PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31326}
6,8 25 tys. ocen
6,8 10 1 25491
7,3 24 krytyków
Hellraiser: Wysłannik piekieł
powrót do forum filmu Hellraiser: Wysłannik piekieł

Co w tym filmie jest przerazajacego ??
Zaden z tego horror.
Film tylko dla fanow sado-maso.

Prot_2

Nieporozumienie bo to gowno, ale i takie filmy sie zdarzaja i maja swoja wartosc duchowa, na pewno wyczuwa sie niepokouj ze jest cos nie tak. Wiesz uwazam ze sado macho by sie zanudzili na tym filmie, ja sam sie zanudzilem a nie praktykuje takich rzeczy wogole nie praktykuje seksu. Po za tym wiesz facet w wypozyczalni jak pozyczalem Martwice mozgu (no to jest kultoy film) to powiedzial do mnie ze to bardzo straszny film. Ogladajac domyslilem sie ze to parodia horroru, beka niesamowita, co za debile pracuja w ypozyczalniach. Chcemy Quentina Tarantino do wypozyczalni!!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
Prot_2

Bez kitu, ale z was końskie zwisy.Ja również nie jestem jakimś wielkim fanem Hellraisera, ale jak mi sie coś nie podoba to nie jade po filmie aż sie kurzy (patrz: mój koment do tego filmu).Jak widać jednak zawsze trafią się downy bez kultury, którzy sie jarają gdy mogą poczuć się ''cool'' na forum internetowym , mogąc powkurwiać innych.Żal mi was pedały, nara.

ocenił(a) film na 10
Pawuloniasty

Ale mnie dobiliście. Ciekawe co według was należy do dobrych filmów. Pewnie serial "Moda na sukces" i "Teletubisie". Pewnie najlepszy film dla was to taki gdzie flaki latają zawieszone na sznurku. Jesteście żałośni. Jeśli chcecie tyrać filmy to weźcie się prędzej za filmu, które naprawdę są do dupy, bo wasza postawa jest żenująca.

Prot_2

Dzieciom neostrady mówimy stanowcze nie.
http://dziecineo.prv.pl/ [dziecineo.prv.pl/]

ocenił(a) film na 8
Prot_2

Co w tym filmie przerażajacego ??? Hmm... a co cie przeraża ??? To zależy czego sie boimy. Wiem nie wiem co bym tu napisał i tak nie zrozumiesz. Hellraisera cenie za klimat i geniusz reżysera że przy tak małym nakładzie budżetowym i zacofanej technice stworzył taki obraz . Choć jeżeli chodzi o Hellraisera to jest to psychodeliczny horror i nie dla każdego łatwy w odbiorze, dlatego w sumie rozumiem dlaczego sadzisz że jest to film dla fanów S/M...