Największym absurdem tej serii jest sam tytuł "Hobbit". Bilbo pokazywany jest co kwadrans na 6 sekund jak śpi lub się budzi. Po rekordowych 20 sekundach dostał w łeb i poszedł spać.
Ten film zyskałby u mnie może 4/10 gdyby nie to, co wypisałem pod spodem.
Sceny śmierci nie poruszają. Ogólnie postacie są bardzo słabo wykreowane, dlatego oglądający nic do nich nie czuje.
Ludzie w tle się zabijają, po środku kółko gdzie rozmawia dwóch brodaczy. Aha.
Tytułowa Bitwa rozciągnięta praktycznie na cały film, gdy w książce to zaledwie 5 stron.
Legolas łamie wszystkie prawa fizyki. Jeszcze bym to zaakceptował gdyby to wyglądało fajnie, ale niestety- wyglądało żałośnie.
Beznamiętny koniec, słaby, przewidywalny...
Tyle z mojej strony. Przepraszam wszystkich fanów. Szanuję Wasze zdanie, ale mogę też powiedzieć moje. :)
Kamil a przeczytałeś mój pierwszy komentarz czy tak jak obiecałeś, nie miałeś zamiaru tego czytać?
Proszę cię przeczytaj. Chyba, że traktujesz fakt, że jak ktoś do ciebie pisze pierwszy to o to mu chodzi. Wyjasniłam w pierwszym komentarzu o co mi chodzi. Moja wiadomość nie była wredna czy chamska. A naucz się, że ludzie nie myślą w twoich kategoriach, to nie jest twoje forum, i pojawiają się różne opinie. Przedstawiłam swoją obszernie aby uniknąć nieścisłości .... a ty wyśmiałeś nie. To kto jest ten "zły"? Zastanów się bo póki co nic do teraz do mnie napisałeś nie działa na twoją korzyść.
I nie musi działać, bo mi na tym nie zalezy. Zaczełas pisac, wiec mogłas sie spodziewac, co z tego wyniknie. Tyle w temacie. Nie będe kontynuował tej dyskusji, bo i tak nic z tego nie wyniknie.
"Zaczełas pisac, wiec mogłas sie spodziewac, co z tego wyniknie. - aha... czyli przepraszam ale jak ktoś do ciebie pisze to ma sie takich rewelacji spodziewać."
Kamil, zobacz sobie oprócz nie ilu użytkowników potrafi normalnie podyskutować z kimś o odmiennych poglądach. Chociażby ostatnio! To, ze ktoś ma inne poglądy na temat filmu np. Hobbit nie oznacza,że jest wrogiem. A ty tak traktujesz ludzi o odmiennych poglądach ->przykład autor tego tematu.
Mam rozumieć, że jesteś nie wiem... taki,że podjęcie polemiki z tobą = wojna? to bez sensu chyba.
Dobrze wiesz, o co mi chodzi. Nie masz ochoty pisać pod moimi komentarzami, to nie rób tego. Po co odpisujesz?
Bo nie uciekam, jest problem to czemu nie zająć się tym. Nie jesteś sam ty i ja a jest problem. Bo nie lubie jak wyskakujesz do kogos zeby spadał, żegnasz go itd bo ma inne zdanie od ciebie a to moze być ciekawa osoba. I co z tego, że ma problem do Hobbita,
+ ciągle nie ODP na co najmniej 4 moje wiadomości do ciebie a ponownie cytuję :
kamilxxx09
w odpowiedzi na post: calays | wczoraj
1. Nawet nie potrafisz odpowiedzieć.
Kamilek szuka teraz kolegów zaprosił mnie
kamilxxx09nie podano imienia i nazwiska Użytkownik zaprosił Cię do znajomych Przyjmij zaproszenie
Domyślam się :), ciekawe tylko o czym on myślał :]. Zresztą on i tak wywala po kłótni.
Do mnie tak samo. I to nie pierwszy raz.
http://s24.postimg.org/4sy8i0idh/Bez_tytu_u.png
Nie, nie zapraszałem cie do znajomych. Chyba tylko ktoś naiwny w to uwierzy, bo użytkownicy z tego forum wiedzą, jakie kto ma relacje. Po co miałbym to robić? Zapraszać ciebie? Dobre.
Przecież ślepi nie jesteśmy, tam jest print screen. A tego avka DISCLAIMER ma od 3 dni więc w przeciągu 3 dni musiałeś go zaprosić. Nie rób z ludzi głupców.
