Trochę mnie śmieszy to zamieszanie wokół zwiastunów (co?gdzie?jak?),ale dobrze,że już niedługo będzie.
Zobaczymy...11 grudnia premiera,więc mogliby już dać.Zabawnie by było,jakby dali jeszcze jeden zwiastun w listopadzie.Emocje fanów Hobbita zapewne sięgnęłyby zenitu.
Skąd pewność, że lepszy? Jasnowidzem jesteś? Zamiast sikać na widok dziewczyn to ty masz zmazy nocne z powodu Hobbita. To się leczy bo psychiatryk Cię czeka.
Ale sikanie na widok dziewczyny to też chyba nie do końca zdrowa reakcja ;)
Ja sikam np. po piwie.... ale na widok dziewczyny? No nieeee ;)
Jednak ze mna rozmawia, a co do Ciebie to przypomnę Ci, że właśnie Khazad miał Cię już dość z powodu Twojego chamskiego zachowania.
No dobra wiesz o co mi chodzi:) Nie można tego brać odsłownie:) Więc trailer oceniony, czekamy teraz na wrzutę:)
Tak, no cóż skoro poruszamy już aspekty prywatne i fizjologiczne jednocześnie w komentarzach , to z dwojga złego dobrze chociaż, że nie wyrzucamy jeszcze nikomu na tym forum poglądów politycznych.
Masz zamiar jakoś zmienić swoją iście genialną taktykę czy pozostać przy tym co robisz? Bo, jak ja wiem, że moje upominanie jest irytujące, nudne, powtarzające się itp. to twoje złośliwe komentarze do użytkownika są tak samo mało fascynujące. Nie wywarłeś zamierzonej presji zmiany nastawienia. Skoro to nie działa to nadal stoimy w miejscu czy zmieniamy „pomysł”? Bo to zaczyna obracać się w lekką paranoję powoli z każdej strony.
Antyfana?? Powtarzam Ci ostatni raz idioto, że gdybym nie był fanem to bym nie czekał na Pustkowie. Ty raczej masz biegunkę w części gdzie powinien znajdować się Twój mózg. Kto Cię wychowywał chłopie, że taki ograniczo ny jesteś? Przecież to przechodzi ludzkie pojęcie, że ktoś może być tak głupi jak ty.
Hahahahahaha uwielbiam forum Hobbita, zawsze mi poprawi humor;D Będzie co wspominać jak to wszystko się skończy za dwa lata. Az żal się robi normalnie ;D
To wy do tego doprowadzacie swoim barkiem wiary. Jeszcze film nie wyszedł a narzekanie słychać od czerwca.
Po prostu jest napięta atmosfera przed zwiastunem, bo nie wiadomo co z tego wyniknie, jaki będzie efekt końcowy, to chyba normalne? Na razie jeszcze nikt na film nie narzeka, a przynajmniej zdecydowana większość bo jeszcze nikt go nie widział. Chyba sam dobrze wiesz, ze rzucasz się na ludzi, którzy wyrażą jakiekolwiek słowa krytyki, to jak później rozmowy mają wyglądać inaczej?
Filmu jeszcze nikt nie obejrzał, więc w ogóle bez sensu jest rozmawiać o tym jaki on będzie, bo tego nie wiemy i koniec kropka.
Ty wykolejeńcu to TY jesteś powodem całego syfu!!! TO TY SIĘ WYKŁÓCASZ SIE ZE WSZYSTKIMI! Zamknij ryja w końcu bo zrobim z Tobą porządek.
Ale narzekamy na co? Przecież wszyscy już się nie mogą doczekać.
Niestety brutalna rzeczywistość jest taka, ze kiedyś skończy się oczekiwanie na premierę Hobbita i nikt nie będzie miał chęci ani czasu, żeby wiecznie tu przesiadywać dyskutować i kłócić się w kółko o to samo.
To jest idiota nie ma sensu z nim dyskutować.....Choćbyś była fanem ale jak nie wielbisz i nie czcisz Hobbita to masz u Kamilka przechlapane. Ukrzyżuje, powiesi, utopi...a w najgorszym wypadku wyzwie od trolli. Koleś się ze wszystkimi ludźmi tutaj kłóci i jeszcze jak ostatni debil wmawia, że niee on nigdy się nie kłóci....pajac malowany. Tępię go od samego początku.
No tak skończy się ty kretynie. Rozumiesz? Stracisz już sens życia bo nic więcej (chwałą Bogu!) Jackson nie nakręci. A cieszę się głównie dlatego, że nie będziemy Cię mieć na karku matole patentowany. Oczywiście jak znikniesz z forum to Jackson może wrócić do robienia filmów o Śródziemiu. Twoje miejsce jest w psychiatryku!
Oboje jesteś cie tacy sami.On nie uznaje krytyki wobec jego ukochanego filmu,a ty cały czas mu ubliżasz...
To jednak sam sobie zaprzeczyłeś. W ogóle czemu się tym interesujesz, skoro Ciebie to nie dotyczy?
Ha ! Bo mówiłam, że mi nie zależy tylko na tym, żebym ja się z wami wdawała w dyskusję, tylko żeby inni użytkownicy też odeszli od udawania , że nic się nie dzieje i też zabrali głos. Widzisz , można ;)
To próbuj, stawiam trunek Twojego ulubionego wina, że Kamilek jak tępy taki pozstanie i nic do niego nie trafi.
Popatrz na komentarz Kamilka pod moim komentarzem, ten pajac nigdy się nie zmieni zawsze będzie psychopatą.
Tu nie chodzi o to, żebyś zrobił mu na przekór , że on coś od Ciebie chce a ty „siak i owak” na nie. Tu chodzi o wypracowanie szacunku na tym forum. Ja już Ci powiedziałam, nie mam zamiaru usprawiedliwiać osób, które wchodzą tu na „zaczepkę” od święta. Takie osoby trzeba ładnie lub nieładnie wypraszać. Ale jeżeli ktoś ocenił film na 6/7 a nie na 9/10 a mimo to przedstawia jakieś argumenty to należy się uwaga , wysłuchanie i dopiero potem zacząć rozmowę . A nie zakładać z góry pewne racje i wyzywać się nawzajem. Pożyjemy zobaczymy ;)
Sorry, ale argumenty typu "nie powinno być płonących szyszek" moga sobie za przeproszeniem wsadzić głęboko w 4 litery.
Ale zamiast pisać np. „jesteś idiotą to jest przecież z książki” można napisać. „Niestety chyba nie zauważyłeś, że ta sytuacja jest wyciągnięta z książki, proponuje doczytać inf. „ czy coś w tym stylu. Wiem, akurat widziałam ten argument o szyszkach w którymś temacie. Ale nie oburzałam się tylko normalnie odp. i co? Gość mi nie odp. bo nie miał co, a skupił się na odp. tym co nazywali go „bardzo nieładnie”.
To JAK piszemy sprawia, że tak postrzegają nas ludzie. Rozumiem można w którymś momencie stracić cierpliwość ,ale fajniej jest jak nie postrzega się nas jako niemiłych użytkowników. Nie wiesz, że najlepszą „bronią” jest bycie kulturalnym i obrzydliwie miłym? To jest zabieg stary jak świat. Ignoruj takie osoby, odp. normalnie i wyślij do diabła w najbardziej kulturalny sposób (oczywiście to jest przenośnia).