PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624294}

Infiltrator

Snitch
2013
6,8 30 tys. ocen
6,8 10 1 29829
5,5 8 krytyków
Infiltrator
powrót do forum filmu Infiltrator

nie ma w nim nic specjalnego, śmiało można odpuścić chyba że ktoś ogląda film raz na miesiąc i
lubi kino klasy B, film z gatunku idealny do autokaru

ocenił(a) film na 6
luki29

Jakiego autokaru ? co Ty pieprzysz??

ocenił(a) film na 5
Maverick0069

czytaj między wierszami

ocenił(a) film na 8
luki29

Twoje zdanie nawet nie powinno byc brane pod uwage, gdzy dajesz wysokie noty takiemu badziewiu jak: Avatar, Thor, a na przyklad takim filmowm jak Dom Zły, Eksperyment, Bogowie Ulicy, Róża, Pan Zycia i Smierci, Zakladnik itd dajesz marne oceny hahha to ty jestes rownie wiarygodny w komentowaniu dobrego kina jak eskimosi w grze w kosza :D

ocenił(a) film na 5
black_bastard

akurat lubię duże przedsięwzięcia i ładne widoki na ekranie a Avatar i Thor mi to gwarantują
co nie oznacza że nie lubię płytkiego prostego kina jak filmy z Wahlbergiem i z nim w roli głównej (tzw. kino klasy B)
ale akurat ten film jest bardzo ubogi
Dom zły prosty, Eksperyment tak samo, Bogowie ulicy - proszę cię ;) jeszcze zabrakło abyś wymieniła Pokłosie (film o nagrobkach)

ocenił(a) film na 8
luki29

no prosze cie, pograzaj sie dalej. Z tego co widze to lubisz filmy o slabej konstrukcji fabularnej, lekkie i przyjemne, ktore nie zmuszaja za bardzo do myslenia. Dla twojej informacji, - Mark Wahlberg nie gra w filmach kategorii B, nie masz pojecia co to za kategoria widzocznie.
"Dom Zly" prosty? hahha czlowieku ten film to studium zla, ktore sie rodzi w kazdym z nas, a wiec kino psychologiczne, co za trudne z pewnoscia dla ciebie ? Tak samo mistrzowski Eksperyment, ktory jest wstrzasajaym przykladem jak rodza sie ludzkie instynkty w ekstremalnych sytuacjach. Bogowie Ulicy to najlepszy film jaki wyszedl od roku, realizm i dosadnosc filmu jest tak przekonujaca, ze wbija w fotel.
Tak wiec filmy o aspektach psychologicznych, czy tez z jakąs wieksza glebia widac sa dla ciebie za trudne, dlatego dajesz prostym filmikom familijnym i innym kolorowankom wysokie oceny a tym o trudniejszym wyrazie tak nisko.

ocenił(a) film na 5
black_bastard

szczerze mówiąc to ja nie muszę oglądać filmu aby przekonać się jakie są ludzkie instynkty w ekstremalnych sytuacjach, łatwo się takich (prostych - bo w tych filmach są strasznie strasznie proste) rzeczy domyśleć, nie muszę do tego oglądać filmu ale że już je obejrzałem to je oceniłem, dla mnie te filmy są strasznie cienko psychologiczne,
bogowie ulicy to gó... nic nie mające wspólnego z rzeczywistością a główny aktor Jake Gyllenahall zagrał bardzo prymitywnie, lepiej potrafił odtworzyć rolę policjanta Bradley Cooper w the place beyond the pines
dla mnie 100% filmem z ASPEKTEM psychologicznym, większą głębią itd to Cela z Jennifer Lopez
"jak rodza sie ludzkie instynkty w ekstremalnych sytuacjach" - Cube 1997 ;)

ocenił(a) film na 8
luki29

hahahha ty jednak jestes zabawny.

"...szczerze mówiąc to ja nie muszę oglądać filmu aby przekonać się jakie są ludzkie instynkty w ekstremalnych sytuacjach, łatwo się takich (prostych - bo w tych filmach są strasznie strasznie proste) rzeczy domyśleć, nie muszę do tego oglądać filmu ale że już je obejrzałem to je oceniłem, dla mnie te filmy są strasznie cienko psychologiczne, ..."

To zdanie ejst tak glupie jak twoje podejscie cale do tego tematu. No pochwal sie w jakich to ekstremalnych sytacjach znalazles sie w swoim nudnym zyciu? No jasne ty wiesz lepiej kto, co i jak sie zachowa w danych sytuacjach, sorry, ale to strasznie slabe co piszesz.

