i próbujesz ją zmienić? Pomysł godzien pederasty.
Jeśli ją kochasz, a ona wali się ze wszystkimi, to co, nie starasz się jej zmienić?!? Pomysł godzien dewianta...
Posłał do diabła? Ona już tam była:P. Zwłaszcza, jak byś chwycił coś od niej, jakąś niespodziankę, z powodu jej choroby...to byś sobie poużywał:S. Daj spokój, żadna przyjemność bzykać kogoś, kogo nie mieli tylko ci, co już nie żyją;)...
Hiehie...Nie wydaje mnie się, zły osąd:D. Radziłem i radzę sobie...I nie sam, żeby była jasność:P. Jakiś bar, kebab ostatecznie, ale nie śmietnik:D...
100% kolego!
Jak to mówią na kaca :
" Czym się trułeś, tym się lecz "
( a wiadomo, że to prawda ludowa i powiedzenie działa w praktyce! )
Cóż - stosując analogiczną terapię leczyłbym ją tym, na co była chora!
]:-[]
Oj, długo bym ją leczył!
Dłuuugooo!
I nie zapominaj ze LAZARUS jak ja znalazl nie wiedzial skad ona jest i nie wiedzial z kim i gdzie sie stukala... Tylko wiedzial o tamtym murzynie co mial kradzione kolpaki. Wiec nie filozofuj bo odsunac sie by mozna bylo od tej laski gdyby sie znalo jej wczesniejsze romanse ale CZEGO OCZY NIE WIDZA TEGO SERCU NIE ZAL.
no to normalnie piękne- cieszyć się z cudzego nieszczęścia, wykorzystać a potem taką bidulkę olać jesteś ideałem
Takich ludzi pełno na świecie. Dlatego świat jest taki porąbany jaki jest. Bo ludzie nie mają zasad moralnych i etycznych, a kierują się jedynie swoimi egoistycznymi żądzami.
żądze żądzami każdy musi się jakoś zaspokajać byle nie gwałcić innych ludzi i się szanować nawzajem, czasami człowiek może być jak tzw śmietnik (wyżej wymieniony) w swym hedonizmie bo nie szanuje innych, takie przedmiotowe traktowanie w którym uważa się za tego lepszego, to żałosne, , przypomina mi się ten szowinistyczny żarcik o kluczu i zamku do którego można przeciwstawić ten o parkingu i samochodach
Specjalnie użyłem słowa żądze. Ludzie mają potrzeby i trzeba je zaspokajać, ale z rozsądkiem. Ludzie, którymi kierują żądze są egoistami i myślą tylko o sobie i zaspokajaniu swoich żądz. Natomiast ich przeciwieństwo to ludzie, którzy zaspokajają swoje potrzeby podczas normalnego życia, często w zgodzie z innymi i nie na siłę, nie "zrobię wszystko żeby tylko zaspokoić swoją potrzebę". Najsmutniejsze jest to, że ta pierwsza grupa nie dość, że ma w sobie duże pokłady agresji (bądź co bądź część skierowana przeciwko samemu sobie, często wypierając to ze świadomości) to jeszcze nigdy nie będzie zadowolona tak naprawdę ani zaspokojona, bo nie samymi potrzebami człowiek żyje. I tak hedoniści bardzo często potem opłakują swoje życie, bo tak naprawdę zmarnowali je na szukaniu szczęścia, które za każdym razem im ulatywało. O nie szczęście to było, lecz chwilowa przyjemność. Coś co może dać chwilowe zaspokojenie i przyjemność, ale nic trwalszego.
to co piękne jest ulotne i nietrwałe, wywołuje najsilniejsze i najintensywniejsze emocje, to co ulotne przemija i pozostawia pustkę, błędne koło, cierpienie jako nieunikniony element głębokiej pasji
Co ty gadasz? Jakie kochal? Jak LAZARUS ja znalazl to sie nie znali wcale a gdzie ZAKOCHANIE... Dopiero z czasem on ja polubil i traktowal jak corke bardziej... Kazdy normalny facet czujac na jak napalona i fajna laske trafil by poszedl z nia do lozka. NATURY NIE OSZUKASZ a ze ktos sobie napisze scenariusz o wielkiej przyjazni to juz sprawa scenarzysty :-)
twoja wypowiedź jest zbyt cyniczna, żyją pewnie jacyś dobrzy bezinteresownie ludzie na tej planecie
Moja wypowiedz nie jest cyniczna. Jest poprostu szczera a kazdy zdrowy dorosly facet nie majacy regularnego udanego zycia seksualnego poszedl by z taka kobieta do lozka. Taka prawda. Zreszta ty taka jestes na NIE ale gwarantuje ci ze gdyby w twoim zyciu pojawil sie jakis facet niby KOLEGA np.starszy od ciebie ale seksowny i bys czula chemie. Do tego by cie fajnie zagadywal to predzej czy pozniej bys zdjela majtki i chciala sie z nim kochac. Tak jest jak ma ktos kolo siebie osobe ktora rozpala twe zmysly.
Zbiegłeś z tematu, odn co to znaczy fajnie zagadywał?, to brzmi jak coś typu: wciskać kit pustej lali, eee tam jakby pojawił się facet - pojawiają się i co z tego? Każdy ma swoją chierarchię wartości i swoje potrzeby
Taka teraz tendencja w hollywood. Walczy się ze stereotypem murzyna gwałciciela białych dziewic i pokazuje się że na świecie są same dobre murzyni co tylko pomogą białej lasce bez gaci.