Okazuje się że w filmie będzie miał nie tylko syna, ale dwie córki. Grają je córki Jamesa Nesbitta - Peggy i Mary: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151755546759821&am p;set=a.10151309193484821.480716.6425769820&type=1&r elevant_count=1&ref=nf
Coraz więcej i więcej tych zmian względem pierwowzoru literackiego. Oby tylko tym razem Jackson nie przedobrzył.
Akurat tam w mojej wypowiedzi był żart i pewna dwuznaczność czynności którą opisałem :P
Pozdrawiam.
Wiesz , że kłócicie się od paru dni o to kto ma do kogo nie odp. ? Przemilczę analizowanie tego i pisanie eseju o tym jakie to po prostu za przeproszeniem głupie, więc może po prostu „zamkniemy” ten rozdział kłótni.
Hahaha w realu nie szczekasz? A czy ja się z toba w realu w jakiś sposób spotkałem???? Widziałem??? Pogieło cię. A twoje ostatnie zdanie świadczy tylko o tym, że jesteś zwykłym dzieciakiem, bachorem, który prowadzi swoje zycie na zasadzie: "Oddaj mi to, bo jestem młodszy".
PS. Twoje wulgaryzmy są zwykłymi powtórkami z rozrywki. Nic nowego. Masz problemy z emocjami. Z tym trzeba coś zrobić.
Nie widziałeś i nie spotkałeś i tego nie zrobisz bo jesteś tylko tchórzem który szczeka w realu. Tak Cię wychowali i taki będziesz. Będziesz tylko gnojkiem który obraża ludzi w internecie bo jest szczurem który się boi. Ile razy mam Ci tchórzu pisać żebyś przestał do mnie odpisywać? Działasz na zasadzie zepsutego bachora któremu wszystko się należy. Powiedz mi te słowa które piszesz w necie w twarz tchórzu. A tu zamknij ryja i nie pisz więcej do mnie NAJWIĘKSZY TROLLU TEGO FORUM.
Nie pisz do mnie tchórzu, gorszy od szczura, wielki cwaniaczek internetowy:D:D:D Zwykła ciota jesteś i tyle na dodatek tępa jak mało kto.
Haha kretynie przestań do mnie pisać to się to skończy. Ale nie ty jako największy troll tego forum musisz mi odpisywać:) Teraz zapewne też mi odpiszesz :D Jak na trolla to ty sam się karmisz :D I co napiszesz trollu coś jeszcze raz zamiast zamknąć ryja i nie trollować?
Miałes rację,nazywając siebie dziadem borowym. Powinieneś jeszcze nazwać się trollem i prowokatorem.
Kolego napisałęm już wielokrotnie nie odpisuj mi to będzie spokój. Ty jednak jak przystało na prawdziwego trolla odpisujesz :D Więc dopóki odpisuje dopóty nie będzie tu spokoju bo zamieszanie robisz. Musisz być strasznie tępy skoro nie rozumiesz dwóch słów: nie odpisuju:D
Super, jestem „dumna” z waszych spostrzeżeń na temat tegoż forum i tego kto jest trollem , a może teraz dasz przykład tego, że nie „zaśmiecasz” forum i skończysz ciągnąć tą nazwijmy to dyskusję ,która do niczego nie prowadzi.
Tak do czego? Do tego kto pokarze swoją „ wyższość”? OK, podaj 3 argumenty. Przypominam tylko, że na 2 stornach ty prowadzisz ze swoim „oponentem” kłótnie na temat który kompletnie nie jest związany z Hobbitem a deklarujesz, ze powinniśmy o tym rozmawiać bo reszta ZAŚMIECA forum. Także jak będzie? Wymieniamy argumenty czy kończymy dyskusję o niczym w tym temacie?
Argumenty:
- Pan straightlines został uświadomiony, ze naduzywa wulgaryzmów
- doszliśmy do zgodnosci, że nigdy nie spotkamy się w realu
- usmiałem się z niego po pachy. On może ze mnie też.
Liczyłam na coś co usprawiedliwia „zaśmiecanie” forum. OK, a czy warto dalej prowadzić tę rozmowę aby dowiedzieć się więcej dość zbędnych rzeczy? Jeżeli ta rozmowa służy wam do pewnego „zapoznania się” to równie dobrze możecie to robić w prywatnych wiadomościach aby inni użytkownicy chcąc poczytać o zmianach w postaci Barda nie musieli „przedzierać” się przez wasze wpisy. To ułatwi wszystkim „życie” na tym forum.
Mnie to nie jest potrzebne, ale jestem człowiekiem upartym i chce uświadomić młodszego, że nie zawsze w życiu będzie tak, jak on chce. To tyle w temacie.
Spoko, moja jedyna prośba - już trochę sobie tu pisaliście , a sam mówisz o tym, że nie warto zaśmiecać forum. Straightlines ma już w tym temacie zakończyć dyskusję. Czy możesz zrobić to samo i odpuść już w tym temacie i ewentualnie „przenieść się”. I tak macie masę tematów gdzie sobie coś nowego piszecie co tam jedne temat mniej.
To oznacza, że zarówno ty jak i on jesteście mało „ogarnięci” bo zamiast wykłócać się o jakieś idee, wartości to kłócicie się o to kto jest trollem i kto ma przestać odp. „Hulanka” widzę trwa w najlepsze pod tym tematem, planujecie pobić nowy rekord we wpisach o trollowaniu? ;) Skończ tę „farsę” pod tym tematem chociaż.