"...bogowie ulicy to gó... nic nie mające wspólnego z rzeczywistością a główny aktor Jake Gyllenahall zagrał bardzo prymitywnie, lepiej potrafił odtworzyć rolę policjanta Bradley Cooper w the place beyond the pines"

Tak sie akurat sklada, ze troche zna sie na tematach zycia marginalnego, czy tez półswiadka w rejonach Los Angeles czy tez na jego przedmiesciach wiec moge co nie co na te tematy stwierdzic i zestawic z danym filmem. Ty zapewne gowno wiesz i widziales wiec oszczedz sobie durne komentarze na te tematy.
Mozesz mi powiedziec dlaczego Bogowie Ulicy sa gownem, a nie tylko sypniesz zdaniem ze jest do dupy jak te male dzici, ktore nie maja zadnych argumentow.
Prymitywne to sa twoje komentarze, niepoparte zadnymi argumentami, bo akurat nie zrozumiales filmu jakim jest Bogowie Ulicy, bo nikt bardziej rozumny i siedzacy w tych tematach nie napisal by takiej zenady. Widziales film "Training Day" ? Pewnie tez ci nie przypadl do gustu, bo scenarzysta do niego byl rezyser Bogow Ulicy, a klimat jest bardzo zblizony.
Film Bogowie Ulicy w nietypowy sposob ukazuje codzienne dni z zycia zwyklych gliniarzy, ktory sie rozni od schamtycznej wizji, jaki to nam serwuja filmy akcji i dlatego film jest tak prawdziwy, a jezeli nie potrafisz tego pojac to niezrozumiales filmu. Zreszta dziwne, zebys zrozumial cos co wykracza poza granice twojego szchematycznego myslenia.

Cube to moze jedynie pucowac buciki filmowi Eksperyment, zupelnie nie ta liga.

ocenił(a) film na 5
black_bastard

bogowie ulicy nie są realnym filmem, jeszcze się nie spotkałem z tym aby ludzie filmowali swoje napady na kamere hd i Ty chyba też nie a może jednak? :) training day? .................. wiecznie spinający się denzel washington?

ocenił(a) film na 8
luki29

hahah o f.uck, twoje argumenty sa na poziomie dzieci z piaskownicy. Denzel za role skorumpowanego porucznika Alonzo Harrisa dostal oskara, a wedlug rankingów oraz krytykow specjalizujacych sie w tym zakresie jest to jedna z najlepszych kreacji aktorski w przeciągu 20 lat, takze spoko, skoro lubisz sie osmieszac to rob to dalej, twoja brocha, ale nie zaczynaj dyskusji na temat czegos o czym malo wiesz i nie posiadasz zadnych argumentow tresciwych.
Zajmij sie tym swoim gownem avatarowym dla dzieciakow

ocenił(a) film na 5
black_bastard

ble ble ble ble ble ble ble

1. ludzie dostają oscara czasem za poprzednie filmy, powinieneś o tym wiedzieć
2. sam oglądasz jasia i małogosie a mi zarzucasz avatara ze świetnymi efektami, pierwszy taki film w historii kina, który wiecej zarobił jak wszystkie filmy z twoim czarnym bratem ;) i ten film o pogromcach mafii :) sam doskonale wiesz dla kogo są takie filmy, gniota można wyczuć na kilometr a czasem i po okładce
spytam serio, naprawdę ludzie nagrywają swoje występki na kamerę video? gdzie takie rzeczy się dzieją w us? twoi czarni bracia też mieli wszystko na dvd ?

ocenił(a) film na 8
luki29

że co? twoja wypowiedz jest nielogiczna zarowno jesli chodzi o skladnie jak i przekaz.

"1. ludzie dostają oscara czasem za poprzednie filmy, powinieneś o tym wiedzieć"
za jakie poprzednie filmy, chyba cos ci sie popieprzylo w tym zdaniu - nielogiczna tresc

"2. sam oglądasz jasia i małogosie a mi zarzucasz avatara ze świetnymi efektami, pierwszy taki film w historii kina, który wiecej zarobił jak wszystkie filmy z twoim czarnym bratem ;) i ten film o pogromcach mafii :) sam doskonale wiesz dla kogo są takie filmy, gniota można wyczuć na kilometr a czasem i po okładce"

..........yyy nie rozumiem, co z tego ze obejrzalem Jasia i Malgosie, co ma piernik do wiatraka, co to ma wspolnego z tematem. Argument o , że Avatar zarobil mase kapusty jest tak glupi, ze mnie nawet nie dobijaj, bo to ile dany film zarobil nie ejst zadnym wyznacznikiem poziomu filmowego, bo taki gowniany Spiderman czy inne badziewie zarobilo tez duzo, a filmy sa masakrycznie denne i pozbawione jakiejs wiekszej głębi. Ty koles ile masz lat bo odnosze wrazenie jakbym pisal z jakims dzieckiem, ktore ma jakies infantylne i idiotyczne priorytety w ocenianu filmow.

