Nie łapię. Niech mnie ktoś oświeci, co wy w tym widzicie? Ani to mądre jak Mulan, ani
nie oryginalne jak Alicja W Krainie Czarów. Zwykła bajeczka - rozumiem zachwyt dzieci, ale
dorośli...?
Na jedno prawie wychodzi ....Lixi_153 co ty go tak bronisz ?? nie widzisz że on prowokuję awantury ?????
Nie bronię zresztą jak byś chciał wiedzieć to widzę że nie kiedy prowokuje ale nie kiedy
Spoko ją się tak łatwo nie obrazam ja man dość tych kłótni osobiście wolę pokój. Zresztą nie możemy być takim forum jak np kapitan ameryka tam jest spokój a kłótni nie widać zresztą sam
Wiesz jak tam jest
No właściwie nic można tylko nie odpisywać według was trollom a według mnie fajnemu znajomemu
A ja go nam i jest spoko a ja ci powiem nie chciała bym mieć steni i stranchillesa w znajomych
On nie ma zapewne nic do Ciebie bo Tobie zapewne wszystko sie podoba w Hobbicie a Kamilek szanuje jedynie tych którym się w Hobbicie wszystko podoba.
Ciekawe mi sie film podoba jest Epicki ale brakowało trochę Tauriel . A nie podoba mi się jedna scena t podziemiach a właściwie lunijka tekstu.
No w tym temacie to ty naskoczyłeś na użytkowniczkę wiec ty zacząłeś... I nie śmiej się ze mną kłócić bo i tak mam racje.
Merytoryczna odpowiedź była by zupełnie wystarczająca. Jeżeli nie umiesz się w ten sposób odnieść,to może odpuść sobie pisanie w takich tematach.
Prowokujesz od kilku lat. Nie chcesz tego zmienić....? Dobrze...ale pamiętaj że takie zachowanie będzie za każdym razem tępione.
Ja prowokuje????? Od kilku lat????? Śmietnik się zaczał od wrzesnia wraz z przyjściem jednego użytkownika. I to on ciągle mówi że będzie mnie tepił. Niech się zastanowi nad swoim zachowaniem zamiast mówić to innym.
Pamiętam jak zjawiłeś się na forum. Było to grubo przed wrześniem. .Więc nie ma to nic do rzeczy. Co do stra...
jak mu tam,jest on skutkiem wiadomej przyczyny.
To samo można powiedzieć o tematach wychwalających hobbita ! Przcież użytkownik mógł zachować swoje dobre zdanie na temat filmu dla siebie...
ocenianie filmu a prowokacje to co innego. ten temat to zwykła prowokacja a ty jak zwykle stajesz po tej złej stronie, czy wiesz o co chodzi, czy nie.
Jakoś TYLKO CIEBIE prowokuje ten temat, inni jakoś umieją się normalnie wypowiadać, weź Kamil w końcu zachowuj się normalnie a nie jak popapraniec
To ty jesteś rakiem tego forum i to z Twojego powodu tu jestem, bo robiłeś burdel aż się nie dało tego czytać a nikt Cię nie upominał.
Problem polega na tym, że wyrażasz swoje zdanie w sposób bardzo kontrowersyjny, porównując " Hobbita " do filmów, które nie mają z nim nic wspólnego ( nawet nie wiem o którą wersję " Mulan " i " Alicji " Ci chodzi? - animowaną czy fabularną? ), więc zachowujesz się jak troll, gdyż w Twoim poscie nie ma rzeczowej kytyki, jest tlko prowokacja.
Po czym to wnosisz? Bo nie podoba się jej Hobbit? Jakiś ty żałosny :D:D:D Haahahahah
o ile mi wiadomo to Hobbit to książka dla dzieci jak i również dla dorosłych więc się nie dziw że się tym zachwycają ludzie w każdym wieku