Coś czuję że ten film będzie porażką, Forda w roli Hana Solo zastąpił by tylko klon Forda, A poza tym, co takiego ciekawego w tym filmie by było? Był przemytnikiem i tyle i znowu imperium i ucieczki i szturmowcy, powinni zrobić trylogię o starej republice, nawet nie na podstawie gier czy książek, niech nawet coś wymyślą swojego.
https://www.ppe.pl/news/58272/han-solo-gwiezdne-wojny-zbiera-pozytywne-recenzje. html . Zobacz linka
Ostatni jedi też miał dobre recenzje a tam leia w kosmosie latała jak supermen więc nie podniecaj się
Zauważ tylko że ostatni jedi a zbliżający sie Han Solo Gwiezdne wojny historie , to nie te same filmy a dwa różne filmy .
Film o solo na pewno nie bedzie taki tragiczny ,jak płakałeś na tym forum jakiś czas temu .
Nie długo sie przekonasz że będzie masa zwolenników tego filmu
To uczucie kiedy wiesz absolutnie nic, ale i tak pieprzysz głupoty. Użytkownicy mocy POTRAFILI PORUSZAĆ SIĘ W PRZESTRZENI KOSMICZNEJ.
Skoro mówisz że użytkownicy mocy mogli.latać w kosmosie bez statków skafadrów wstrzymując odech to rozwiń temat bo jestem ciekawy który to potrafił
MachuFilmweb to troll . Od pewnego czasu masowo płacze na forum tego filmu , z dwóch powodów
1 Nie ma Forda
2 Twórcy mają złe podejście do tego filmu .
Nie warto gadać z nim
Czyli średniak albo gówno, w sensie zazwyczaj mają ocenę wyższą blockbustery nawet jak są takie sobie ;)
Krytycy , krytycy .Własnie wróciłem z seansu , film bardzo dobry , odtwórca roli Hana Solo wg mnie bardzo dobrze sobie poradził .Te wszystkie płacze że to nie Ford można puścić mimo uszu. Zakonczenie takie jakby miała powstać kolejna część o Hanie Solo , chciałbym
Nie sugerujcie się ocenami krytyków i ogólnie ocenami na takim IMDB. Ostatniego Jedi ocenili bardzo wysoko, a wiadomo jak ten film ogólnie wyszedł. (W końcu 3/4 fanów maksymalnie zjechało ten film) Tutaj widząc ocenę 70 % byłem dobrej myśli i nie zawiodłem się. Film bije na głowę Ostatniego Jedi pod każdym względem. Akcja, często zmieniająca się sceneria, w sumie dobrze dobrani aktorzy. Spoko scenariusz, który przypomina ogólnie film przygodowy typu Indiana Jones (chodzi dokładnie o skalę przygody) w świecie SW. Całkiem dobry soundtrack chyba najlepszy z Disneyowskich SW. Szczególnie SOLO THEME. Ogólnie mówiąc ten film przywrócił mi wiarę w SW po absurdalnych i słabym Ep8. Ta seria potrzebowała właśnie takiego filmu jak Solo. Mam nadzieję, że stworzą trylogię. Podobno Alden Ehrenreich podpisał kontrakt na 3 filmy.
Całe Gwiezdne Wojny to znowu imperium i ucieczki i szturmowcy, więc nie wiem czego oczekujesz od typowego popkorniaka.
Właśnie tego....kiedyś wszystkiego można było oczekiwać od tej serii, ale nie że był to typowy popkorniak...
Właśnie SW pokazywało, że SW może być czymś więcej niż zwykły popkorniak. Bo takie popkorniaki przybywają i znikają (ewentualnie próbuje sie je reanimować po latach zazwyczaj z marnym skutkiem), a Star Wars było czymś więcej, serią która pokazała niezwykły świat, miała swoją mitologie i filozofie.
A SW to nie tylko szturmowy i Imperium, jest cała masa średnich historii z czasów starej trylogii i jest cała masa świetnych które dzieją się w innych czasach.
Przecież ta historia Hana Solo to typowy popcorniak !
Tam nie ma nic - tylko zap..... pościgi.
No i chyba źle czułeś. Film rewelka, moim zdaniem najlepsza z nowych filmów Star Wars
Jestem świeżo po seansie. Bardzo dobry Lando, Han Solo, Woody Harrelson i oczywiście Chewbacca. Dla nich opłaca się iść na ten film.
Byłeś na tym filmie żre tak twierdzisz ,czy tak polegasz na swym czuciu ?? Ja byłem na tym filmie wczoraj , i był REWELACYJNY . Aż tak ci brak forda przeszkadza ???
To w takim razie skoro nie byłeś na tym filmie , to ; skąd masz pewność że nie jest udany ???
sprostuje cie zależy dla kogo ten film średni jest . Masz przykład film o solo jest rewelacyjny dla tych którzy twierdzą że trylogia Disneya jest do bani np ja . A drudzy jak ty którym sie wydaje że trylogia Disneya jest fajna ten film o solo jest średni
sam sie przekonaj przeglądając forum że film ma zwolenników a z czasem tych zwolenników będzie znacznie więcej .
ty znowu swoje ??? to sie robi nudne już . Byłeś przekonany że każdy z tego forum ten film z nienawidzi i tak sie NIE stało . Zobacz forum
to jeden z tematów gdzie są zwolennicy tego filmu jak ja
http://www.filmweb.pl/film/Han+Solo%3A+Gwiezdne+wojny+-+historie-2018-714149/dis cussion/8+10,3003865