3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79533
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

jakby powstala czensc druga,oczywiscie z tymi samymi bochaterami,nie wyobrarzam sobie tego filmu bez Borysa i reszty

użytkownik usunięty
Kamascreen

Wspaniale by było jakby powstała druga część. W ten sposób moje największe marzenie by się spełniło. Jak by zebrała się stara ekipa to już można by było być pewnym, że sequel wyszedł by równie udany co część pierwsza.

ocenił(a) film na 1

Wspaniale by bylo, gdyby ten film nigdy nie powstal. Wszystkim zylo by sie lzej.

ocenił(a) film na 1

Równie udany, to znaczy nieudany? No, panie reżyserze, pokaż pan co pan potrafisz, i nakręć kolejną część. Może uzyska ocenę 2 <haha>.

użytkownik usunięty
Cililing

Nie jestem Panem reżyserem drogi użytkowniku. Nie mam też nic wspólnego z autorami filmu Kac Wawa poza pasją do dobrego kina xD Ale jestem dumny, że wszyscy się zebrali i nakręcili ten cudowny film dzięki któremu mam z dnia na dzień co raz lepszy nastrój i staję się lepszym człowiekiem :P

ocenił(a) film na 1

Lepszym, znaczy głupszym? I każdy wie, że wykonawcy tego filmu zakładają konta na filmwebie i podnoszą tej szmirze ocenę. Swoją drogą, chyba nikt nie ma wątpliwości, po co powstało twoje konto.

użytkownik usunięty
Cililing

Oczywiście, że nikt nie ma wątpliwości po co powstało moje konto a powstało ono, żeby dać świadectwo prawdziwe i wychwalać ten znakomity film, gdyż bez wątpienia na to zasługuje. To, że już prawie nikt nie potrafi docenić dobrego humoru i świetnego polskiego filmu to już nie moja broszka... . Wyluzujcie odrobinkę i nie dawajcie się ponieść emocjom :P

ocenił(a) film na 1

Świetnego humoru? Dla kogo? Dla niewykształconych idiotów pokroju "kamascreen", którzy nie operują zasobem słownictwa większym niż "łacina podwórkowa"? W tym filmie nie ma nawet czego docenić. Pomysł żywcem zerżnięty z The Hangover (zresztą jak nazwa), niesmaczne żarty, w każdą wypowiedź wplecione przekleństwo, muzyka co najmniej słaba... Świetny polski humor? Świetny polski humor masz w Kilerze, Vabank, Vinci... Nazywanie tego ścierwa "świetnym polskim humorem" to obraza zarówno Polski, jak i jej mieszkańców.

trololololololo

ocenił(a) film na 1
Kamascreen

fajnie by było jakbyś znał ortografie bohaterowie piszę się przez samo h

ocenił(a) film na 8
pumkas1987

Za to zdanie zaczyna siez duzej litery.

ocenił(a) film na 1
Kamascreen

Odnoszę wrażenie, że jesteś idiotą. idiotą, i to bez gustu filmowego, hipokryto. W sumie niedziwne, że podoba ci się ta żenada, skoro poprawnie nie potrafisz sklecić zdania. Może nie wiesz trollu, ale niektórzy ludzie piszą piszą całymi zdaniami, nie rozpoczynają wypowiedzi od wielkiej litery, nie kończą jej kropką. To nie jest uważane za błąd (przez NORMALNYCH ludzi). Pisanie bez polskich znaków również nie jest błędem. Ale pisanie takich wyrazów jak:
- czensc,
- bochaterami,
- wyobrarzam,
jest błędem, a do tego, zdanie zaczynasz wielką literą i kończysz kropką, jak sam zauważyłeś. Brawo, w jednym zdaniu popełniłeś 3 błędy ortograficzne. Zatem śmiem twierdzić, że jesteś kretynem, którego edukacja językowa skończyła się na "łacinie podwórkowej", toteż odnalazłeś swą pokrewną duszę w filmie.

ocenił(a) film na 8
Cililing

gowno mnie obchodzi jakie odnosisz wrarzenie..

ocenił(a) film na 1
Kamascreen

Gratuluję, właśnie utwierdziłeś mnie w przekonaniu, że jesteś totalnym imbecylem. W krótkim zdaniu popełniłeś błąd. WRARZENIE? A nie przypadkiem wrażenie? Zabawne, że post wcześniej napisałem to słowo poprawnie, aż tak trudne było zerknięcie wyżej? Cóż, widocznie jesteś zbyt tępy, hipokryto. Innych się czepiasz, że nie piszą poprawnie (wielka litera na początku, kropka na końcu), a sam nie potrafisz napisać poprawnie jednego, krótkiego zdania.

ocenił(a) film na 8
Cililing

spoko,dalej mnie to gowno obchodzi.

ocenił(a) film na 1
Kamascreen

ignorant i kretyn <3
polskie społeczeństwo się cofa

ocenił(a) film na 8
Cililing

najleprzym przykladem sa ci kturzy taki fajny film oceniaja na 1.

