3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79533
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

jakby powstala czensc druga,oczywiscie z tymi samymi bochaterami,nie wyobrarzam sobie tego filmu bez Borysa i reszty

ocenił(a) film na 1
Kamascreen

Takie numery? Zmuszanie do seksu? I kto bierze dziecko na wieczór kawalerski, więc kitu nie wciskaj, że w takim czymś uczestniczyłeś. Coś ci się przyśniło, analfabeto. Chyba za dużo filmów się naoglądałeś. A no tak, widocznie film cię dobrze wytresował - zdarzenia w filmie to próba pokazania ideału. I jakoś w Warszawie (czy też w Rzeszowie, gdzie mieszkam), w nocy nigdy nie spotkałem grupy debili świętujących wieczór kawalerski.

użytkownik usunięty
Cililing

Chłopaki bez szyi z adasiem na spodniach już Cię namierzają :D

ocenił(a) film na 8
Cililing

bylem na takim wieczoze bo kumpelt sie zenil w tamtym roku,byl striptiz i chlanie i inne atrakcje.Jak nie wiesz co to wieczur kawalerski to siedz cicho bo zal bieze.

ocenił(a) film na 1
Kamascreen

Nie wiem co to "wieczur kawalerski"? No tak, nie wiem. Wiem jedynie co to wieczór kawalerski. "striptiz i chlanie i inne atrakcje" to są atrakcje? No ciekawe. Widzę, że ten twój wymyślony kumpel również jest mentalnie na twoim poziomie.

ocenił(a) film na 8
Cililing

wymyslony kumpel?,to skoro zazucasz mi klamstwo to ja twierdze ze twoje wyksztalcenie jest wymyslone.

ocenił(a) film na 1
Kamascreen

Tak trollu, wymyślony kumpel, który zabrał cię na wymyślony wieczór kawalerski. <haha> Tyś nie widział czegoś takiego jak wieczór kawalerski. No, chyba że na filmach.

Wysłałbym ci skan mojego świadectwa, ale pewnie jego zinterpretowanie byłoby zbyt trudne dla ciebie.

ocenił(a) film na 8
Cililing

wyslac to mi morzesz swoje zolte papiery,ja przynajmiej zyje pelniom zycia a nie jak ty laze do kina w sobotnie wieczory.

użytkownik usunięty
Kamascreen

A wiesz, że miała się pojawić książka Kac Wawa po premierze filmu? Miało być w niej więcej ciekawych informacji na temat bohaterów i bardziej rozbudowana fabuła. No ale niestety, nie powstała a szkoda bo cenię sobie dobrą lekturę :P

ocenił(a) film na 1

Ja mam propozycje: WawaKac zadzwoń do znajomych i załatw role Kamascreenowi i niech jeszcze pomoże w scenariuszu, no przecież wie co śmieszne a może reszta pseudokiboli i tanich dresiarzy uzna go jako odkrycie roku.

ocenił(a) film na 8
KopaWUszi

ja mam propozycje-zamknij dziub

ocenił(a) film na 1
Kamascreen

Dziób debilu, dziób. Ty jesteś niedorozwinięty, tak?

ocenił(a) film na 8

fajnie by bylo jakby powstala ksiazka,ale wolalbym druga czesc tego super filmu.

ocenił(a) film na 1
Kamascreen

To ty umiesz czytać? Póki co sprawiasz wrażenie, że jesteś debilem, który zakończył swoją edukacje na poziomie podstawówki.

ocenił(a) film na 8
Cililing

w rzeszowie mnie nauczyli,ale straszna tam wies jak jurz wczesniej wspominalem

ocenił(a) film na 1

ahahahah, książka? Może i miała powstać. A wiesz dlaczego nie powstała? Bo film spodobał się może kilku osobom. A większość osób, które lubią ten film nie potrafi czytać.

ocenił(a) film na 8
Cililing

Rzeszow to wies,prawdziwe nocne zycie to tylko w wawie,jak tego nigdy nie widziales to oznacze ze wczesnie chodzisz spac dzieciaku.

ocenił(a) film na 1
Kamascreen

Skąd żeś Ty ten Rzeszów wykopał?...I zamykam dziób .

