PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249903
5,6 60 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Proponuję w tym temacie utworzyć zasady funkcjonowania podforum filmu BPA.
To Wy, użytkownicy, będziecie decydować o tym, co ma być zablokowne, i w jakim temacie, może i cały temat?
Czy to ma być obraza, prowokacja, czy zwykła wypowiedź.
Na początek proszę o wyrażanie propozycji co do zasad, oraz formy opiniowania poszczególnych wypowiedzi/tematów.

Ja jako moderator deklaruję się zaglądać tu co najmniej raz dziennie (oczywiście mogą być większe przerwy, czasami jeżdżę w delegacje, niestety pracuję...),
jednak temat będzie monitorowany i propozycje zgłoszone przez Was będą regularnie realizowane.
Przypominam jedynie, że moderatorzy Filmwebu mogą tylko blokować wpis/temat i w tym zakresie się poruszamy.
Kolejną możliwością moderatorów jest zgłoszenie "dalej..." osób do bana/blokady 30 dniowej pisania, jednak wpływ na to jest znikomy.

Oddaję zatem WAM temat, zachęcam do wypowiedzi i zgłoszeń.

wort801

Mnie uznanie nie interesuje wort. A tak poza tym Lex retro non agit jeśli brać pod uwagę datę powstania tego kodeksu.

kamilxxx09

kamilxxx09Online
kamilxxx09 w odpowiedzi na post: Oro | 4 gru 21:10
1. Na pewno tematy, które nie dotyczą filmu.
2. Spam dotyczący opowiadania o sobie tzw. "prywatki".
3. (((Kłótnie, wyzwiska, wulgaryzmy - tak jak w regulaminie filmwebu.)))
4. (((Prowokacje dotyczące rzeczy, o których, Oro, wiesz, że są prowokacjami, znając już trochę to forum i jego userów)))).
5. Natrętne, powtarzajace się tematy multikont.
6. Natrętne, powtarzajace sie wypowiedzi multikont.

wort801

3 i 4 łamiesz nie raz ....

wort801

Rzadko. A poza tym prawo nie nie działa wstecz (bierzemy pod uwagę kodeks).

kamilxxx09

kamilxxx09Online
kamilxxx09 w odpowiedzi na post: wort801 | 6 godzin temu
To podaj przykłady, a nie opisujesz sytuację. Opisac to i ja mogę. Kłócić moze się każdy. Nikogo natomiast nie obrazam ani nie wyzywam. Natomiast sa tu tacy, co własnie tak robią lub bez przerwy komentują prowokacyjnie np. moje wpisy. Jest to m.in Flower_34, JBridges. I jakoś do tej pory nie dostali ani bana, ani blokady.
W końcu jak jest ?? Rzadko czy nie ..???
3. (((Kłótnie, wyzwiska, wulgaryzmy - tak jak w regulaminie filmwebu.)))
4. (((Prowokacje dotyczące rzeczy, o których, Oro, wiesz, że są prowokacjami, znając już trochę to forum i jego userów)))).

wort801

No na pewno w ciagu ostatnich miesiecy nie rzucałem mięsem jak niektórzy to robią. A zresztą ja sie nie będę tobie tłumaczyć.

kamilxxx09

No ciekawy post ...zobacz ile razy mi odpisywałeś jednak się tłumaczyłeś ....widocznie sam wiesz że masz coś na sumieniu ...a teraz już ci brakuje argumentów na obronę swojego zachowania...

wort801

Kodeks obowiązuje od kilkunastu dni. Nie od kilkunastu miesięcy.

kamilxxx09

A ten wpis co pokazałem Oro od kiedy był na forum kamilku ??

wort801

Odniosłem się do niego poniżej.

wort801

I nadal to popieram.

kamilxxx09

No właśnie czyli sam siebie powinieneś usunąć z filmwebu...

kamilxxx09

Przypominam ci
lelen_lis wczoraj
@wort801 Fatalny to jest ale dla trolli i hejterów.
odpowiedz

kamilxxx09 wczoraj
@lelen_lis Czysta prawda.

wort801

Nie ma tu nic niezgodnego z regulaminem.

kamilxxx09

Popieranie chamstwa uważasz za dobre ????

wort801

Przesadzasz.

kamilxxx09

A jak to nazwać ?? czekam na jakaś propozycję ....

wort801

No chyba że obrażanie osób jest u ciebie normalnym zachowaniem....

wort801

Prawdziwym stwierdzeniem. Przeciez to prawda, że trolle i hejterzy trollują i hejtują. Gdzie ja tam napisałem, że wszyscy ci, którzy uważają film za słaby sa trollami itd? Lelen_lis też nigdzie tego nie napisał. Wyolbrzymiasz sytuację i tyle.

