PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=235677}

Jęk czarnego węża

Black Snake Moan
2006
7,0 13 tys. ocen
7,0 10 1 13404
6,8 4 krytyków
Jęk czarnego węża
powrót do forum filmu Jęk czarnego węża
ocenił(a) film na 8
Giuseppe_Baldini

Jeśli ją kochasz, a ona wali się ze wszystkimi, to co, nie starasz się jej zmienić?!? Pomysł godzien dewianta...

pooh77

Nie, ja bym poużywał, a potem ją posłał do diabła.

ocenił(a) film na 8
Giuseppe_Baldini

Posłał do diabła? Ona już tam była:P. Zwłaszcza, jak byś chwycił coś od niej, jakąś niespodziankę, z powodu jej choroby...to byś sobie poużywał:S. Daj spokój, żadna przyjemność bzykać kogoś, kogo nie mieli tylko ci, co już nie żyją;)...

pooh77

Bywa czasem taki głód, że zjesz nawet ze śmietnika.:P

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
pooh77

Matka cię trzymała pod pierzyną, to i życia nie znasz.:>

ocenił(a) film na 8
Giuseppe_Baldini

Hiehie...Nie wydaje mnie się, zły osąd:D. Radziłem i radzę sobie...I nie sam, żeby była jasność:P. Jakiś bar, kebab ostatecznie, ale nie śmietnik:D...

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 8

Tak ci tata mówi jak włazi do wanny?

użytkownik usunięty
pooh77

Nie, Owsiak do krisznowca.

Giuseppe_Baldini

Każdy ma swój hardkor-Tak mawia mój znajomy.

ocenił(a) film na 8
Giuseppe_Baldini

za to ty biegałeś na wojnie i odbijałeś jeńców w pojedynke ;)

ocenił(a) film na 5
mk34

dokładnie to samo pomyslałem ;)

Giuseppe_Baldini

10/10 stary
A Christine szarpałbym jak pies mięso :)

ocenił(a) film na 8
mariio18

100% kolego!
Jak to mówią na kaca :
" Czym się trułeś, tym się lecz "
( a wiadomo, że to prawda ludowa i powiedzenie działa w praktyce! )
Cóż - stosując analogiczną terapię leczyłbym ją tym, na co była chora!
]:-[]
Oj, długo bym ją leczył!
Dłuuugooo!

ocenił(a) film na 8
pooh77

I nie zapominaj ze LAZARUS jak ja znalazl nie wiedzial skad ona jest i nie wiedzial z kim i gdzie sie stukala... Tylko wiedzial o tamtym murzynie co mial kradzione kolpaki. Wiec nie filozofuj bo odsunac sie by mozna bylo od tej laski gdyby sie znalo jej wczesniejsze romanse ale CZEGO OCZY NIE WIDZA TEGO SERCU NIE ZAL.

ocenił(a) film na 6
Giuseppe_Baldini

no to normalnie piękne- cieszyć się z cudzego nieszczęścia, wykorzystać a potem taką bidulkę olać jesteś ideałem

katja_18

Pheheh, pocałuj mnie, janciu.

ocenił(a) film na 6
Giuseppe_Baldini

Kasia jestem a poza tym nie całuje obcych (:

katja_18

Ta gościówa z Pretty Woman też miała taka zasadę.

ocenił(a) film na 6
Giuseppe_Baldini

to w takim razie różnimy się resztą zasad (:

katja_18

Czyli ty byś się bzyknęła z tamtym drugim kolesiem?

ocenił(a) film na 6
Giuseppe_Baldini

buhahaha o jej smutny zawód mi chodziło

ocenił(a) film na 8
katja_18

Takich ludzi pełno na świecie. Dlatego świat jest taki porąbany jaki jest. Bo ludzie nie mają zasad moralnych i etycznych, a kierują się jedynie swoimi egoistycznymi żądzami.

ocenił(a) film na 6
Hustla

żądze żądzami każdy musi się jakoś zaspokajać byle nie gwałcić innych ludzi i się szanować nawzajem, czasami człowiek może być jak tzw śmietnik (wyżej wymieniony) w swym hedonizmie bo nie szanuje innych, takie przedmiotowe traktowanie w którym uważa się za tego lepszego, to żałosne, , przypomina mi się ten szowinistyczny żarcik o kluczu i zamku do którego można przeciwstawić ten o parkingu i samochodach

