PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35798}

Hero

Ying Xiong
2002
7,4 57 tys. ocen
7,4 10 1 56936
7,1 24 krytyków
Hero
powrót do forum filmu Hero

Totalny chłam

ocenił(a) film na 1

Słyszałem, że jest niezły, więc obejrzałem.
No i uważam to za czas stracony. Zazwyczaj tego typu filmy staram się oceniać w kategorii komedia. Ale nawet i tego nie mogłem zrobić.
Reżyser chyba za cel postawił sobie zrobienie jak najgłupszego i naiwnego filmu.
0/10

ocenił(a) film na 10

Natomiast pod wrażeniem tego jestem :)
Pozdrawiam bardzo serdecznie i gratuluję lekkości pióra.
Natomiast panu Zakompleksionemu jeszcze mało, sądzę iż musiałbyś tak jak on siedzieć 24h przed komputerem i tworzyć jakieś rozmaite, pełne wielkości i patosu wywody, żeby mu dogodzić:)

ocenił(a) film na 10
Paulinkaaa

STFU. tak będzie lepiej i dla ciebie i dla twoich potomnych, niechaj których Bóg ma w Swojej opiece oO... ;S

użytkownik usunięty
Paulinkaaa

Sorry że się wtrącam do waszej kłótni, ale czy nie wydaje wam się, że nie ma ona sensu, przecież oboje cenicie "Hero" i w tej dyskusji powinniście raczej stać po tej samej stronie. Chyba, że macie jakieś zadawnione urazy. Co zaś tyczy się krecika gdzieś na filmwebie przeczytałem ranking, w którym był on umieszczony jako czołowy prowokator wynika, więc z tego, że cala ta dyskusja raczej nigdy nie miała większego sensu.

ocenił(a) film na 10

Masz rację, ale "żałosność" usera Paulinkaaa mnie powala. Nim się zdecyduje na ostrzejszą wymianę zdań niech poświęci kilkadziesiąt minut na rozmyślanie nad tym "czy warto?", bo później mi posty w tajemniczy sposób giną... Najpierw prowokuje, a później zgłasza moje odpowiedzi do usunięcia, pomimo, że są równie ironiczne co jej, ale bez czystych epitetów i wulgaryzmów. Żalwsieci.pl ;S.