"...który wiecej zarobił jak wszystkie filmy z twoim czarnym bratem ;) i ten film o pogromcach mafii :..."
Mozesz mi wyjasnic sens tego zdania bo jest zupelnie glupie to co napisales i o jakiego czarnego brata ci chodzi???

"...spytam serio, naprawdę ludzie nagrywają swoje występki na kamerę video? gdzie takie rzeczy się dzieją w us? twoi czarni bracia też mieli wszystko na dvd ?..."
hahah nastepne zdanie z dupy, o co chodzi w tym zdaniu bo jest zupelnie bezsensu ???

ocenił(a) film na 5
black_bastard

musisz iść do dentysty

ocenił(a) film na 8
luki29

a ty musisz wstapic na chirurgie neurologiczną, żeby ci wymienili mózg bo swojego to mało co używasz :)

ocenił(a) film na 5
black_bastard

a ty musisz iść do rzeźnika po mięso na obiad

ocenił(a) film na 8
luki29

juz bylem, wzialem mielone z indyka, calkiem dobre na kotlety

luki29

"co nie oznacza że nie lubię płytkiego prostego kina jak filmy z Wahlbergiem i z nim w roli głównej (tzw. kino klasy B)"
....i wszystko jasne, dziekuje i nie ma wiecej pytan :)

ocenił(a) film na 5
pieknylolo

to filmy z Wahlbergiem nie przypominają kina klasy b ??

ocenił(a) film na 8
luki29

nie, nie przypominaja, a ty nie wiesz co to sa filmy kategorii B

ocenił(a) film na 5
black_bastard

filmy klasy b to filmy direct-to-video / straight-to-dvd, a ten film właśnie taki przypomina
ten film http://www.filmweb.pl/film/Bailout%3A+The+Age+of+Greed-2013-655948 też jest filmem klasy b

ocenił(a) film na 8
pieknylolo

gosc chyba ma cos z beretem heh

black_bastard

tak czytam twoje komentarze i myślę, że to ty masz coś z beretem.

ocenił(a) film na 8
DaRKUSTKA

pisze to milosnik Zmierzchu , no comments

black_bastard

ha ha wiedziałem że to napiszesz :-). masz Fajne sformułowane odpowiedzi no i ten poziom ;-) ehhh ta " ynteligencja " i te dzieci .

A tak serio. To widzę że gustujesz w latach 80 tych ;-) yyyy tak więc oceniaj na forum może XX wiek, a w ten nowy proszę nie wpierdalaj się bo najwidoczniej się nie znasz :-) Wystarczy wejść na twój profil.

ocenił(a) film na 8
DaRKUSTKA

poziom twojej wypowiedzi jest tak samo prosty jak budowa twojej kopuly, ktora widac ma problemy z przetwarzaniem informacji.
Twoj poziom to dopiero obraza glupoty, bo jest jeszcze nizej.

Dobrze znam sie na kinie po roku 2000 wiec daruj sobie glupie docinki, co mi zarzucicsz w moim profilu, bo ty dajesz 10 takiemu ścierwu dla infantylnych gowniarzy jak: Saga Zmierzch - hahhahah najwieksze badziewie w historii filmow, albo Green Lantern 8 heh
Pozatym tez masz duzo ocen filmow z lat 80, wiec to oznacza ze sie na reszcie nie mozesz znac? Tamto zdanie twoje bylo zupelnie bezsensu.

black_bastard

Taki jesteś ynteligentny i dorosły, ale nie potrafisz pisać na klawiaturze " ą " " ę ". Ojjj ciężko czyta mi się ten poziom wypowiedzi, ale daję radę.
Fajnie, że oceniasz ludzi po ocenie filmów jakich dokonali, dobrze to rokuje na ocenę twojej osoby ;-) Dajesz 10 tylko Dramatom, więc wypowiadaj się na temat tylko i wyłącznie tych ekranizacji. Daruj sobie wypowiedzi filmów o których nie masz pojęcia.

ocenił(a) film na 8
DaRKUSTKA

Czlowieku w internecie jest "niepisana" zasada, ze nie trzeba poslugiwac sie polskimi znakami, jakbys troche znal sie na konstrukcji poslugiwania sie zasadami jezyka internetowego to bys to wiedzial. Po za tym co nie umiesz sie domyslic co oznacza dane slowo, czy az tak jestes nierozgarniety ze nalezy pisac ci wszystko jak pierwszakom w podstawowce?
Jakim dramatom daje tylko 10, wez sobie wyreguluj oko, bo masz prpblem z przegladaniem.

