Co o tym myślicie? Prace ida pełną parą ale czy się wyrobią?
http://www.theonering.net/torwp/2014/06/16/90082-manu-bennett-to-do-pickups-in-j uly/
Szczerze to zaczynam w to wątpić że się wyrobią tu już połowa czerwca za nami a tu jakieś dokrętki nie zobaczymy tego filmu w tym roku bardzo w to wątpie
Szpital na 10 i opis "Lubię Doktor Dominikę Gajdę naj naj naj naj serial uwielbiam go".
Skoro się nie interesujesz to chociaż nie głosuj na SLD czy Twój ruch, przenigdy.
Wyrobią się jak zawsze, co najwyżej dadzą parę spapranych scen CGI jak w Pustkowiu.
Oby nie przesunięto premiery na przyszły rok, tak jak zrobiono to ostatnio z najnowszym filmem Wachowskich "Jupiter: Intronizacja". Miał być teraz w lipcu, a jest w lutym.
Też mam nadzieję że nie przesuną bo ta cisza niestety póki co na to wskazuje jędnak mam nadzieję że film pojawi się zgodnie z terminem tak może ostatecznie jak się już nie wyrobią dokrętki pójdą do rozszerzonej
Ale wy panikujecie. Jak stare baby. To że w tamtym roku zwiastun wyszedł wczesniej nie oznacza, że od razu przesuną premierę. Ludzie, opanujcie się.
Ale kto panikuje? Pytasz się "Co o tym myślicie?" to napisałam co o tym myślę. Gdzie tu panika?
Spokojnie, ludzie. Będzie dobrze, nawet jeśli przesuną premierę. Zgadzam się z Belief, lepiej byłoby przesunąć, niż gdyby mieli wypuścić niedopracowany film. Ale kto wie, może jednak zdążą. O ile pamiętam dokrętki "Powrotu króla" Jackson też kręscił jeszcze w roku premiery. Jeśli się mylę, proszę poprawcie mnie.
Co do wypowiedzi Luthanna - czy czasem premiera lipcowa nie była aktualna gdy film miał być jeszcze podzielony na 2? Wszystkie części LOTR miały premierę w grudniu przed świętami.
Jestes mistrzem wsrod kretynow...
Najpierw zakladasz temat: "Beda dokretki. Prace ida pełną parą ale czy się wyrobią" i pytasz co sadza ludzie o tym fakcie, ze mamy czerwiec a PJ i ekipa wciaz kreca oraz nadal trwaja prace nad filmem. Gdy dostajesz odpowiedzi na swoje durne pytanie od niektorych ludzi, ze sie np obawiaja o termin wtedy po nich jedziesz ze baby, ze sie marza... wez ty sie ogarnij i okresl czegop chcesz bo poki co jak czytam twoje durne tematy to widze tylko ciagle mega spam i tematy-prowokacje... zero tresci.
Piotruś ty się lepiej zajmij sobą ok? Nikt ci nie kaze tutaj wchodzić i czytać. Chodziło mi o to, co ludzie myslą o dokretkach a nie pisane głupot typu "Pewnie przełożą premiere"
Mysle ze trzeba zajac sie twoim zachowaniem na forum. Nie potrafisz sie komunikowac z ludzmi,nie masz pojęcia jak sie zachowywac na forum,wiec czas na twoją osobe.
Czas na to, by ludzie zrozumieli kim sa prawdziwi fani, a kim podjudzacze tacy jak ty. Mnie się niedobrze robi jak widze "niby fanów" którzy wchodza tutaj raz na miesiąc tylko po to by napisac taki głupi post jak ty skierowany w moją stronę czy innych np. do LobeliiSakvil.
Jestem tu bardzo często,tak jak wielu innych użytkowników nie udzielam sie w tematach które sa zwykłym spamem. W wiekszosci sa to twoje kłótnie z innymi użytkownikami. Ty masz sie za prawdziwego fana? Jestes najwieksza zakałą tego forum. A teraz pszyszedł czas na Ciebie....
Kamil najprawdopodobniej jest osobą, która zawsze musi mieć rację. Pamiętam jak na tym forum obrażał innego użytkownika, tylko za to że skrytykował Hobbita w jego temacie(W JEGO TEMACIE).
Podobnie jak Lobelia, kto ma inne zdanie jest trollem, głupkiem i ma kilkanaście kont. A najlepsze jest to, że zapewne już zostałeś zgłoszony.
Prawdziwi fani? A może ''prawdziwi polacy''..mdli mine od takich od takich określeń, zmanierowanych ludzi.
Kto jest wg ciebie "prawdziwym" fanem Hobbita? Podaj mi jego cechy. Chce poznac te twoje wytyczne i skonfrontowac je z twoja osoba oraz twoja dzialalnoscia na forum od jakichs 2-3 lat.