nie ma w nim nic specjalnego, śmiało można odpuścić chyba że ktoś ogląda film raz na miesiąc i
lubi kino klasy B, film z gatunku idealny do autokaru
ale masz na myśli takiego ogórka ?
http://www.poranny.pl/apps/pbcsi.dll/bilde?NewTbl=1&Site=KP&Date=20120402&Catego ry=GALERIA&ArtNo=402009999&Ref=PH&Item=1&MaxW=670&MaxH=600&border=0
pamiętam poczciwego ogórka jechałem takim na kolonie :) a na marginesie film był nudny i słabiutki
zdecydowanie film nędzny, jak większość z panem Dwayne`m Johnson`m, aktorem i wrestlerem (czy może odwrotnie).
Film dla gawiedzi co spędza czas z butelką browaru w łapie, a jedyne z czego się śmieje, to jak ktoś dostanie w ryja.
Reasumując: jeśli chcesz oglądać biegającego mięśniaka, z mózgiem jak rzodkiewka, mówiącego jak po lobotomii, z grą aktorską studenta 1 roku szkoły aktorskiej-musisz to zobaczyć.
Na pewno nie pożałujesz.
Wersja dla inteligentnych:
Nie oglądać, ten film to gniot. Zatrudnianie dobrych aktorów (Susan Sarandon) nie gwarantuje niczego.
Napięcie tak wzrastało, że zasnąłem na 10 minut .. mogłem pominąć te ważne szczegóły. Penie po gorzale.
eot..męcz się dalej :-)
film swietnie wywazony w swoich roznych aspektach jak budowanie napiecia i wzrastanie tej calej sytuacji, ktora zreszta jest na faktach, wiec wymysl jakies tresciwe argumenty bo pierdzielisz jak dzieciak z piaskownicy, byle tylko zrobic halas. Bardzo realistycznie zrobiony film, bez efekciarskich dodatkow, ktore pewnie dla ciebie stanowia glowne plusy.
Dla Ciebie ten film może mieć i 100-stopniową skalę, i tak niczego to nie zmieni, że głupi był, aż strach. Powielasz te swoje pierdoły o tym filmie, i z filmu klasy B, robisz dzieło klasy A. Nie przejdzie.
Nie będę z Tobą dyskutował o tym ponieważ, jak widać , masz swoistą klasę w trollingu, a ja nie, pobijesz mnie doświadczeniem. :-)