kto nabił tak niską ocenę? zabawny, fajnie się ogląda.
Niech zrobią, a co ma to wspólnego z tematem? Niech robią mnóstwo filmów nawiązujących do historii, każdy z chęcią obejrzę. Każdy jest godny uwagi.
Ale dlaczego ci szkoda aktorów? film osadzony w realiach, dobrze zagrany, Sonia czy Ania Prus zagrały super, czego się mają wstydzić?. Jako całość średni, ale są fajne momenty. Byłaś kiedyś na panieńskim?
a za co 1? za samo życie pokazane na wesoło? normalny film, przyczepiliście się do tej kac wawy jak jacyś paranoicy, wielkie halo, lamenty wokół zwykłego filmu, to ty się puknij w głowę
Ale nie ma jak to dać 9 Bridget Jones... dlaczego naiwna głupolka z uk jest dla ciebie bardziej śmieszna, niż polskie cwaniary ściemniające napaleńców? Gąsiorowska zagrało to sto razy lepiej
a mnie się za drugim podejściem bardziej podobał, bo wiedziałem na jakie sceny czekać, dla Gąsiorowskiej za scenę z Pawlickim 10! tak to wygląda!
Ja ci powiem, dlaczego tak jest. Czasami po prostu zdarzy się jakiś przygłup, który wystawi kac wawa np. 8 i wtedy, nawet jeżeli obiektywną oceną byłoby 2 lub 3, i tak trzeba dać 1, żeby ocena ogólna zgadzała się z prawdą. Niestety, kac wawa obiektywnie zasługuje wyłącznie na 0 i wielka szkoda, że nie da się bardziej obniżyć jego oceny.
My, dobrzy ludzie z filmwebu, nie możemy pozwolić, by nieobeznani ze zwyczajami tu panującymi sugerowali się oceną sztucznie zawyżoną przez człekokształtnych wystawiających mu wysoką notę i dlatego trzymamy sprawy pod kontrolą.
Kumasz, żabko?
Według mnie ocena Kac Wawy jest sztucznie zaniżona a nie zawyżona . Każdy kto ma choć trochę dystansu do siebie i otoczenia i potrafi się śmiać z byle czego da minimum cztery lub więcej
no właśnie 14000 tych co ch... w życiu przeżyli, bo ilm obejrzało jakieś 200 000 tylko że starsi nie maja zbyt wiele czasu na wypisywanie głupot w internecie
No właśnie, gdyby tym 200.000 ludziom chciało się wypisywać, to Kac Wawa spadłby do 1.1/10 :)
Właśnie na odwrót gdyby 200.000 ludzi oceniało Kac Wawe obiektywnie napewno film miał by minium 4