Coś czuję że ten film będzie porażką, Forda w roli Hana Solo zastąpił by tylko klon Forda, A poza tym, co takiego ciekawego w tym filmie by było? Był przemytnikiem i tyle i znowu imperium i ucieczki i szturmowcy, powinni zrobić trylogię o starej republice, nawet nie na podstawie gier czy książek, niech nawet coś wymyślą swojego.
zamiast wymyślać bzdury zajrzyj w linka który ci dałem , i przekonasz sie że są tam zwolennicy .
Byłem widziałem ludzie podniecają sie star wars story bo główna trylogia jest do bani i przy niej taki twór jak solo może wpaść dobrze
przynajmniej choć raz napisałeś coś mądrego , przekonasz sie że tych zwolenników będzie znacznie znacznie więcej z czasem . TFA i tlj zaorane .
Jak by nakręcili główną trylogię z prawdziwego zdarzenia to tym filmem tak by się ludzie nie zachwycali między innymi dla tego lotr 1 zdobył taki entuzjazm widzów a teraz solo bo główna trylogia to g.....
Sukcesem solo jest to że tlj i inne g...... typu tfa jest do bani a solo to zapychacz mnie to nie satysfakcjonuje czekam na główną trylogię z prawdziwego zdarzenia
''czekam na główną trylogię z prawdziwego zdarzenia''
Jak sobie te trylogie wyobrażasz ?? o czym fabuła i kto główny bohater dobry , a kto główny zły ??
Ja bym chętnie obejrzał coś na temat sith ,gdy władali planetą Korriban . Początek ich konfliktu z jedi walka o władzę a potem wojna między nimi
No tak bo w zamian będzie trylogia o solo i x filmów o postaciach drugo trzecio planowych a potem Disney uśmierci SW
jeżeli disney będzie robił sw o postaciach z dawnego kanonu to dla mnie ok ,i TFA i tlj będą zaorane ponownie .
Jak trylogia o solo będzie to bomba . Zauważ że sw było za lucasa
Ja bym jeszcze obejrzał skoro.kręcą SW story historię jody bo ten goscu żył nie pamiętam ile ale okolo 1000lat więc dużo mogło by się wydarzyć nakręcić trylogię o starej republice wmiksować w to jadę i tak powiązać stare z nowym i wtedy kręcić SW story o postaciach
jak jesteś taki przewidujący zagraj w totka , i wygraj kasę a później dzięki tej kasie zrób sobie ekranizacje o starej republice .
masz na to racjonalny powód ? . samo pisanie '' kłamiesz '' nie oznacza że jest tak . jak pisałem do trolla Machu filmweb '' krytyka nie oglądających tego filmu osób NIE liczy sie '' .
wie to każdy z tego forum że tego filmu filmu nie oglądałeś . I to ty tylko jesteś głupszy i to dwudziestokrotnie .
A skąd ci do głowy przyszło że , widzą we mnie głupiego a nie w tobie ??? . Ty na długo przed premierą wylewałeś żale i płacz na ten film . A to normalne NIE było .
ten sarkazm ci sie nie udał . TY na długo przed premierą filmu o solo wylewałeś swój płacz i żale .
Jeżeli nie dostrzegasz sensu w mych wypowiedziach , to po co piszesz do mnie ??? To nie ma wogóle logiki w tym co robisz . Ty mnie nie musisz dokształcać , wiem to co wiem i to mi wystarczy . A jak trafią sie ci co podważą że nie mam racji , to tacy to trolle .
Denerwujesz mnie swoimi wypowiedziami i tym że nie potrafisz zrozumieć
merytorycznej Rozmowy i argumentów ludzi którzy krytykują ta produkcję a jak ktoś Cię zgasi to wypisujesz jak mantrę swoje głupie teksty
Jakby było prawdą to co piszesz dałbyś sobie spokój z pisaniem dalszych komentarzy , a skoro piszesz je nadal to znak że masz nadzieje że te krytykę przyjmę . Więc twa nadzieja na niczym spełznie
Nic ci to NIE DA że będziesz reagował . NIE zamierzam wogóle zmienić swego podejścia do tego filmu , które według ciebie trudno jest zrozumieć .
