moze byc ciekawie, najwazniejsza zasada to piec i tylko piec słów na opisanie drugiej części Hobbita,
moja propozycja: Na Beorna czekałem, romans dostałem.
Teraz wasza kolej :D
Tzn nie wiem czy mialas na mysli pozytywna rzecz czy negatywna:) Zapewne pozytywna:)
Nie, negatywną. Akurat średnio przepadam za Tauriel. Ale tak właściwie napisałam to, bo nie miałam innego pomysłu, a chciałam coś napisać :-)
Szczerze to akurat postac Taurielk jak dla mnie byla o wiele lepsza od drewna Blooma Legolasa. Fatalnie gosc zagrał.
Może nie tyle, co źle zagrał, tylko zła charakteryzacja, no i jednak jest za stary do tej roli. Tak, Tauriel była lepsza.
Kij z charakteryzacja naprawde Legolas w WP rządził ale to był pierwszy wielki film Blooma wiec chyba sie spiał wtedy, teraz? Fatalnie naprawde. Jego rola moglaby sie skonczyc zaraz przed jego wyruszeniem za Tauriel.
No teraz już nic. Jak w wersji EE Pustkowia dostanę więcej Beorna i Mrocznej Puszczy to będzie dobrze:)
Bym sie tu spierał, bo na wypracowaniach naturalnych, spójniki i inne duperele liczą to jako wyraz -:)
na stylistyce gosc mi mowil ze to nie jest slowo wiec sie tego trzymam, prawde mowiac nie sprawdzalem tego nigdzie wiec moge sie mylic
Beczki były, dobry film zniszczyły( wcale tak nie myślę, po prostu tylko to mi się rymuje).
Wyjdę poza limit słów :-)
Pewien Jackson, tępy hipokryta
Zrobił z tolkienowskiego Hobbita
Komercyjnego i nudnego paszteta
Raczej zabawa. A nazwałem go tak bo zrobił z fanów TOLKIENOWSKIEJ powieści idiotów ;-)
Jakiś dowód? Jackson odtworzył Śródziemie w najdrobniejszych szczegółach. Powinniescie mu za to dziekować, że zadbał o wszystko. Chcielibyście, żeby film zrobił ktoś, kto nie ma żadnego doświadczenia?
Dowodem jest tutaj Hobbit (film)
Tak dziękuję Jacksonowi za Władce Pierścieni ale nie za rozwalonego Hobbita
Ależ doceniam. Tolkien sie napracował i to sporo przy każdej jego powieści. Jackson tez przy Władcy, ale przy Hobbicie olał sprawę i zrobił wszystko komputerowo
Skończ z tymi bredniami o videoblogach. Każda ekpia przy każdym filmie ciężko pracuje i tylko z tego powodu mam dawać filmowi 10/10? Więc pewnie ty tez dałeś jakiemus filmowi niską ocenę, co nie doceniasz ogromu pracy włożonej w film!!! hahahahahha
Dlaczego w ogóle wszedłeś do mojego tematu? Żeby burdel JAK ZWYKLE zrobić?? I będziesz kłamał że ty jesteś niewinny? Miałeś się do mnie nie odzywać, od teraz zakazuje Ci pisać w moich tematach bo jedyne co to burdel robisz.
Aha czyli mam gratulować wysiłku i ciężkiej pracy komuś kto na tym zbija niezłe sumki nawet jeśli to nie będzie dobre.. O nie nie.... To powinnam również doceniać pracę Toma Sixa za Ludzką stonogę... bo przecieś tyle trudu i wysiłku ile w nią włożył to głowa mała...
Rozumowanie Kamila jak zwykle jest pozbawione sensu i logiki. Spring Brak Forever bitches!!!!!!