nie przejmuj się, że znów wyszedłeś na gamonia internetu
TY sam sie orasz i to NIE JEDEN RAZ . Pisałem ci
Jeżeli ty jesteś inteligenty , to prędzej u nas w Polsce będą trzydziestostopniowe mrozy , a tego w Polsce nie ma od lat i będzie też zawieja śnieżna oraz głęboka zaspa śniegu .
Potrzebujesz komuś swą wiedzę co jest głupotą przekazać . ? To rób to swym dzieciom jeśli wogóle będziesz je miał , i jeśli jakakolwiek dziewczyna będzie chciała mieć z tobą dzieci . Bo jeżeli by jakaś dziewczyna by w tobie sie by zabujała , będzie miała twój poziom inteligencji umysłowej .
Jak na dzieciaka 8-10 letniego nieźle sobie radzisz . Ale do dorosłości tobie baaaardzo daleko . NIE jesteś i nie będziesz nigdy dorosły a ni na tyle odpowiedzialny ba za siebie sie wziąć .
I twe dzieci ewentualne a NA PEWNO miał ich nie będziesz będą miały zamiast rozumu powietrze . W necie próbujesz być kozakiem a w rzeczywiści jesteś pionkiem w rękach swych rodziców . Tylko im pogratulować jak im wyszło twe wychowanie . Dostaniesz w tyłek od życia i sie przekonasz nie długo .Ty jeszcze pewnie w podstawówce jesteś ... . Jakbyś był dorosły a tak NIE JEST dałbyś sobie z tym spokój z pisaniem tego typu postów .
jako że doszliśmy do punktu w którym dziecinne ujadanie to wszystko co jesteś w stanie wydukać, mogę jedynie napisać że oczywiście zgłaszam to skamlenie, papa smyku
Nie dziwię ci się, skoro jesteś tu traktowany jak podnóżek i orany na każdym rogu
Dziecinne próby obrażania, żałosne, z każdym postem pogrążasz się coraz bardziej
Płyniesz już nieźle z tym swoim bełkotem, a więc tak sobie radzisz z wyśmiewaniem w internecie? pisaniem czegokolwiek? specyficzne
Po tym co napisałeś w pierwszym dzisiejszym poście tylko na taką rozmowę z Tobą mnie stać
No tak tak teraz ci głupi i masz rację powinno ci być głupio od razu wiadomo kim jesteś
A w czym leży według ciebie wina w tym filmie ??? Ja jestem jednym z tych co są zachwyceni z tego filmu . I ja sie NIE zgadzam że ten film jest porażką
Film jest porażką, bo wygląda jak typowy sensacyjniak z pościgami samochodowymi.
Widziałem już z tuzin takich filmów.
Magi Star Wars w ogóle w tym filmie nie ma.
Tylko zapierdalanie, strzelanie i jacyś banalni mafiozi.
jedynie według ciebie i tobie podobnych film jest porażką , a to NIE oznacza że NIE jest tak jak wy uważacie .
''Magi Star Wars w ogóle w tym filmie nie ma.''
Serio ?? Nie wciskaj ściemy jest magia star wars a skoro jej NIE dostrzegasz i upierasz sie że jest jej brak to twoja sprawa .
Tylko NIE zasłaniaj sie że film ten słabo sobie radzi na boxoffice , to NIE jest racjonalny powodów ani argument , by zaczynać dyskusje . Liczą sie tylko opinie fanów , a nie tych co nie chcąc pójść snują swe czarnowidztwo \ obawy jak autor tematu .Przyzwyczajenie sie do forda jest dziwne
Użytkownik Goku lubi takie gnioty pseudo SW femi-robot też mu się podoba teraz czeka na następne g...... star wars story typu bobafet gdzie boba będzie gejem a on jako.fan będzie piał zachwytu
''Użytkownik Goku lubi takie gnioty pseudo SW ''
To nie jest żadne pseudo sw . Nie jeden raz wylewałeś swój żal a to że forda nie ma i pomysł na fabułe . A to NIE jest racjonalne i ani rozsądne podejście . Opinie negatywne tych co nie chcą pójść i snują swe obawy\czarnowidztwo NIE liczą sie .
Liczą sie opinie tylko tych co obejrzeli . A jak przekonany jesteś inaczej to , poszerzyłeś swoje krzywe zwierciadło .
Właśnie to jest pseudo SW tylko ty tego nie potrafisz dostrzec disney niszczy serię takimi filmami boxoffice to potwierdza kto chce oglądać niby SW przypominające strażników galaktyki i do tego femi-roboty star wars Disneya to nie star wars lucasa
Sytuacje na boxoffice NIE mogą być oparte na argument do podjęcia jakiejkolwiek dyskusji o tym filmie . Rozumiesz to ??? . A jak ci sie wydaje że MOŻNA to wykorzystywać za argument to jesteś W KOLOSALNYM Dużym błędzie . Te sytuacje NIE liczą sie . Tym udowodniłeś że sobie poszerzyłeś swe krzywe zwierciadło . Prócz mnie jest dużo fanów co lubią ten film , przejrzyj forum .