----Jósz wiecej nie napirze w twoim temacie!!!!---

ocenił(a) film na 1
Kamascreen

Pewnie, stolica Podkarpacia to wieś <3
Prawdziwe noce życie to rozbijanie się po burdelach? Cóż, ja w przeciwieństwie do ciebie mam trochę wyższe ambicje.

użytkownik usunięty
Cililing

Niekoniecznie, prawdziwe nocne życie to może być też robienie sobie tzw. nocki przed kompem z paczką chipsów i chusteczkami na wszelki wypadek.
Ale zdecydowanie wolę nocne życie zaprezentowane nam przez twórców filmu Kac Wawa !

ocenił(a) film na 1

No nie wiem imbecylu. Może ja wolę sobie iść z przyjaciółmi np. do kina na DOBRY film (którym z pewnością nie jest Kac Wawa), czy spędzić miło czas, a nie rozbijać się z panienkami tanich obyczajów. Brawo, trollu. Kto co lubi, aspołeczny debilu.

użytkownik usunięty
Cililing

Przecież ty nie wiesz co to jest DOBRY film barbarzyńco bez gustu !
Każdy robi to co lubi i ma do tego pełne prawo szczurza mordko. Daruj sobie te poronione komentarze, gdyż na nikim nie robisz wrażenia a tylko pogrążasz się w otchłani beznadziei.
Kac Wawa rządzi !

ocenił(a) film na 8
Cililing

wielka mi frajda isc do kina w sobotni wieczor,buhahaha,widac ze jakis lamus jestes,pozatym to nie wyzywaj kogos kto ciebi nie wyzywa.

ocenił(a) film na 1
Kamascreen

Tak, dla mnie to wielka frajda, jeśli miałbym wybierać: burdel czy kino z kolegami. Widać, ty nie masz żadnej wiedzy, zero inteligencji, jesteś zwykłym aspołecznym debilem, bez gustu filmowego. Nie wiem gdzie ty żyjesz. Weź się za swoją edukację, bo ona kwiczy. Nie potrafisz poprawnie sklecić zdania, a próbujesz wypowiadać się na forum. Jesteś zwykłym debilem bez edukacji, czytaj nikim. Piszesz, że nie mam pojęcia o dobrej zabawie? Mam, tylko ja żeby się zabawić nie muszę włóczyć się po burdelach, a moim życiowym celem nie jest zaliczenie n-panienek. I tak mnie to ciekawi... Ty masz o tym pojęcie? No może pochwal się, że jesteś takim mężczyzną, że jakaś dziwka pomachała ci dupą przed nosem. Ale co ja w ogóle mówię... Przecież to jasne, że jesteś gimbusem, który chce zaszpanować przez sieć, twierdząc - "ja to bym się zabawił jak w Kac Wawie", czy też "Zróbmy projekt x". Myślisz, że ktoś uwierzy, że ty "prowadzisz nocne życie"? A jaki na to dowód? Uważasz, że tylko to zapewnia świetną zabawę &lt;3 To ty chyba mało wiesz o życiu, trollu.
Zabawne, że unikasz odpowiedzi na moje pytania. Rozpocząłeś temat edukacji, ale kiedy już cię zapytałem, jakie szkoły ukończyłeś odpowiedzi nie było. No tak, nie chcesz się chwalić, że jesteś idiotą? Nazywasz mnie dzieciakiem? Ponoć to nie wiek świadczy o człowieku, a jeśli nawet, to do dzieciaka się nie zaliczam, debilu. To raczej ty sprawiasz wrażenie upośledzonego dziecka. Idź do poradni, może dostaniesz żółte papiery, stwierdzą u ciebie debilizm czy idiotyzm, to może ulży ci w życiu, będzie ci łatwiej. To tyle, nie pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Cililing

Znowu się produkujesz na marne. Musi Cię to jarać chyba xD

ocenił(a) film na 1

Nie, bawi mnie, jak można być tak głupim, jak ty, smalczyk, czy kamascreen. To jest komedia, a nie to co zaprezentował nam reżyser tego ścierwa. Choćby dlatego warto z wami "wymieniać zdania", trollu.