ocenił(a) film na 8
katja_18

Specjalnie użyłem słowa żądze. Ludzie mają potrzeby i trzeba je zaspokajać, ale z rozsądkiem. Ludzie, którymi kierują żądze są egoistami i myślą tylko o sobie i zaspokajaniu swoich żądz. Natomiast ich przeciwieństwo to ludzie, którzy zaspokajają swoje potrzeby podczas normalnego życia, często w zgodzie z innymi i nie na siłę, nie "zrobię wszystko żeby tylko zaspokoić swoją potrzebę". Najsmutniejsze jest to, że ta pierwsza grupa nie dość, że ma w sobie duże pokłady agresji (bądź co bądź część skierowana przeciwko samemu sobie, często wypierając to ze świadomości) to jeszcze nigdy nie będzie zadowolona tak naprawdę ani zaspokojona, bo nie samymi potrzebami człowiek żyje. I tak hedoniści bardzo często potem opłakują swoje życie, bo tak naprawdę zmarnowali je na szukaniu szczęścia, które za każdym razem im ulatywało. O nie szczęście to było, lecz chwilowa przyjemność. Coś co może dać chwilowe zaspokojenie i przyjemność, ale nic trwalszego.

ocenił(a) film na 6
Hustla

to co piękne jest ulotne i nietrwałe, wywołuje najsilniejsze i najintensywniejsze emocje, to co ulotne przemija i pozostawia pustkę, błędne koło, cierpienie jako nieunikniony element głębokiej pasji

ocenił(a) film na 7
Giuseppe_Baldini

A ja na to: http://24.media.tumblr.com/tumblr_m655pxdO7b1r2t7t4o1_500.jpg :)

Ultor

Wg mnie to prawie zoofilia, ale co kto lubi.

ocenił(a) film na 8
Giuseppe_Baldini

Wat? Gdzie Ty masz na tym plakacie zwierzęta?

ocenił(a) film na 8
Hustla

gdyby ciebie ktoś zgwałcił pozwał bym go o zoofilie :)

ocenił(a) film na 8
ocenił(a) film na 8
Hustla

to było do kolegi wyżej

ocenił(a) film na 8
Giuseppe_Baldini

Wypada pozazdrościć zasad moralnych i etycznych.

ocenił(a) film na 8
pooh77

Co ty gadasz? Jakie kochal? Jak LAZARUS ja znalazl to sie nie znali wcale a gdzie ZAKOCHANIE... Dopiero z czasem on ja polubil i traktowal jak corke bardziej... Kazdy normalny facet czujac na jak napalona i fajna laske trafil by poszedl z nia do lozka. NATURY NIE OSZUKASZ a ze ktos sobie napisze scenariusz o wielkiej przyjazni to juz sprawa scenarzysty :-)

ocenił(a) film na 6
punisher822_filmweb

twoja wypowiedź jest zbyt cyniczna, żyją pewnie jacyś dobrzy bezinteresownie ludzie na tej planecie

ocenił(a) film na 8
katja_18

Moja wypowiedz nie jest cyniczna. Jest poprostu szczera a kazdy zdrowy dorosly facet nie majacy regularnego udanego zycia seksualnego poszedl by z taka kobieta do lozka. Taka prawda. Zreszta ty taka jestes na NIE ale gwarantuje ci ze gdyby w twoim zyciu pojawil sie jakis facet niby KOLEGA np.starszy od ciebie ale seksowny i bys czula chemie. Do tego by cie fajnie zagadywal to predzej czy pozniej bys zdjela majtki i chciala sie z nim kochac. Tak jest jak ma ktos kolo siebie osobe ktora rozpala twe zmysly.

ocenił(a) film na 6
punisher822_filmweb

Zbiegłeś z tematu, odn co to znaczy fajnie zagadywał?, to brzmi jak coś typu: wciskać kit pustej lali, eee tam jakby pojawił się facet - pojawiają się i co z tego? Każdy ma swoją chierarchię wartości i swoje potrzeby

użytkownik usunięty
pooh77

Kogoś takiego nie można kochać. Albo rybki, albo pipki.

Giuseppe_Baldini

Taka teraz tendencja w hollywood. Walczy się ze stereotypem murzyna gwałciciela białych dziewic i pokazuje się że na świecie są same dobre murzyni co tylko pomogą białej lasce bez gaci.

ocenił(a) film na 8
Giuseppe_Baldini

Tia...jednorazowo, acz niezwykle skutecznie.

Popjular Kaotist

Więcej razy nie mogłeś wkleić tego samego posta?

Giuseppe_Baldini

był lag strony i wkleiło 4 razy :D ale już zgłosiłem do usunięcia

Giuseppe_Baldini

Jak jesteś religijnym popaprańcem to tak.

Giuseppe_Baldini

Giuseppe_Baldini