Of course, many of you asked about the Hobbit Trailer. So, yes - there will be a Hobbit Trailer. But like the previous two years, it’s not going to be released until around Oct. The complex VFX work required to produce the battle shots we’re all wanting to see are simply not far enough along yet.
However … yesterday I finished work on a Teaser Trailer and that has just been delivered to Warner Bros. So no doubt this Teaser Trailer will be making it’s way into the world sometime soon…
Więc pełen zwiastun październik, teaser niedługo :)
Nie wiem czy Peter dobrze robi dając zwiastun tak późno, teraz zainteresowanie filmem spadnie o połowę. Mnie już ten film przestaję z każdym dniem coraz mniej interesować (:
wiesz albo to są żarty albo po prostu chce nas jeszcze podtrzymać w niepewności bo jeśli to prawda to ma to sens tak pózno wydawać zwiastun dwa miesiące przed premierą no bo w sumie to już niech go dadzą 6 grudnia albo na wielkanoc co za różnica teraz czy za miesiąc , za dwa czy za pół roku ???
Dla fanów - różnie bywa. Dla zainteresowanych "średnio" taki zabieg marketingowy może wyjść na plus - otóż zwiastuny krążyły od pół roku średnio mnie to cieszyło ale padały też kwestie typu - jeszcze tyle czasu do filmu a już tego Hobbita reklamują. Pożyjemy zobaczymy ;)
zgadzam się z calays jak zwykle nie potrzebna panika a za chwilę okaże się że to co Jackson nam teraz pokaże to będzie coś pięknego :)
A co było z LOTR? Wcale nie lepiej, filmy robione na ostatni dzwonek a wyszło świetnie :) ja nie tracę nadziei. Wypowiem się pozytywnie/negatywnie jak zobaczę cały zwiastun.
Swietnie. Po prostu swietnie... w tym momencie ciesze sie ze sa filmy w tym roku, na ktore czekam o wiele bardziej i ktore w moim odczuciu beda wiekszami hitami niz trzeci Hobbit.
To co zrobil w tym momencie Mr. Jackson potwierdza tylko to, ze zdal sobie w koncu sprawe ze trzeci film bedzie klapa i dlatego chce zrobic wszystko aby nie zniszczyc tego co wypracowal LOTRem. Po niedudanych dwoch wczesniejszych filmach bedacych sredniakami broni sie recami i nogami aby MGM go nie spacyfikowalo. Zapewne trzeci film jest niedopracowany zarowno od strony technicznej i jak fabularnej i jak mniemam na tym sie nie zakonczy. Mamy lipiec... sadze, ze aktorzy wroca na plan na kolejne dokretki. Pozniej ponowna postprodukcja... filmu w tym roku nie bedzie. Poczekajmy ze dwa miesiace i dostaniemy takie info.
Pozdrawiam fanow.
akurat film będzie w tym roku i po jakiego grzyba twierdzisz że tak nie będzie teraz pojawi się treaser więc zrozum to co nam powiedział Jackson i The one ring a takim tekstem załamujesz ludzi widzę że faktycznie ty nie chcesz tego filmu w tym roku i siedzisz tu obrażając kamila i się czepiając no może czekasz na informacje ale , przez te wszystkie wasze a właściwie nasze kłótnie połowa użytkowników się wolała stąd usunąć bo nic tylko rozprzestrzenialiście kłótnie , i naszym zachowaniem sentia ma dość ! bartoszyc8 obwiniał ją za wszystko co się tutaj działo na tym forum , za co powinien winić właśnie was bo zamiast nie zwracać uwagi na jedną osobę i zostawić spokoju to co ta osoba mówi , to wy i tak musieliście trącić swoje morały żeby ta osoba zrozumiała że wy macie prawo się wypowiadania bo owszem macie prawo ale na Boga ludzie to jest tylko film a że ktoś , wam powie że kłamiecie bo mówisz zle o Hobbicie to widać że masz nie chce w tym momencie urazić ale masz , słabą może nie psychikę ale boisz się że ktoś zabiera ci twoje zdanie !!! A tak nie jest
przez wasze kłótnie na forum już nie mówię kłótnie ale słowa jakie ty kierowałeś w stronę kamila belief miecole bo co stanęli w obronie kamila a kamila nazywasz faszystą ???? to przepraszam ale powiem ci tak , bo kamil nie jest faszystą wszyscy a raczej połowa użytkowników poszliście za radą strakchlirnersa i robiliście burdel to że kamil broni tego filmu nie jest niczym złym niech broni on ma do tego prawo a że ktoś taki jak ty MrBaggins przejmuję się tym co mówi kamil no to już jest chore nie wiem w jakim stopniu ale wcale nie interesują mnie czyjeś choroby , mam własne moja mama też ma i to mnie nie interesuje ale z tego pokazujesz ja to niestety zauważam choć nie chce .