użytkownik usunięty
Cililing

Śmiać mi się chce z Ciebie niedorozwinięta kalarepo xD Ścierwem to są filmy, które oceniłeś na 10/10. Kompletny brak dobrego smaku ...

ocenił(a) film na 1

ahahahah, z całą pewnością Kac Wawa to komedia, gdzie dobry smak został zachowany. 4 przygłupów idzie się zabawić w burdelu, a kiedy jeden z nich ma problemy, reszta go olewa. Film wulgarny i brudny. No i na koniec pedalska scena seksu oralnego. No po prostu majstersztyk.

ocenił(a) film na 8
Cililing

ale ty jestes glupi,mnie sie czepiasz ze popieram ncine zycie i burdele a sam wczesniej napisales ze kto co lubi,matko jaki ty jelen jestes normalnie.Temat dotyczy filmu a nie mojego wyksztalcenia,to morze mam ci jeszcze podac imie i nazwisko.

ocenił(a) film na 1
Kamascreen

morze, to jest szerokie i głębokie, trollu. Widać, do kogo adresowany jest ten gniot - do przygłupa, który myśli, że ktoś mu uwierzy, że co chwilę chodzi po burdelach, a nie potrafi poprawnie sklecić zdania <3

ocenił(a) film na 8
Cililing

wiem jakie jest morze bylem tam nieraz i imprezowalem z askami,podczas gdy ty biegales do kina z jakimis lamusami,zreszta ja nie napisalem ze co chwile chodze po burdelach,jak masz problemy z czytaniem to odsylam do podstawuwki.

ocenił(a) film na 1
Kamascreen

Ty jesteś taki głupi czy takiego tylko udajesz. Więc po raz kolejny zaczynam klasycznie.
podstawówki, nie PODSTAWÓWKI. Tej zasady ortografii uczysz się bodajże w pierwszej klasie PODSTAWÓWKI. Te "lamusy" przynajmniej znają zasady ortografii, imbecylu. I vice versa z tą podstawówką, bo jak już wspominałem, mentalnie jesteś właśnie na tym poziomie.

użytkownik usunięty
Cililing

Mocno się spociłeś pisząc te swoje pierdoły durna łycho ?

ocenił(a) film na 1

Ale riposta... Durna łycho? Twoje obrazy są niczym tak śmieszne jak humor w tej "komedii".

ocenił(a) film na 8
Cililing

no to mialem racje,ten film nie jest dla lamusuw,tylko lamusy oceniaja go slabo bo to kino dla prawdziwych facetow,ja i np kolega Wawakac takim jestem i karzdy kto krytykuje film jest leszczem i lamerem

użytkownik usunięty
Kamascreen

No pewnie, że jesteśmy prawdziwymi facetami. Ale oni tego nie zrozumieją bo są zbyt ograniczeni umysłowo.

ocenił(a) film na 1

Jedynymi ograniczonymi umysłowo użytkownikami są Kamascreen, ty i smalczyk. I jak ten film udowadnia to, że jesteś prawdziwym facetem. A no tak, żart, że ktoś musi biegać do kibla, jest baaardzo zabawny. Btw. w Polsce nie ma "prawdziwych mężczyzn", skoro film ma super ocenę 1,7.

ocenił(a) film na 1
Kamascreen

Albo kimś, kto uważa się za wykształconego człowieka i to kształcenie kontynuuje, co ty utożsamiasz z lamerem. Kino dla prawdziwych facetów? Więc nie dla ciebie. Co w tym filmie jest dla "prawdziwego faceta"? Widok cycków? Jeju, dzidzia zobaczyła cycuszki i myśli że to znaczy, że to, że obejrzy film będzie znaczyło, że jest dorosły? Biedactwo, za książki się weź.

PS: Już ci chyba pisałem, jak się pisze KAŻDY.

ocenił(a) film na 8
Cililing

ksiazki w tych czasach to przerzytek,trzeba byc totalnym dziwologiem zeby takie cos czytac.Teraz jest dvd,kompy,gry i to jest rozrywka,a wieczorami sie imprezuje a nie czyta jakies glupoty.

