PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95746}

Harry Potter i Czara Ognia

Harry Potter and the Goblet of Fire
2005
7,6 419 tys. ocen
7,6 10 1 419100
6,9 57 krytyków
Harry Potter i Czara Ognia
powrót do forum filmu Harry Potter i Czara Ognia

chyba jako mniejszość przeczytałam wszystkie części Harry'ego przed obejrzeniem filmu. Trochę się załamałam jak czytałam o Cedriku jako mega przystojnym 17 - latku, a załamałam się jak dowiedziałam się, że gra go Robert Pattinson :( Koleś nie w moim typie i (według mnie) nie nadawał się do tej roli. Nie obrażajcie się jeśli macie inne zdanie to tylko moja opinia :)

_Trusia_

"chyba jako mniejszość przeczytałam wszystkie części Harry'ego przed obejrzeniem filmu"
Wszystkie, to znaczy do siódmego tomu? A dopiero potem wzięłaś się za filmy? Czy tylko do czwartego tomu, a potem obejrzałaś Czarę Ognia? Bo w tym drugim nie ma nic nadzwyczajnego. Też najpierw przeczytałam każdą część, a dopiero potem ona pojawiła się w kinie, więc siłą rzeczy nie mogłam jej wcześniej obejrzeć. Chyba wszyscy fani, których znam najpierw czytali książki, a dopiero potem oglądali filmy. No, ale ja mam 21 lat. Czytałam Kamień Filozoficzny na długo przed premierą filmu.

Wszystkie części najpierw przeczytałam, a potem dopiero obejrzałam filmy, a wszyscy fani HP jakich znam, najpierw oglądali filmy :)

_Trusia_

Znasz chyba tylko bardzo młodych fanów (albo to ja jestem dinozaurem). :) Jak zaczynałam przygodę z HP, to nie było jeszcze filmów. Później premiery powieści i filmów się przeplatały.

_Trusia_

Kristen Stewart w jednym z wywiadów stwierdziła, że Robert Pattinson jest mega przystojnym 17-latkiem. Tę opinię do serca wzięli sobie twórcy filmu i postanowili dać mu angaż.

_Trusia_

Czy ja wiem czy mniejszość... większość to przeczytała wszystkie 7 czesci jak jeszcze filmów nie było