no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie naszego Gokussb naszego rodaka wielką osobę ,i tak wyjątkowa i ważną bo to nie jest ktoś tam taki sobie że możesz go sobie wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes rodzinie ale chyba ty nie wiem nie rozumiesz co to jest wiara .jeśli myslisz że jestes wspaniały to jestes zwykłym czubkiem którego ktoś nie odizolował jeszcze od społeczeństwa ,nie wiem co w tym jest takie śmieszne ale czepcie się stalina albo hitlera albo innych zwyrodnialców a nie czepiacie się takiej świętej osoby jak papież filmwebu i internetu jak gokussb .jak można wogóle publicznie zamieszczac takie posty jakie ty zmieszczasz?ja się pytam kto powinien za to odpowiedziec bo chyba widac że do koscioła nie chodzi jak jestes nie wiem ateistą albo wierzysz w jakies sekty czy wogóle jestes może ty sługą szatana a nie będziesz z goku robił takiego ,to ty chyba jestes jakis nie wiem co sie jarasz pomiotami szatana .wez pomyśl sobie ile goku zrobił ,on był kimś a ty kim jestes żeby z niego sobie robić kpiny co? kto dał ci prawo obrażac wogóle Goku naszego ?pomyślałes wogóle nad tym że to nie jest osoba taka sobie że ją wyśmieje i mnie będa wszyscy chwalic? wez dziecko naprawdę jestes jakis psycholek bo w przeciwieństwie do ciebie to Gokussb jest autorytetem dla mnie a ty to nie wiem czyim możesz być autorytetem chyba takich samych jakiś głupków jak ty którzy nie wiedza co to kosciół i religia ,widac że się nie modlisz i nie chodzisz na religie do szkoły ,widac nie szanujesz religii to nie wiem jak chcesz to sobie wez swoje zdięcie wstaw ciekawe czy byś sie odważył .naprawdę wezta się dzieci zastanówcie co wy roicie bo nie macie widac pojęcia o tym kim Gokussb jak nie jestescie w pełni rozwinięte umysłowo to się nie zabierajcie za taką osobę jak wielki Goku bo to świadczy o tym że nie macie chyba w domu krzyża ani jednego obraza świętego nie chodzi tutaj o kosciół mnie ale wogóle ogólnie o zasady wiary żeby mieć jakąs godnosc bo Goku nikogo nie obrażał a ty za co go obrażasz co? no powiedz za co obrażasz taką osobę jak goku ?brak mnie słów ale jakbyś miał pojęcie chociaz i sięgnął po pismo święte i poczytał sobie to może byś się odmienił .nie wiem idz do kościoła bo widac już dawno szatan jest w tobie człowieku ,nie lubisz kościoła to chociaż siedz cicho i nie obrażaj innych ludzi
dokładnie nie odzywaj sie widac że nie umiesz czytać, dwa zdania wiecej i legniesz, co może wiedziec osoba ktora tu spedza 25 godzin na dobe mam nadzieje ze jestes z siebie dumny i jutro wstaniesz lewom nogon
tylko tak pisze osoba ktora nie ukończyła wiencej niz 8 lat ty pewnie ledwo co do klawiatury siegasz były astronauto na niby
Włącz sobie solo może sie podniecisz a potem napisz do goku pomoże ci upuścić trochę emocji
Dokładnie, spadaj z filmwebu, to nie miejsce dla takich knypkuf jak ty!
Zaorany Jeden: zero PLOX PLOX PLOX
Zdawało mi się, czy nadal słyszę skomlenie Machu_filmweb o atencję? albo znowu coś portal świruje ..
Zmienić parę literek w twoim niku i cała prawda o tobie wychodzi na jaw NOwariat
ty jesteś tysiąckrotnie głupi . Tylko nie chcesz zrozumieć że wcale nie jesteś na tym forum lubiany . I nie żadne Ja p........ . Tylko Nevarius jest od ciebie mądrzejszy
co ty wogóle chcesz osiągnąć pisząc swe posty ?? . Nie ogarniasz że NIKT cie tu NIE CHCE ???? . Jeżeli ty jesteś inteligenty , to prędzej u nas w Polsce będą trzydziestostopniowe mrozy , a tego w Polsce nie ma od lat i będzie też zawieja śnieżna oraz głęboka zaspa śniegu .
I niech dotrze do twej łepetyny pustej '' Zmiana nicku wogóle nie jest możliwa '' . I to ty stanowisz problem tego forum , TYLKO ty .
Zmienić parę literek w twoim niku i cała prawda o tobie wychodzi na jaw NOwariat