Wolę Bolga - pierwszy ork, który coś zrobił Legolasowi. A Azog z tym widelcem zamiast ręki po prostu do mnie nie przemawia.
jak chcesz... tylko po co ta niepotrzebna agresja ? a tak miło się zapowiadało, prawie uwierzyłem że można z tobą normalnie pisać ... ale jednak troll na zawsze pozostanie trollem ! chciałem być miły ale jak widać niepotrzebnie :(
"a tak miło się zapowiadało, prawie uwierzyłem że można z tobą normalnie pisać"
Z nim? Niezłe.
Posłuchaj, ten koleś ciągle (pod każdym postem) pisze mi teksty typu "Przyjmiesz moje zaproszenie?". Nawet już o tym tematy zakłada.
Za spam nie musisz nikogo obrażać, ani agresywnie się zachowywać, jak to na ciebie przystało. Wystarczy zgłosić. Straightlines ma co do ciebie rację w 100%.
Bo nie mogę patrzeć na twoje posty i jak inni przez ciebie cierpią w straszliwych mękach.
Widzisz, tak właśnie zaczynasz pisać, kiedy skończą ci się argumenty. O ile w ogóle je masz.
Nie sądzę. Dobrym przykładem są komentarze straightlines'a lub tych, którzy mają gorsze zdanie o Hobbicie niż twoje.
Jesteś naprawdę głupi skoro uważasz, że sam siebie bym dawał do moich znajomych. Codziennie musisz wywoływać kłótnie.
Żałosny jesteś. I jeszcze zakładasz multikonta, przez które też mnie zapraszasz do znajomych. Po prostu aż żal patrzeć na te twoje wygłupy.
Ewentualnie to jakiś troll z filmwebu ale i tak jesteś w to zamieszany i lepszy nie jesteś. Sam się doigrałeś tymi swoimi głupimi postami i prośbami o przyjęcie zaproszenia. Teraz masz.
czekaj, czekaj... nazywasz trollem kogoś, kto dał hobbitowi 10/10 ? zaskoczyłeś mnie ! PS. to nie mogę być ja, bo ja nie dałbym takiemu średniemu filmowi jak hobbit 10/10 !