PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469867}

Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 328 tys. ocen
7,6 10 1 328291
6,4 67 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

Nie łapię. Niech mnie ktoś oświeci, co wy w tym widzicie? Ani to mądre jak Mulan, ani
nie oryginalne jak Alicja W Krainie Czarów. Zwykła bajeczka - rozumiem zachwyt dzieci, ale
dorośli...?

użytkownik usunięty
wort801

Szczęście że nie powiedział ,, ty trollu""

Na jedno prawie wychodzi ....Lixi_153 co ty go tak bronisz ?? nie widzisz że on prowokuję awantury ?????

użytkownik usunięty
wort801

Nie bronię zresztą jak byś chciał wiedzieć to widzę że nie kiedy prowokuje ale nie kiedy

Prawie zawsze

użytkownik usunięty
wort801

No niech ci będzie .

No sorry tak jest i nie obrażaj się na mnie mam porostu dość już tych jego komentarzy

użytkownik usunięty
wort801

Spoko ją się tak łatwo nie obrazam ja man dość tych kłótni osobiście wolę pokój. Zresztą nie możemy być takim forum jak np kapitan ameryka tam jest spokój a kłótni nie widać zresztą sam
Wiesz jak tam jest

Tak wiem i co ja ci na to poradzę

użytkownik usunięty
wort801

No właściwie nic można tylko nie odpisywać według was trollom a według mnie fajnemu znajomemu

Każdy uważa inaczej

użytkownik usunięty
wort801

Racja święte słowa :-)

Ja ci powiem szczerze nie chciał bym mieć w znajomych kamilxxx09

użytkownik usunięty
wort801

A ja go nam i jest spoko a ja ci powiem nie chciała bym mieć steni i stranchillesa w znajomych

ok spoko ja ich mam i nie narzekam

użytkownik usunięty
wort801

No widzisz ja na kamxxa nie nazekam

ocenił(a) film na 7

On nie ma zapewne nic do Ciebie bo Tobie zapewne wszystko sie podoba w Hobbicie a Kamilek szanuje jedynie tych którym się w Hobbicie wszystko podoba.

użytkownik usunięty
straightlines

Ciekawe mi sie film podoba jest Epicki ale brakowało trochę Tauriel . A nie podoba mi się jedna scena t podziemiach a właściwie lunijka tekstu.

ocenił(a) film na 7

Od dawna?? Więc dokładnie przejrzyj forum :)

użytkownik usunięty
straightlines

No dobra wygrałeś ( lepiej ?)

kamil zaczyna wiec sie nie dziw

użytkownik usunięty
sentia

Nie dziwię się (ale uwierz)

sentia

Ja zaczynam? To straightlines i wort prowokują. Bez przerwy.

kamilxxx09

No w tym temacie to ty naskoczyłeś na użytkowniczkę wiec ty zacząłeś... I nie śmiej się ze mną kłócić bo i tak mam racje.

sentia

Masz rację, tylko że nic wielkiego nie powiedziałem.

kamilxxx09

Napisałeś. Ja jak tego nie widzisz to przeczytaj jeszcze raz.

sentia

Przynajmniej nikogo nie wyzwałem. Wyluzuj.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Prowokujesz,tego nie można akceptować.

ellleone

temat tez prowokuje. Użytkowniczka mogła zachowac to dla siebie.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Merytoryczna odpowiedź była by zupełnie wystarczająca. Jeżeli nie umiesz się w ten sposób odnieść,to może odpuść sobie pisanie w takich tematach.

ellleone

Ja już swoje powiedziałem wyżej.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Prowokujesz od kilku lat. Nie chcesz tego zmienić....? Dobrze...ale pamiętaj że takie zachowanie będzie za każdym razem tępione.

ellleone

Ja prowokuje????? Od kilku lat????? Śmietnik się zaczał od wrzesnia wraz z przyjściem jednego użytkownika. I to on ciągle mówi że będzie mnie tepił. Niech się zastanowi nad swoim zachowaniem zamiast mówić to innym.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Pamiętam jak zjawiłeś się na forum. Było to grubo przed wrześniem. .Więc nie ma to nic do rzeczy. Co do stra...
jak mu tam,jest on skutkiem wiadomej przyczyny.

ellleone

Jakim wrzesniem?

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Czytania ze zrozumieniem uczyli czy a .

kamilxxx09

To samo można powiedzieć o tematach wychwalających hobbita ! Przcież użytkownik mógł zachować swoje dobre zdanie na temat filmu dla siebie...

lolmiki

ocenianie filmu a prowokacje to co innego. ten temat to zwykła prowokacja a ty jak zwykle stajesz po tej złej stronie, czy wiesz o co chodzi, czy nie.

kamilxxx09

Nie ty mi będziesz mówił która strona jest zła, a która dobra. A ten temat nie jest prowokacją !

lolmiki

O, i gdzie tu prawo do opinii?

lolmiki

Sam sobie zaprzeczasz.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Jakoś TYLKO CIEBIE prowokuje ten temat, inni jakoś umieją się normalnie wypowiadać, weź Kamil w końcu zachowuj się normalnie a nie jak popapraniec

kamilxxx09

Prowokuje tym że mam inne zdanie niż ty ?? ok spoko tak trzymaj .....

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

To ty jesteś rakiem tego forum i to z Twojego powodu tu jestem, bo robiłeś burdel aż się nie dało tego czytać a nikt Cię nie upominał.

ocenił(a) film na 8
GodWhore

Problem polega na tym, że wyrażasz swoje zdanie w sposób bardzo kontrowersyjny, porównując " Hobbita " do filmów, które nie mają z nim nic wspólnego ( nawet nie wiem o którą wersję " Mulan " i " Alicji " Ci chodzi? - animowaną czy fabularną? ), więc zachowujesz się jak troll, gdyż w Twoim poscie nie ma rzeczowej kytyki, jest tlko prowokacja.

lelen_lis

Dokładniusieńko.

kamilxxx09

I piszę człowiek który za zamiast rozumu ma wiatr .....

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Po czym to wnosisz? Bo nie podoba się jej Hobbit? Jakiś ty żałosny :D:D:D Haahahahah

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

A co ty trollu z Piłą wyjeżdzasz? Szanuj opinię innych!!!

ocenił(a) film na 10
GodWhore

o ile mi wiadomo to Hobbit to książka dla dzieci jak i również dla dorosłych więc się nie dziw że się tym zachwycają ludzie w każdym wieku

ocenił(a) film na 8
kasiadabrowa1

Tu chodzi o film :)