PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491042}

Jeździec znikąd

The Lone Ranger
2013
6,6 126 tys. ocen
6,6 10 1 126112
5,2 29 krytyków
Jeździec znikąd
powrót do forum filmu Jeździec znikąd

Jeden z najlepszych filmów w tym roku. Taki niesamowity klimat ma, że aż czuje jakbym tam była. Tak mi szybko zlecial, ze nawet 5 godzin by mógł trwać dla mnie.

misonka

Myślała dwa dni i NIE SKOMENTOWAŁA... :*

anesthesia

Niektórzy w przeciwieństwie do Ciebie nie siedzą ciągle przed komputerem i wychodzą z domu. Robią sobie wolne, wyjeżdżają nad jezioro z przyjaciółmi. Polecam. Jak się przewietrzysz to może dobrze Ci zrobi.

misonka

Oj tak, widzę, że zdecydowanie wszystko o mnie wiesz.

Widze, że Cię konkretnie w tej główce przewietrzylo, bo kompletnie nie zrozumialas tego, co ja do Ciebie napisałam. Wiesz w ogóle co to ironia? Nie? Trochę szkoda, ale trudno.

BTW. To jest moja ostatnia do Ciebie wiadomość . Nie chce mi się z Tobą rozmawiać, bo Ty tego zwyczajnie robić nie potrafisz. Wszystkich w koło obrazasz i zadowolona z siebie jesteś, że hej! Nie dziw się zatem, że ludzie traktują Ciebie tak, jak Ty ich.
Pzdr.

anesthesia

Bardzo mnie cieszy, ze nie bedę musiała rozmawiać z kimś na poziomie bruku. Bo taka jest prawda. To co piszesz najlepiej świadczy to tobie. Mniej niż zero. Dodawać nawet nic nie trzeba, bo sama wystawiasz sobie taką opinię.

ocenił(a) film na 5
misonka

Kilka fajnych dialogów nic więcej. Klimat ? chyba jakieś nieporozumienie . Gdy byłem na tym w kinie ludzie wychodzili w połowie seansu , ale to raczej normalne jak ogląda się coś takiego .

UncleSimon

Masz prawo do swojej opini i ją szanuję i Ciebie też bo w przecieieństwie do niektórych nie obrażasz innych, a każdy moze mieć odrębne zdanie o filmie. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
misonka

Popieram popieram popieram!

ocenił(a) film na 6
misonka

Ciekawe czy będzie 2 część

thorin3

Myśle że to niepotrzebne, bo film jest pełną całoscią, ale nie miałabym nic przeciwko, tylko jeśli ma być cos na siłę dokręcane i nie wyjść to niech lepiej zrobią coś nowego.

ocenił(a) film na 6
misonka

Nie widziałem jak zginął Cavendish. Butch może powrócić w 2 części.

thorin3

A czy ja napisałam, ze nie może? Przecież napisałam, ze nie miałabym nic przeciwko.

ocenił(a) film na 6
misonka

Napisałem tylko że on w 2 może być głównym wrogiem. (jako przypuszczenie)