ocenił(a) film na 1
Kamascreen

Tylko potwierdzasz moją opinię, że jesteś idiotą i kretynem. "kturzy", "najleprzym"? To jest przykład zacofania w polskim państwe. Fajny film? Fajny??? Bo w każdym zdaniu jest wyraz, który rozumiesz? Jak ktoś powie trochę mądrzejsze zdanie, to już będzie problem? Tak, polskie państwo się cofa, a ty jesteś tego przykładem.

użytkownik usunięty
Cililing

Dlaczego ciągle się czepiasz go tylko dlatego, że robi błędy? Weź już daj na luzik, wyjdź z forum Kac Wawy i nie zaprzątaj sobie głowy bzdurami.

ocenił(a) film na 1

No bo padnę ze śmiechu. Więc tak, to on przyczepił się kogoś, że rozpoczął zdanie małą literą. Ja go tylko chcę uświadomić, że jest HIPOKRYTĄ, bo sam robi nie wiadomo ile błędów. A poza tym, chcę poinformować innych userów, że ten film podoba się tylko idiotom bez wykształcenia, którzy nie potrafią poprawnie sklecić zdania. No i jego reżyserom, którzy zakładają konta na fb i podnoszą tej szmirze ocenę.

ocenił(a) film na 1
Cililing

Gość (Kamascreen) jest albo analfabetą albo dyslektykiem tylko dlaczego wie jak się pisze "gówno" a nie wie jak poprawnie napisać ,bohaterowie,którzy,wrażenie?
Cililinga trochę ponosi(choć nie dziwię mu się widząc jak się kaleczy język polski)sam nikogo bym nie obrażał za to ,że jego język polski jest na poziomie 4 klasy podstawówki a jedynie zwróciłbym mu uwagę.W każdym razie po wypowiedzi tego Kamaza :D (była taka ruska ciężarówka^^) widać ,że nie jest wysłannikiem kogoś z zespołu Kac Wawy a jedynie zwykłym dresiarzem ...:)

ocenił(a) film na 1
KopaWUszi

I tu masz rację :)
Jak widzę zacofanie polskiego społeczeństwa to mnie szlag trafia.

ocenił(a) film na 8
KopaWUszi

nie nosze dresuw na codzien tylko jak chodze na pakernie czasami.

ocenił(a) film na 1
Kamascreen

Dresuw? Teraz mnie utwierdziłeś, że jesteś idiotą, a nie dyslektykiem. Znam kilku dyslektyków, i oni jakoś mają problem z czytaniem/pisaniem, ale się kształcą. I znają podstawy ortografii. I nie popełniają takich błędów.

ocenił(a) film na 8
Cililing

ja ma wyksztalcenie wiec nie pomawiaj mnie,a to ze mam dyslekcje to inna sprawa.

ocenił(a) film na 1
Kamascreen

cóż, dla niektórych wykształceniem jest ukończenie podstawówki

ocenił(a) film na 8
Cililing

niech zgadne ty takiej nie ukonczyles?

ocenił(a) film na 1
Kamascreen

Obecnie uczęszczam do renomowanego liceum w Rzeszowie, a ty pewnie zakończyłeś swoją edukację po gimnazjum (zawodówki nie uznaję za szkołę), a mimo to mam więcej wiedzy od ciebie.

ocenił(a) film na 8
Cililing

taa pewnie,gadac to sobie morzesz,pewnie chodzisz do jakiejs szkoly specjalnej i tyle.

ocenił(a) film na 1
Kamascreen

morzesz? Jezu, żyję wśród debili. Chciałem iść do specjalnej, ale jestem za mądry. A ty jaką szkołę ukończyłeś? Bo mentalnie to jesteś na poziomie podstawówki <3

ocenił(a) film na 8
Cililing

no mialem racje,chciales isc do specjalnej ale pewnie i tam cie nie chcieli,matko jakie to zalosne,teraz karzdy sie przekonal kim jestes.

ocenił(a) film na 1
Kamascreen

A więc zacznę klasycznie. Każdy, nie "karzdy". Przyczepiłbym się do interpunkcji, ale pewnie nie wiesz co to jest, więc lipa. A to, o szkole specjalnej, to była ironia. Coś, o czym uczysz się w gimnazjum. Czyli mam kolejny powód, aby uważać cię za kogoś, kto w swoim rozwoju intelektualnym zatrzymał się na poziomie podstawówki. I moje domysły się chyba nie mijają z prawdą. No, to może pochwal się teraz, jaką szkołę ukończyłeś (a może jakiej nie ukończyłeś?), bo osoby która sadzi takie błędy (jak "karzdy"), podstawówki nie powinna ukończyć, no, albo, że trafiła na bezmyślnych nauczycieli.

Btw., ciekawi mnie, ile osób przekonuje (albo się już przekonało) do ciebie, że jesteś totalnym idiotą - intelektualnym i filmowym.

ocenił(a) film na 8
Cililing

temat nie dotyczy moje szkoly tylko filmu,jak masz problemy z czytaniem to odsylam do szkoly,tylko nie tej specjalnej co chodziles.karzdy ma prawo do bledow,jak cie one raza to nikt ci nie karze czytac tego co pisze.

ocenił(a) film na 1
Kamascreen

Każdy ma prawo do błędów? Nie w takim stopniu, niewykształcony aspołeczny debilu. To ty zacząłeś dyskusje na temat szkoły, więc pochwal się, jaką ukończyłeś. Btw. szkoła ma tu dużo do rzeczy - świadczy o twoim wykształceniu --> osoba wykształcona ma jakiś gust filmowy.