Hahahaha w życiu. Jesli miałbym szukać "wsparcia" to na pewno nie u niego, i ty dobrze o tym wiesz :P Fotomontaż.
Print screen to kwestia sekundy (kliknięcie w przycisk), tyle w tym fotomontażu. Wysłać aktualny?
http://s13.postimg.org/9xcm78i1y/Bez_tytu_u.jpg
Wysłałem ci pare miesiecy temu 1 zaproszenie. Powtarzam: jedno, a nie cały czas.Za kłamcę to cie nigdy nie miałem. Ale to się zmieniło :P
No to chyba wina tego filmwebu. Mi też nie raz i nie dwa wyskoczyło to samo powiadomienie dotyczace jakiegoś dodanego posta.
Na pewno nie wysyłałem ci zaproszenia w ostatnich miesiacach. Mówię: 1 raz gdzieś na początku roku, nie pamiętam czy było to w lutym, czy w marcu. Niby po co miałbym to robić non stop? Bez przesady.
Wiem tylko, że jesteś osobą, która za wszelką cenę zawsze będzie odsuwać od siebie podejrzenia i zwalać na innych. Osobiste doświadczenie empiryczne. Więc nie, nie wierzę ci.
Pewnie palił fajkę Gandalfa i dlatego przez przypadek zaprasza tych których nie lubi i nie pamięta tego :)
A podobno to JA MAM ZNAJOMYCH a on nie, i to ja napuszczam na niego ludzi.... pięknie, po prostu pięknie. Pewnie Wort brał ciebie pod uwagę jak pisał mi, czy ma nasłać na mnie swoich znajomych.
kamilxxx09 sam już nie wie co robi raz widzę że mnie zaprasza potem to znika a za jakiś czas zaproszenie znowu jest... awaria portalu czy kamilek zaprasza tych których nie lubi a to by oznaczało że sam już nie wie co robi.....
Dobrze wiesz że bym na ciebie złego słowa nie napisał :) niech ma mnie na myśli tylko to mu zostało :)
Już nie zmyślaj. Zaprosiłem cie do znajomych już dawno temu, nie sugeruj innym, ze zrobiłem to dzisiaj czy wczoraj.
akurat nie że bronię kogoś ale błąd faktycznie mógł być ja go też miałem że niby mi wysłał jak byłem na laptopie, u ciebie widziałem avka z zimowego żołnierza a na kamila profilu widniało przyjmij zaproszenie ale potem wszedłem na normalny komputer i było po staremu :P może od przeglądarki coś masz :P ja mam od kogoś zaproszenia przykładowo, a nie dostałem powiadomień że mnie zaprosili co nie których osób ...
są trzy moje podejrzenia
albo filmweb nas trolluje
kamil sobie żarty robi
albo kamilowi ktoś się włamuje na konto ...
Pozwolę dodać swoje trzy grosze........NIE WYSYŁAJ MI WIĘCEJ ZAPROSZEŃ!!!Piszę na forum,ponieważ nie mogę wysłać wiadomości.Nie pozdrawiam.
Alleluja ze jest Oro... Szkoda tematu na kłótnie bo ten jest akurat bardzo fajny. może nie jest tak rozbudowany jak inne opinie ale porusza ważne sprawy z którymi się zgadzam a i nawet kilka kwiatków bym jeszcze od siebie dodała.Podporę do strzały z syna Barda itd.
Ta że kamil działa w taki sposób to żadna nowość... W sumie mówimy o osobie która po katedrze jest jednym z najbardziej rozpoznawalnych userów na fw... więc czymś sobie na złą sławę zasłużył. Wielu odważnych poległo w walce z nim, ale z pewnością cieszą się oni teraz w duchu widząc iż kamil doczekał się nagrody za swoje zachowanie. Wianuszek obrońców się wykruszył i ich walka nie do końca była nadaremna.
Czyta, czyta i chyba czas się włączyć...
Proszę już do meritum w temacie.
Zastanawiam się czy całości nie zablokować.
Jak tak dalej pójdzie to tak zrobię...
Szanowny Oro jak uważasz kamilxxx09 że robi tu najwięcej bałaganu to proszę tylko o zwrócenie mu uwagi na jego złe zachowanie na forum.... a nie o kasowanie ponieważ to bez sensu kasować temat który jest akurat zgodny z regulaminem portalu.
2 strony offtopu na granicy "poprawności politycznej" uważasz za zgodne z regulaminem? To jest 66% nie na temat, a chyba to sporo?
Zobacz niżej, tam jest co nieco do kamilxxx09, poszło również w PW.