Nie łapię. Niech mnie ktoś oświeci, co wy w tym widzicie? Ani to mądre jak Mulan, ani
nie oryginalne jak Alicja W Krainie Czarów. Zwykła bajeczka - rozumiem zachwyt dzieci, ale
dorośli...?
A co to ma do rzeczy? O.o Myślałam, że to forum o Hobbicie. Jeżeli chcesz pogadać o Pile to zapraszam do dyskusji pod tym filmem [Piłą].
To forum o Hobbicie, a piszesz o Mulan i Alicji w Krainie Czarów. Zapraszam do dyskusji pod filmem Mulan i Alicja w Krainie Czarów.
Oklaski, fanfary, wiwaty na stojąco! (Tylko to takie przykre, że niektórzy potrafią walnąć tylko takim komentarzem) - Ale cóż....
Jaki mam "walnąć" komentarz w odpowiedzi na bzdury które napisałaś w temacie ? Hobbit to żaden fenomen, którym w przeciwieństwie do filmu jest książka. Mulan czy Alicja to baje na kiju i zupełnie inne kino niż Hobbit. To jakby porównywać Króla Lwa do Ostatnie Kuszenie Chrystusa. Jedno i drugie nie wydarzyło się naprawdę, ale tylko jeden z tych filmów jest animacją familijną, którą przysłowiowo można nazwać "bajką".
Natomiast doceniłem cięty dowcip kolegi @bartoszyc8, bo rozbawił mnie niesamowicie.
Zgrywasz się czy naprawdę nie rozumiesz? Podałam przykłady, że bajki
mogą coś wnosić - w przeciwieństwie do Hobbita (który ma wyższą ocenę,
stąd moje pytanie w temacie). Proste? Proste. A co ma do tego teraz Piła? xD Żadnych powiązań z tematem.
Plus jak nie umiecie odpowiedzieć na proste pytanie to po co odpisujecie, bo doprawdy nie rozumiem takiego szukania dziury w całym, kiedy nie o to nawet biega. Pewnie zaraz ktoś wyjedzie znając życie z innymi filmami, które oceniłam wysoko i podobnymi pyskówkami rodem z piaskownicy, a za co lubicie Hobbita się i tak nie dowiem (przerasta Was argumentacja własnego zdania?)
Ja ci odpowiem GodWhore
-Lubie klimaty fantasy
- Lubie postacie które są w Hobbicie poza krasnoludami
- Za dobrą grę aktorską niektórych Aktorów
- Za wykonanie Scen walki w większości scen
- Za Charakteryzacje postaci w większości była udana
- Za piękne krajobrazy w filmie
- I za fabułę która była dla mnie ciekawa
Fanatykiem Hobitta nie jestem wiec rozumiem twoje zdanie .
Lubie Hobbita ale nie jestem fanatykiem .i szanuje czyjeś zdanie nawet jak jest inne niż moje każdy ma prawo do swojej oceny
Lizanie dupy ? Temat bez sensu. Niczego nie wnosi godwhore co tydzień ktoś taki temat pisze i nic z tego nie ma... Chu mnie to obchodzi co myślisz o tym filmie i innym skoro nie jestes hobbita fanka to sie ciesz :)
Ależ Hobbit wnosi wiele ciekawych treści. Na przykład teraz wiem że mogę pływać taczką po rozgrzanej do czerwoności płynniej lawie i nic mi się nie stanie.
J/w. Nie mam rozumu, bo nie robie w gacie za Hobbitem? :D
Haha. Może się zastanów nad tym co piszesz, bo doprawdy zabawne z Ciebie dziecię,
na banalne pytanie odpowiedzieć nie potrafi, wyjeżdża ni z dupy z Piłą, a teraz jeszcze znowu nie potrafi odpisać :C Upss.
teraz tak będe odpowiadał na twoje posty. Po co mam się wysilac na twoje wypociny. Szkoda czasu. teraz będe pisał tylko - aha, mhm, ok, nom itd.
kamilxxx09 boli głowa od myślenia zadałaś za trudne pytanie dla niego :) co ty gdzieś żeby mu głowa od myślenia wybuchła :)
No to rozumie raz podniusl ocenę jednego filmu bo powiedziałam Mu coś
I nie wysmiewajcie się z Niego. Może często się kłóci śle jest mądrzejszy tak życiowo niż myślicie
Od dawna nikogo nie nazwał trollem zresztą trzeba patrzeć się na siebie bo nikt nie jest idealny. ON taki jest i nic tego nie zmieni zrozumcie to