Cililing

Radzę nie rozmawiać z tym pustym łbem więcej. Koleś pisze, że ma pasję do dobrego kina, wszędzie wychwala ten słaby film a Skazanym Na Shawshank daje 1/10 .

użytkownik usunięty
grobel

Ciebie tu jeszcze nie było co ? Sraczszfank to kupa i film nie warty oglądania więc dałem 1/10 czyli w pełni zasłużoną ocenę. Kac Wawa natomiast to film genialny, który chce się zawsze z chęcią oglądać !

ocenił(a) film na 1

Hahahahah, no tak. Reżyser udowodnił swą genialność. Naprawdę ciężko jest stworzyć dzieło, które spotka się z taką reakcją ludzi, pomimo "dream teamu", jak w swojej bardzo trafnej recenzji nazwał ekipę Muszyński.

ocenił(a) film na 1
grobel

Przecież to jasne, że to troll. Jest też podejrzenie że to reżyser/scenarzysta/aktorzyna, bo przecież to jasne, że odpowiedzialni za to dno wolą wychwalać to "dzieło", zamiast przyznać się do porażki.

użytkownik usunięty
Cililing

Jakiej porażki? Przecież film jest genialny. Od początku do końca ogląda się wyśmienicie i z poczuciem spełnienia. Ja naprawdę nie wiem jak można być tak głupim i zacofanym, żeby tego nie dostrzegać.

ocenił(a) film na 1

Ale czego dostrzegać? Pochwały antyspołecznego zachowania? Z tym, że film jest po części genialny, to masz rację. Nigdy nie udało się stworzyć produkcji, która zostałaby przyjęta w ten sposób... Gdzie KAŻDY znany krytyk prawidłowo ocenia ten shit, a 98% społeczeństwa (w przypadku genialnego Łukasza Muszyńskiego) się z nimi zgadza.

ocenił(a) film na 8
Cililing

prawdziwie nocne zycie to imprezy i to co kto lubi.Taki dzieciak jak ty nie ma pojencia o dobrej zabawie wiec nie wiem po co sie wypowiadasz

Kamascreen

Zgadza się!

ocenił(a) film na 1
Kamascreen

Mądrzy ludzie oceniają ten film na 1, analfabeci na 10.

ocenił(a) film na 1
Kamascreen

Kamascreen słabo trollujesz.

umrzyk

wtf

ocenił(a) film na 1
Kamascreen

Tak sobie myślę, przyglądając się Waszym postom a zwracam się tutaj do WawaKac i Kamascreen, istnieje pewna szansa, choć niewielka, że jesteście bardzo inteligentnymi chłopakami realizującymi pewien projekt. Już tłumaczę - gdybym studiował, dajmy na to, socjologię i miałbym przeprowadzić projekt praktyczny a wybranym tematem byłoby "Zjawisko trollingu w internecie" zachowałbym się dokładnie tak samo jak Wy! Przecież każda jedna wypowiedź z Waszej strony jest jawną prowokacją, z wielkim uporem bronicie pewnej skrajności. WawaKac - wydaje się, że celowo używasz górnolotnych frazesów, żeby tym samy wzbudzić jeszcze większą wściekłość użytkowników o odmiennym zdaniu i ogólne kontrowersje, poza tym cały czas używasz tych samych argumentów, jakbyś świadomie wiedział "gdzie wbić szpileczkę, żeby najbardziej zakłuło" ;) Kamascreen - Ty z kolei prowokujesz ideologią, lekceważącym a wręcz aroganckim stylem bycia, no i przede wszystkim ortografią (wiem, że wielu ludzi ma z tym problemy, sam mam znajomych, którym zdarza się popełniać błędy, no ale bez przesady!). Nawet Twoje zdjęcie w profilu pasuje do postaci, którą reprezentujesz. Wszystko u Was jest "za bardzo" a zwykły troll nie przykładałby się aż tak, a na pewno do tej pory już znudził.

Ot, taka moja teoria spiskowa i albo to a więc udało się Wam oszukać wiele osób udając trolli, którzy udają, że nie są trollami ;) albo druga, mniej optymistyczna wersja i użyję tutaj eufemizmu - inteligencja nie jest najmocniejszą z Waszych cech ;)

Zakończę bardziej merytorycznie, kilka słów na temat filmu od prawdziwych krytyków w artykule z Wiki:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kac_Wawa