PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469867}

Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 328 tys. ocen
7,6 10 1 328291
6,4 67 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

Nie łapię. Niech mnie ktoś oświeci, co wy w tym widzicie? Ani to mądre jak Mulan, ani
nie oryginalne jak Alicja W Krainie Czarów. Zwykła bajeczka - rozumiem zachwyt dzieci, ale
dorośli...?

GodWhore

A co ty widzisz w Pile? Ani to straszne, ani pouczające.

kamilxxx09

A co to ma do rzeczy? O.o Myślałam, że to forum o Hobbicie. Jeżeli chcesz pogadać o Pile to zapraszam do dyskusji pod tym filmem [Piłą].

GodWhore

To forum o Hobbicie, a piszesz o Mulan i Alicji w Krainie Czarów. Zapraszam do dyskusji pod filmem Mulan i Alicja w Krainie Czarów.

bartoszcyc8

Bravo, bravissimo !

perun_6

Oklaski, fanfary, wiwaty na stojąco! (Tylko to takie przykre, że niektórzy potrafią walnąć tylko takim komentarzem) - Ale cóż....

GodWhore

Jaki mam "walnąć" komentarz w odpowiedzi na bzdury które napisałaś w temacie ? Hobbit to żaden fenomen, którym w przeciwieństwie do filmu jest książka. Mulan czy Alicja to baje na kiju i zupełnie inne kino niż Hobbit. To jakby porównywać Króla Lwa do Ostatnie Kuszenie Chrystusa. Jedno i drugie nie wydarzyło się naprawdę, ale tylko jeden z tych filmów jest animacją familijną, którą przysłowiowo można nazwać "bajką".

Natomiast doceniłem cięty dowcip kolegi @bartoszyc8, bo rozbawił mnie niesamowicie.

bartoszcyc8

Cięta riposta :)

bartoszcyc8

Zgrywasz się czy naprawdę nie rozumiesz? Podałam przykłady, że bajki
mogą coś wnosić - w przeciwieństwie do Hobbita (który ma wyższą ocenę,
stąd moje pytanie w temacie). Proste? Proste. A co ma do tego teraz Piła? xD Żadnych powiązań z tematem.
Plus jak nie umiecie odpowiedzieć na proste pytanie to po co odpisujecie, bo doprawdy nie rozumiem takiego szukania dziury w całym, kiedy nie o to nawet biega. Pewnie zaraz ktoś wyjedzie znając życie z innymi filmami, które oceniłam wysoko i podobnymi pyskówkami rodem z piaskownicy, a za co lubicie Hobbita się i tak nie dowiem (przerasta Was argumentacja własnego zdania?)

GodWhore

Ja ci odpowiem GodWhore
-Lubie klimaty fantasy
- Lubie postacie które są w Hobbicie poza krasnoludami
- Za dobrą grę aktorską niektórych Aktorów
- Za wykonanie Scen walki w większości scen
- Za Charakteryzacje postaci w większości była udana
- Za piękne krajobrazy w filmie
- I za fabułę która była dla mnie ciekawa
Fanatykiem Hobitta nie jestem wiec rozumiem twoje zdanie .

wort801

Brawo Wort. Rzeczowo i na temat :)

majeranek2013

A dziękuję :)

wort801

No dziękuję bardzo, jeden który próbuje mi pomóc i nie chce mnie ukamieniować ;)

GodWhore

Lubie Hobbita ale nie jestem fanatykiem .i szanuje czyjeś zdanie nawet jak jest inne niż moje każdy ma prawo do swojej oceny

ocenił(a) film na 10
wort801

Lizanie dupy ? Temat bez sensu. Niczego nie wnosi godwhore co tydzień ktoś taki temat pisze i nic z tego nie ma... Chu mnie to obchodzi co myślisz o tym filmie i innym skoro nie jestes hobbita fanka to sie ciesz :)

shady10

??????

ocenił(a) film na 6
GodWhore

Ależ Hobbit wnosi wiele ciekawych treści. Na przykład teraz wiem że mogę pływać taczką po rozgrzanej do czerwoności płynniej lawie i nic mi się nie stanie.

użytkownik usunięty
Anthrax91

Dobry tekst XD

użytkownik usunięty
Anthrax91

Hehe :D

Anthrax91

10/10 :P

Anthrax91

100/100 :)

ocenił(a) film na 7
Anthrax91

100000/100000 :D

użytkownik usunięty
Anthrax91

Jeśli m.in. za to dałeś ocenę 6/10 to jesteś idiotą.

ocenił(a) film na 7
bartoszcyc8

Tutaj akurat uzyła tamtych filmów do porównania. Więc mówi dalej o Hobbicie.

straightlines

Półżartem to napisałem, wyluzujcie się. :)

GodWhore

Myślałem, ze ludzie mają jeszcze zalążek rozumu. Ale twój przypadek przeczy tej tezie.

kamilxxx09

J/w. Nie mam rozumu, bo nie robie w gacie za Hobbitem? :D
Haha. Może się zastanów nad tym co piszesz, bo doprawdy zabawne z Ciebie dziecię,
na banalne pytanie odpowiedzieć nie potrafi, wyjeżdża ni z dupy z Piłą, a teraz jeszcze znowu nie potrafi odpisać :C Upss.

GodWhore

Z nim nie licz na normalną rozmowę to fanatyk hobbita nie akceptuje żadnej krytyki filmu .

GodWhore

Szykuj sobie lepiej Piłę.

kamilxxx09

kamilxxx09 ten komentarz był nie na miejscu znowu szukasz kolejnej okazji do awantury ......

wort801

Aha

kamilxxx09

Odpowiedz 5 letniego dziecka tak trzymaj dalej .......

wort801

teraz tak będe odpowiadał na twoje posty. Po co mam się wysilac na twoje wypociny. Szkoda czasu. teraz będe pisał tylko - aha, mhm, ok, nom itd.

kamilxxx09

Wiec nie odpowiadaj też na moje tematy .....

wort801

Ok.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Już wielokrotnie dawałęś takie odpowiedzi.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Sam odpowiadałeś wielokrotnie w ten sposób a nawet jeszcze durniejszy.

kamilxxx09

znowu komentarz na poziomie

sentia

sentia on ma takich komentarzy już setki :)

wort801

więcej

sentia

Możliwe :) przy jego możliwościach :)

GodWhore

kamilxxx09 boli głowa od myślenia zadałaś za trudne pytanie dla niego :) co ty gdzieś żeby mu głowa od myślenia wybuchła :)

wort801

chcesz :)

użytkownik usunięty
wort801

Dajcie spokój :-(

Może tobie uda się przekonać kamilxxx09 że każdy ma prawo mieć własne zdanie

użytkownik usunięty
wort801

No to rozumie raz podniusl ocenę jednego filmu bo powiedziałam Mu coś
I nie wysmiewajcie się z Niego. Może często się kłóci śle jest mądrzejszy tak życiowo niż myślicie

To niech daje komentować osobą którym film się nie podobał a nie nazywa ich trollami .

użytkownik usunięty
wort801

Od dawna nikogo nie nazwał trollem zresztą trzeba patrzeć się na siebie bo nikt nie jest idealny. ON taki jest i nic tego nie zmieni zrozumcie to

Dawno ???
kamilxxx09
4 godziny temu
Nie trolluj.
w odpowiedzi na post: Kantel