PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624294}

Infiltrator

Snitch
2013
6,8 30 tys. ocen
6,8 10 1 29829
5,5 8 krytyków
Infiltrator
powrót do forum filmu Infiltrator

nie ma w nim nic specjalnego, śmiało można odpuścić chyba że ktoś ogląda film raz na miesiąc i
lubi kino klasy B, film z gatunku idealny do autokaru

ocenił(a) film na 6
keniu1234

Czy w Kamperze?

ocenił(a) film na 5
Maverick0069

jakim kamperze? poproszę o model

ocenił(a) film na 5
keniu1234

ale masz na myśli takiego ogórka ?
http://www.poranny.pl/apps/pbcsi.dll/bilde?NewTbl=1&Site=KP&Date=20120402&Catego ry=GALERIA&ArtNo=402009999&Ref=PH&Item=1&MaxW=670&MaxH=600&border=0

ocenił(a) film na 5
luki29

pamiętam poczciwego ogórka jechałem takim na kolonie :) a na marginesie film był nudny i słabiutki

ocenił(a) film na 7
luki29

Średniak jak dla mnie

ocenił(a) film na 2
luki29

zdecydowanie film nędzny, jak większość z panem Dwayne`m Johnson`m, aktorem i wrestlerem (czy może odwrotnie).
Film dla gawiedzi co spędza czas z butelką browaru w łapie, a jedyne z czego się śmieje, to jak ktoś dostanie w ryja.
Reasumując: jeśli chcesz oglądać biegającego mięśniaka, z mózgiem jak rzodkiewka, mówiącego jak po lobotomii, z grą aktorską studenta 1 roku szkoły aktorskiej-musisz to zobaczyć.
Na pewno nie pożałujesz.

Wersja dla inteligentnych:
Nie oglądać, ten film to gniot. Zatrudnianie dobrych aktorów (Susan Sarandon) nie gwarantuje niczego.

ocenił(a) film na 4
tegesno

Dokładnie!To takie Miasto złodziei to jest przy tym wręcz arcydziełem.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 2
black_bastard

Napięcie tak wzrastało, że zasnąłem na 10 minut .. mogłem pominąć te ważne szczegóły. Penie po gorzale.
eot..męcz się dalej :-)

ocenił(a) film na 8
tegesno

film swietnie wywazony w swoich roznych aspektach jak budowanie napiecia i wzrastanie tej calej sytuacji, ktora zreszta jest na faktach, wiec wymysl jakies tresciwe argumenty bo pierdzielisz jak dzieciak z piaskownicy, byle tylko zrobic halas. Bardzo realistycznie zrobiony film, bez efekciarskich dodatkow, ktore pewnie dla ciebie stanowia glowne plusy.

ocenił(a) film na 2
black_bastard

Dla Ciebie ten film może mieć i 100-stopniową skalę, i tak niczego to nie zmieni, że głupi był, aż strach. Powielasz te swoje pierdoły o tym filmie, i z filmu klasy B, robisz dzieło klasy A. Nie przejdzie.
Nie będę z Tobą dyskutował o tym ponieważ, jak widać , masz swoistą klasę w trollingu, a ja nie, pobijesz mnie doświadczeniem. :-)

ocenił(a) film na 2
black_bastard

Też Cię pozdrawiam.. :-)

ocenił(a) film na 5
andorek

to filmweb.pl polega na pokazywaniu innym swoich szerokich perspektyw?