PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124119}
7,5 361 tys. ocen
7,5 10 1 361444
6,5 30 krytyków
Hooligans
powrót do forum filmu Hooligans

Matka=Idiotka

ocenił(a) film na 6

Film mi sie podobał! Jednak finałowa bójka doprowadziła mnie do szału, siotra głownego bohatera filmowego okazała się totalną idiotką. Ta debilka przyjechała na miejsce bójki wraz z małym dzieciakiem, który był celem dla przywódcy gangu(tej drugiej grupy pseudokibiców), jej mąż o mało nie zginął i leży w szpitalu, jej szwagier umiera na miejscu bójki, a ona zadowaolana przyjeżdża do tego portu z synem i woła na cały głos swojego brata. Czy ta idiotka, skończona kretynka i debilka pomyślała chodź pzez chwile, czy ona używa mózgu, no cholera mogła odrazu oddać syna temu mordercy, totalny debilizm. To tyle mojej opini na temat tego filmu.

ocenił(a) film na 8
Michael_4

Zgadzam się w 100%. Pierwsze co, to też o tym pomyślałam.

Michael_4

no ale co miała aktorka poradzić że taką akcję w scenariuszu jej przypisali?
przecież to o to dziecko w całym dramacie tamtej chwili chodziło. bez niego też by się obyło, ale o ile mniej emocji! hehe.
a poza tym..jeśli tamci znali jej adres zamieszkania to zostawić je w domu? sąsiadki może akurat nie było a jej się spieszyło..no cóż.

ocenił(a) film na 5
Michael_4

według mnie to nie jedyny debilizm w filmie. to juz bylo totalne przegięcie, ale bez sensu bylo też, że człowiek, który nie wie co to piłka nagle staje się pseudokibicem. powinni pokazać, że jest załamany, że go z Harvardu wywalili, że musi się wyżyć, wyrzucić z siebie złość, a on po prostu nagle postanawia dać komuś w mordę, sam początek jest idiotyczny, dlaczego ten Mayor wysyła gościa na mecz ze swoim bratem psychopatą, żeby się nim zaopiekował? dobre, dobre. Film jest żałosny, nie ma sensu, a jesynym plusem jest częściowe poznanie świta kiboli.

użytkownik usunięty
Michael_4

Zgadzam się, zachowala się idiotycznie. A jak jeszcze do niej podchodzili, to zamiast od razu odjechać, to ta szła powolutku do tyłu!