jakby powstala czensc druga,oczywiscie z tymi samymi bochaterami,nie wyobrarzam sobie tego filmu bez Borysa i reszty
Co tu się udzielać Cililing trolom i klakierom rozumu nie naprawisz....
Kac Wawa Najgorszym filmem 3D na świecie....znów pośmiewisko z polaków.
http://film.onet.pl/wiadomosci/kac-wawa-najgorszym-filmem-swiata-w-3d,1,5249722, wiadomosc.html
A i Kamascreen :
"ksiazki w tych czasach to przerzytek,trzeba byc totalnym dziwologiem zeby takie cos czytac.Teraz jest dvd,kompy,gry i to jest rozrywka,a wieczorami sie imprezuje a nie czyta jakies glupoty."
Po Twoich słowach wybacz ,ale aż samo się ciśnie na usta ... (nie będę Cię obrażał)!!! .Masz wypaczony umysł i będziesz zamiatał ulice do końca swojego życia ,a filmy będziesz oglądał w hipermaketach na wystawce RTV ,bo nikt Ci nie da innej roboty... Właśnie do takich ludzi chyba kierowany jest ten film i tylko z jednego można się cieszyć ,że po ocenie widać jakie mamy społeczeństwo i całe szczęście inni są w większości...
ty sie jurz nie martw o moja przyszlosc,zalorze dzialalnosc gospodarcza i jeszcze bedziesz sie mnie prosil o robote.Kto teraz zajmuje sie czytaniem ksiazek,przecierz to nie jakies czasy komuny albo przedwojenne zyby zajmowac sie takimi glupotami.Co mnie obchodzi ze inni sa w wiekszosci,ja mam swoje zdanie i go bronie,to ze inni gadaja cos innego nie obchodzi.
"Kto teraz zajmuje sie czytaniem ksiazek,przecierz to nie jakies czasy komuny albo przedwojenne zyby zajmowac sie takimi glupotami"
Ludzie inteligentni a nie analfabeci.
"zalorze dzialalnosc gospodarcza i jeszcze bedziesz sie mnie prosil o robote."
Analfabeta i działalność gospodarcza? W jakiej branży? W trollowaniu?
Ciekawa teoria, aczkolwiek błędna. Ja nie mam zamiaru nikogo prowokować, po prostu piszę to co myślę, daję upust swoim emocjom w pewien sposób tutaj na forum. Nikt mi chyba tego nie zabroni. Jestem szczęśliwym, wesołym facetem, która kocha film Kac Wawa. Czy to takie trudne do przyjęcia? A więc przyjmijcie to do wiadomości i ładnie sobie przetrawcie chociaż wątpię żeby cokolwiek do tych waszych pustych główek dotarło xD
A słyszałeś o czymś takim jak szacunek względem rozmówcy, nawet gdy się z Tobą nie zgadza? To bardzo ważna wartość, której ty nie posiadasz. Poza tym marnotrawisz swój czas na chwalenie tego filmu, bo jego antyfanów nie przekonasz do swoich racji. Zajmij się czymś pożyteczniejszym.
Oczywiście, że słyszałem o czymś takim jak szacunek względem rozmówcy tylko czasami człowieka krew zalewa i nie wytrzymuje.
Ha Ha
A właśnie, po cholerę tu znów wlazłaś ? :D
Jesteś pozbawionym gustu naganiaczem Pana. Tylko niechcący zerwałeś się ze smyczy łachudro :D
Gratuluję :) Miałeś prawie rację.
http://www.filmweb.pl/film/Kac+Wawa+3D-2012-629035/discussion/a+ja+sie+usmialem, 1990321?page=8#post_8699262
Całość o nim - dużo się nie zmieniło. Jedynie poziom stylistyczny wypowiedzi...