"Daruj sobie wypowiedzi filmów o których nie masz pojęcia. " konkretnie na jakikch sie nie znam prosze podac przyklady bo pierdzielisz jak potluczony.

black_bastard

1. Widzę, że uważasz się za doskonałego krytyka. Dlaczego tak uważasz ?.

2. Zauważyłem też, że oceniasz ludzi, którzy wystawiają oceny inne niż ty, obrażasz ich i krytykujesz. Kim jesteś, że powołujesz się na takie oceny?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
black_bastard

Tak myślałem, nie potrafisz nawet opisać własnej osoby dlaczego i czym kierujesz się krytykując innych ;-). Tak więc bujaj się Trolu internetowy i nie odpowiadaj bo szkoda mi się ciebie robi za każdym razem kiedy widzę kolejny post ;-) .

ocenił(a) film na 8
DaRKUSTKA

trolla szukaj w gaciach lub spojrz na swoje zdjecie profilowe bo podobienstwo wzorcowe :D

black_bastard

Aha. Fajnie się opisałeś ;-). SSij dalej Buraku ;-)

ocenił(a) film na 8
DaRKUSTKA

czytac ze zrozumieniem nie umiesz, napsialem ze ty tak ze zdjecia wygladasz :D

black_bastard

Z czytaniem ze zrozumieniem akurat nie mam problemu Trolu ;-). Zauważyłem w twoich komentarzach jak przywalasz się do każdego bez konkretnej przyczyny jeżeli taka osoba urazi twoją dumę dotyczącą filmu, które nie tolerujesz. Ogólnie to polecam psychologa albo jak już nie wytrzymasz, psychiatrę, może coś doradzi.

ocenił(a) film na 8
DaRKUSTKA

dobrze pójdę :)

black_bastard

Specjalnie dla ciebie dałem 10, żeby zabolało cię EGO ZNAWCY. hahahahaha

ocenił(a) film na 5
DaRKUSTKA

Jak zawsze jest problem gdy ktoś wyrazi odmienne zdanie-Polska.Film mnie nie zmiażdżył ale z pewnością nie jest to kino klasy b.

norania0

Tak.

ocenił(a) film na 4
DaRKUSTKA

10 ale zart!Tym czym jest ten film:
http://www.filmweb.pl/film/Infiltrator-2013-624294/discussion/Ckliwe%28nawet+bar dzo%29m%C4%99skie+kino,2214926

Juz nie wiem co gorsze ten czy piąta część Szklanej Pułapki...

ocenił(a) film na 5
black_bastard

jeśli dla ciebie AVATAR to badziewie to gratuje gustu i trolingu

ocenił(a) film na 8
keniu1234

haha no wlasnie tobie mozna pogratulowa dennego gustu, skoro ten psuedo patetyczny szajs, ktory swoja warstywa wizualna mial odwrocic uwage od durnej tresci i fabuly sie podoba. Najbardziej przerekalmowany film jaki wyszedl, ale skoro podobaja ci sie kolorowanki dla dzieciakow, ktore nie zmuszaja do wiekszego myslenia to ja ci gratuluje :)

ocenił(a) film na 5
black_bastard

no i ok nie musisz już się pocić nie ruszasz mnie nara

ocenił(a) film na 8
keniu1234

nie poce sie, nawet jeszcze nie zaczalem, a kontr-argumenty jakies chociaz byc podal, za obrona tego twojego "dziela" ale chyba za duzo wymagam :)

ocenił(a) film na 5
black_bastard

ale z ciebie upierdliwy trol nie pisz bo nie mam ochoty z tobą pisać

ocenił(a) film na 8
keniu1234

i co to wszystko? Prymitywnie powielany tekst o trollu? Ty jestes wlasnie nim bo ni umiesz wydukac kilku sensownych zdan na dany temat. To wlasnie jest troling

black_bastard

ale jesteś dennym krytykiem, masakra. Twoje zdanie na temat każdego filmu tj " słaby, dla dzieci, za krótki " hahahaha idź się spuścić w klozecie bo jebie gównem.

ocenił(a) film na 8
DaRKUSTKA

prosty chopcze, podaj mi zdania w ktorych opisuje w ten sposob filmy ?a po za tym twoj jezyk wskazuje na to, ze w twym domku rodzinnym panowala duza patologia oraz język rynsztokowy, bo co sie odezwiesz to wybija ten caly syf patologiczno prostacki z twojego ryja. Takze pretensje miej do swoich rodziicow

black_bastard

Fajnie ;-).

ocenił(a) film na 8
DaRKUSTKA

no skoro bycie tępa pałą cie tak cieszy to twoja brocha :]

black_bastard

Fajnie ;-)

ocenił(a) film na 5
luki29

to znaczy ze mieszkasz w autokarze ?