Czemu Belief naprzykład jak ktoś jej coś powie już nie będe dawał przykładu , czemu ona na to nie reaguje co ? może mi z łaski odpowiesz ??? to ja ci odpowiem dla tego że belief się tym nie przejmuję bo , to tylko film tylko film i co z tego że ktoś jej powie że kłamie na temat filmu Hobbita bo Hobbit ma tyle błędów a władca tyle co ??? sentia też się nie przejmowała że ktoś jej coś mówił że , kłamie na temat filmu a teraz przez wasze cholerne idiotyczne nie mające sensu kłótnie , sentia boi się że jak coś powie będzie na nią . I powiedz MrBaggins może to moja wina może ja rozpętałem tą kłótnie ja używałem obrazliwych słów chcesz pokazywać swoją mądrość mój bracie ??? nie tędy droga mówiła ci to już belief , calays która musiała się natrudzić nad pisaniem aby , wytłumaczyć ci co masz robić żeby tu był spokój ale gdzie tam wolałeś pokazywać swoją mądrość przysłowiem powiedzeniem "co to ja nie jestem" przecież jakże ty przecież nic złego MrBaggins nie zrobiłeś .
Tylko bałagan rozprzestrzeniłeś który musiały sprzątać Belief i calays a przynajmniej spróbować zrobić tak aby się nie powiększał gdyby nie belief i calays ty nadal byś w tamtym temacie , sprzeczał się z kamilem żeby wmówić jaki to ty nie jesteś a właśnie że to kamil w tej sytuacji na forum okazał się mądrzejszy na grzyba , nie używał takich słów jak ty powiedz czy zdanie użytkowników których nie znasz interesuje cię bo mnie skąd że to jest forum filmowe ja tu chce , rozmawiać o filmie czekać teraz na spin of z Harry Potter ale patrząc na te kłótnie zastanawiam się czy jest sens tu być albo na inne forum ! powiem szczerze że nie ma bo przyjdzie kamil na stronę z spin of z Harry Potter to ty przyjdziesz za nim , i będziesz kontynuować swoją mądrość . Już to co się dzieje tutaj , działo się na forum Hobbita , odbija się na mnie i na ducha winnych użytkowników co się pytają na forum transformers , "czy roboty będą mieć miedzy sobą jakiś stosunek...."
więc teraz za wszelką cenę chcesz robić tu porządek ale jak mówiłem bracie jest już jak by trochę na to za pózno
PS. Skup się na filmie nie na użytkownikach chyba proste tak ???
Troszke cie nie rozumiem. Najpierw piszesz, ze masz daleko w powazaniu zarowno Jacksona jak i Hobbita, a tutaj przed chwileczka napisales ze to tylko film i nie ma sie czym przejmowac. Nie chce cie obrazac, ale zachowujesz sie jak hipokryta.
no wiesz co strakchlirmers nie o to chodzi bo gdyby MrBaggins nie czepiał się kamila wcale bym się nie przyczepił jego ale ty i tak nic nie zrozumiesz bo to twój przyjaciel a że lubię kamila i go bronię to nazywasz mnie hipokrytą konto stworzone 4 lipiec cudnie jeszcze na weekend :)
Wchodze na to forum od pol roku, by na swiezo znac wszystkie nowe wiadomosci z Hobbita (bez konta, ktore zalozylem dopiero teraz, to prawda). Po prostu nie mam czasu przegladac roznorakich stron, a wiem ze tutaj i tak wszystko wklejacie. Przykro mi iz z gory zarzucasz , ze jestem kolejnym multikontem tego forumowicza, chociaz wcale go nie znam. Jesli chcesz mozesz nawet dla pewnosci zglosic mnie za to. Nie mam nic przeciwko.
Rozumiem, ze teraz kazdego nowego, bedziesz z gory osadzal za multikonto ? No nic, szkoda.
Ps. Nie zrozumiales co mialem na mysli ;)
spróbuj z nim pogadać normalnie mnie nie nazywać hipokrytą może jakoś się wybronisz powiedzmy że ja ci wierzę ale powiedzmy że poobserwuję bo strakchlirners na kamila wyskakuje jak Filip z konopi
no cóż zobaczymy napisał zgłoś mnie więc albo próbuje nas zmylić albo faktycznie nie on wiesz dużo nie wytrzymuje i na punkcie twoim dostaje fioła obserwujemy :)
Bez sensu zasmiecac forum nic nie wnoszacymi dyskusjami. Jesli chcesz jakiegos dowodu czy cos to prosze na priv, albo tak jak juz mowilem, mozesz zglosic ,,multikonto".
właściwie to ten temat mógł być nie zakładany mr baggins jak zwykle musi się czepiać jednak ja po prostu bronię kamila bo nie powinien MrBaggins ciągle na niego naskakiwać to jest złe
Powiedz mi... kogo/czego sie czepiam w tym temacie? Nie ogarniasz tematu i robisz teraz burdel a co gorsza powolujesz sie na moja osobe i mnie oczerniasz... zglosze naduzycie za chwile jesli sie nie uspokoisz. Zatem skoncz kolego. Nie ma za grosz sensu w tym co piszesz.