Cililing

Nie denerwuj się tak, Cililing. Zgadzam się z tobą w 100 %. Polskie kino upada, polski język upada... Niedługo Polska upadnie. A co do samego Kamascreen to jest poprostu troll. Nie zauważyłeś/aś, że on udaje idiotę? Nie wierzę, żeby ktoś był taki tępy...

fajne_filmy

No właśnie chyba, nie zauważył.

Kamascreen

wiesz że ten film został uznany za NAJGORSZY FILM NA ŚWIECIE (!) ZREALIZOWANYM W 3D!
http://film.wp.pl/idGallery,10501,idPhoto,325400,galeria.html

ocenił(a) film na 8
Cililing

no ale ci napisalem ze twoja opinia mnie gowno obchodzi.

ocenił(a) film na 1
Kamascreen

Paker się znalazł:) obchodzi nie obchodzi ,ale "gówno" za każdym razem Ci wychodzi:)

ocenił(a) film na 1
KopaWUszi

Przecież widać, że to nie dyslektyk tylko idiota. A to nawet potwierdza jego gust filmowy. Może po raz pierwszy zrozumiał wszystkie słowa w filmie.

użytkownik usunięty
Cililing

I musiałeś walnąć swoje 3 grosze nie? Daj już mu spokój chłopaku i właź na forum filmów, które Ci się podobają a nie tu, CHILLOUT !

ocenił(a) film na 1

Rozumiesz trollu, takie coś jak FORUM OGÓLNODOSTĘPNE? Mam prawo informować innych użytkowników, że w mojej opinii film nie jest warty obejrzenia. Jest gównianą szmirą, gdzie jak już wspominałem scenarzysta próbuje zamaskować swoją nieudolność wulgaryzmami. Czy dam mu spokój? Nie dręczę go przecież. Tylko informuję go, że w moich oczach (zapewne nie tylko moich) jest idiotą, hipokrytą i filmowym debilem, który nie operuje większym zasobem słownictwa niż "łacina podwórkowa".

użytkownik usunięty
Cililing

Nie nazywaj mnie trollem, bardzo Cię proszę ! Ja również mam prawo informować innych użytkowników tego zacnego portalu, że w mojej opinii film jest wyśmienity i warto go obejrzeć. Co więcej, warto do niego wracać żeby raz za razem zachwycać się wyborną grą aktorską i fabułą, która niesie ze sobą wspaniały przekaz dla dobra ludzkości xD

ocenił(a) film na 1

Wyborną grą aktorską? Ahahah, żaden z aktorów nie zagrał dobrze, z prostego powodu - przyszło im grać niezbyt mądre role. Bardzo się zawiodłem na Szycu.
Fabuła. Zerżnięta fabuła. Znacznie mniej ciekawszą od The Hangover. I teraz sie rozbawiłem - "niesie wspaniały przekaz dla dobra ludzkości". Jaki przekaz? Że Polacy to zacofany naród? Że polski język jest niekulturalny? Że Polacy nie mają poczucia humoru? Że statystyczny Polak nie potrafi się wyrażać bez wulgaryzmów? No jaki przekaz. A może polityczny, jak ma wyglądać idealne życie, a kochana partia złodziei PO nam to wszystko daje? No jaki przekaz, trollu.

użytkownik usunięty
Cililing

Też nie lubię PO. Jestem zwolennikiem i sympatykiem Ruchu Palikota oraz ogórków konserwowych.
A Kac Wawa ma jasny i piękny przekaz: Nie ma co chodzić po burdelach, ponieważ ani dobrego seksu an miłości tam nie znajdziemy. Najlepiej więc jest pozostać wiernym swojej dziewczynie/żonie/narzeczonej.

ocenił(a) film na 1

Albo inny przekaz - statystyczny Polak, to osoba niewykształcona, nie potrafiąca wyrażać się poprawnie, a jej marzeniem jest zaliczenie jak największej ilości panienek.

użytkownik usunięty
Cililing

Panienek albo Panów - jak kto woli xD

ocenił(a) film na 1

Tak, to straszne, masz rację. Polskie społeczeństwo upada, propagując takie zachowanie (zanim zostanę skrytykowany za to zdanie, chcę tylko zaznaczyć, że akceptuję homoseksualistów, ale uważam propagowanie modelu rodziny M+M za zło). "Gdyby nie PO, takie filmy by nie powstawały".

ocenił(a) film na 1
Cililing

Chiling, jesteś mistrzem, że jeszcze tu z nimi wytrzymujesz :D

ocenił(a) film na 1
jurata

Dziękuję :D

ocenił(a) film na 8
Cililing

ten film pokazuje prawdziwe nocne zycie w wielkim miescie.Ja kiedys bylem na wieczoze kawalerskim i wiem jakie tam sie odstawia numery,przecierz o tym jest ten film.