kamilxxx09

Cały czas mi się tłumaczysz ...
kamilxxx09Online
kamilxxx09 w odpowiedzi na post: wort801 | 6 minut temu
No na pewno w ciagu ostatnich miesiecy nie rzucałem mięsem jak niektórzy to robią. A zresztą ja sie nie będę tobie tłumaczyć.
Chyba na forum każdy umie czytać że zrozumieniem ...wiec każdy umie to czemu to popierają ?? każdy przeczytał te wpisy nadal kamilku nie zauważasz że robisz sobie tym krzywdę ...???

wort801

A ty nie odnosisz się do tego co piszę.

kamilxxx09

Cały czas to robię i pokazuje przy okazji jak chcesz zrobić z nasz idiotów udajesz że nic takiego nie napisałeś ...

wort801

Nie udaję, bo nie ma tam nic obraźliwego. Dalsza dyskusja nie ma sensu, dobrze o tym wiesz. Dlatego więcej nie odpisuje.

kamilxxx09

To nie odpisuj ....Oro sam wysłał wniosek ( widziałem go na poczcie ponieważ mi go pokazał )wiec sam też uznał że jednak jest jakiś powód...

ocenił(a) film na 3
wort801

Powyżej wysłałem Oro jego prowokacje, a to dopiero wierzchołek góry lodowej, jest ich o wiele więcej! Będę oczywiście szukał dalej, ale potrzebuje więcej czasu.

matysek150

Dzięki trzeba szukać żeby mu pokazać że nie jest bezkarny ...

wort801

Trzeba było dodać ten temat z portalu filmweb o nim... W którym z bartoszcycem robił popelinę i bronił się atakując mnie

sentia

trochę tego było :)
Oburzające zachowanie użytkownika kamilxxx09
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Oburzaj%C4%85ce+zachowanie+u%C5%BC ytkownika+kamilxxx09,2086714
Porządki w Hobbiforum czyli zrozpaczeni forumowicze proszą o pomoc w zablokowaniu użytkownika kamilaxxx09
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Porz%C4%85dki+w+Hobbiforum+czyli+z rozpaczeni+forumowicze+prosz%C4%85+o+pomoc+w+zablokowaniu+u%C5%BCytkownika+kamil axxx09,2584134
Trolle
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Trolle,1976313

wort801

O fajnie, że dodałeś te "Porządki w Hobbiforum". Niech sobie Oro poczyta jak się sentia zachowuje.

bartoszcyc8

A przy okazji też o tobie ...

wort801

Ja przy niej to pikuś. Nawet GodFella tak twierdził.

bartoszcyc8

A nie latałeś za sentią ???

wort801

Nie potrafię latać.

bartoszcyc8

Dobrze wiesz co mam na myśli żartownisiu....jak tak bardzo chcesz to jeszcze o tobie poszukam jak obrażałeś innych...

wort801

Ja mogę poszukać twoich prowokacji w stosunku do mnie.

bartoszcyc8

No to bardzo proszę ....

bartoszcyc8

Ładna stronka a ile skasowanych postów
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Bitwa+Pi%C4%99ciu+Armii-2014-662242/discuss ion/jak+to+jest+ze+stronami+bitwy,2623784?page=2

wort801

Ale spoko pewnie się pomyli że skasowali twoje posty ....

bartoszcyc8

Dalej mam szukasz widziałem od razu takich 20 tematów z twoimi wyczynami dalej podawać ???

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
wort801

A ty też widzisz, że podajesz jako przykłady rzekomego wyzywania?

bartoszcyc8

A co bez powodu je kasowali?? o zobacz kolejny post ci skasowali w tym temacie jestem ciekawy dlaczego ...

wort801

O tobie też, czyżbyś mnie zwyzywał? Zgłaszam to!

bartoszcyc8

Tobie pierwszemu skasowali ....

wort801

Co za powalający argument.

wort801

bartoszcyc8 i wort801 starczy już, chcecie foremki i wiaderko z łopatką?
Kolejne podobne posty kasuję.

ocenił(a) film na 4
Oro

A nie widzisz, że bartosz po raz kolejny zaczyna kłótnie i po raz kolejny atakuje sentię? Może pora złożyć kolejny wniosek na niego?

użytkownik usunięty
Belief

http://www.filmweb.pl/forum/inne/MUNDIAL+2014+part+II,2468764

http://www.filmweb.pl/forum/inne/Mundial+2014,2460639

dołożę jeszcze to ! i to nie koniec :)

użytkownik usunięty
wort801

http://www.filmweb.pl/forum/inne/Mundial+2014,2460639?page=19

ale nie skasowali mu lepszych akcji. Postaram się więcej takich znalezć i chętnie bym prosił innych o złożenie wniosku w sprawie b8