nie chodzi mi o ten temat tylko setki innych i wczoraj przez kamila założony temat dla tego tłumaczę ci że masz przestać się go czepiać
Dlaczego mam sie go przestac czepiac skoro wszyscy wiedza ze mam w tym momencie racje? Kamil jest niezdyscyplinowany i rzuca slowa na wiatr. Albo trzyma sie tego o czym zapewnil wszystkich na forum tzn, ze bedzie wrzucal wszystkie nowinki do jednego tematu albo bedzie robil dalej burdel i zasmiecal forum.
Proste. Ja oczekuje spelnienia jego deklaracji i mam prawo ja egzekwowac. Jesli tego nie bedzie sie trzymal forum i tak go oceni zapewne w sposob wymierny.
nie każdego ale przeważnie strakchlirners zakłada multikonta na weekend a że do pana Bagginsa tak napisałem to tylko dla tego że jest tu wreszcie spokój na forum a on próbuje go zniszczyć , czepiając się kamila ale dobra wybroniłeś się strakchlirners by się nie zgodził na zgłoszenie a jeśli do kamila ktoś jeszcze ma jakieś "ale" to spokojnie nic złego w tej chwili nie robi
pozdrawiam :)
Po co klamiesz ze probuje niszczyc spokoj na forum, ktorego nota bene nie ma bo kamil dalej zasyfia forum?
Gosciu zadalem mu konkretne pytanie: po co zaklada temat - o ktorym sam mowi, ze jest nic nieznaczacy i nie zawiera nic ciekawego - skoro przysiegal, ze bedzie wrzucal wszystkie nowinki do jednego tematu aby nie robic burdelu na forum?
Skoncz bronic go bo twoje argumenty sa mierne. Bronisz go jakimis frazesami a nie potraficie udzielic prostej odpowiedzi na JEDNO, PROSTE i KONKRETNE pytanie...
Zal tu wchodzic jak patrze na poziom niektorych uzytkownikow... naprawde zal...
po raz kolejny powtarzam będę go bronić bo ma prawo zakładać tematy jak 1000 innych użytkowników na tym forum a połowa z tego forum i tak już tu nie wchodzi , głównie z twojej winy !!!
Przecież nie robi nic złego co prawda nie tylko zawinił MrBaggins ale złość jest normalna
Jasne z mojej winy... Widze ze masz tak samo pod kopula jak twoj kolega wiec sorry... ja wysiadam z tego pociagu...
Stary nie ogarniam o czym ty piszesz. Lamiesz wszelkie mozliwe zasady ortografii, gramatyki, etc... Sorry. Nie mam sily na dyskusje z toba. Ja o chlebie, ty o niebie...
Obczaj temat, obczaj co napisalem i przede wszystkim obczaj ze teaser a trailer to dwie rozne rzeczy. I skoncz bredzic jak kamilxxx09.
Bez odbioru...
eh napisałem to bo ty się czepiasz kamila teraz ja ci zwróciłem uwagę !!! i nie ma żadnych błędów bo nie miałem podkreślonych linii wiem o czym pisałeś ale pierwszy trailer z pustkowia też był treaserem
Daj spokoj Banner... Najgorsze, ze wakacje sie dopiero zaczely... wiesz co tu bedzie sie dzialo za kilka dni? "Gimnazjada 2014"
Ze co niby lamie? Obrazilem cie? Stwierdzilem tylko fakt. Ogarnij swoje podworko i swoich kolezkow bo atakuja mnie bezpodstawnie patrzac przez pryzmat naszych stosunkow. Nie zycze sobie tego.
ty zacząłeś pierwszy i zaśmieciłeś temat zadowolony z siebie ???
ja kończę już miałem ja chciałem grzecznie ty uparcie musiałeś wtrącić swoje racje cieszysz się bo wygrałeś ???
Pragne zaznaczyc ze nic nie zaczalem. Wyrazilem swoje zdanie o fakcie przesuniecia daty trailera jak wiele osob tutaj. Nic poza tym. To ty wparowales w ten temat i zaczales mnie atakowac, pisac o jakims rzekomym ataku na ciebie, twojego kolege kamila itd... pomyliles tematy czlowieku. Jest to pomowienie. W innym temacie zadalem kamilowi proste pytanie a on jak zwykle nie majac nic na obrone udziela wymijajacych odpowiedzi sprowadzajac rozmowe do klotni. Proste. Zastanow sie co robisz na forum i skoncz bredzic.
P.S. Nic nie wygralem bo o nic nie walczylem. Ciesze sie ze konczysz bo i tak nic nie wynika z twoich wypowiedzi.