Brace yourselves - Heatstroke is coming.
Poważnie, nawet fani kina klasy Z powinni się poważnie przygotować do dzisiejszego dania głównego Pulsu, gdyż pewne sceny mogą spowodować trwały uszczerbek psychiczny. Mówię tu zwłaszcza o scenie na plaży, ale jest też wiele innych, których nie chcę zdradzać by nie odbierać nikomu przyjemności (umownie mówiąc). Emisja już dziś o 22, dla wytrwałych widzów o mocnych nerwach.
trzeba mieć niezłe umiejętności, żeby zrobić film, który jest oceniony na 1, a mimo to jest w ulubionych :D
Broń się. To ten film wpływa na twój umysł. Nie rób głupot :D
Sugeruję, abyśmy coś czytali w czasie filmu. Najlepiej coś ambitnego i to baaardzo ambitnego
Przełączyłam na chwilę na Planete, troszkę doszłam do siebie. Do toalety idę z książką :)
Jestem w 2/3 Kroniki ptaka nakręcacza Murakamiego, odpowiedni poziom absurdu i surrealizmu, jak na taki wieczór. Normalnie w kibelku robię prasówkę, książki w komunikacji miejskiej czytam, ale teraz zrobię wyjątek.
Natchnąłeś mnie to uzupełnienia profilu na lubieczytac.pl, ale jeszcze trochę, zanim uzupełnie chociażby bibiloteczkę "posiadam" ;)
Czy słyszałam "nieostre zdjęcia, analne sondy" czy może ostatnio jestem wyposzczona ?
Ogladając takie filmy zawsze zastanawiam się co autor miał na myśli
i o czym myśleli "aktorzy" zglaszajacy sie na casting do takich dzieł pewnie łudzili się że dzieki wystąpieniu w takiej super produkcji otworzy im się droga do kariery sławy i wielkich pieniędzy a rzeczywistość okazuje się bardzo odmienna i kończą z oceną 2.3 na filmwebie ;]
Mi się raczej wydaje że po prostu chcieli zarobić na trochę piwa, pizzę i ew. paczkę fajek. No patrz: "Ej słuchaj przebiegniesz się po plaży i przewrócisz w wodę z domalowanymi pregami za 50 dolców?" "Spooooko, nie ma sprawy!"
chyba że tv Puls sypie milionami i sponsoruje tego rodzaju filmy
no jak inaczej wytłumaczyć intensywnośc z jaką puszczają takie perełki
To raczej jest tak - kupują w zestawie jeden względny przebój na święta, najczęściej lekko ogrzewanych w pakiecie z 50 perełkami, które co poniedziałek oglądamy
Zwrot akcji że wojskowi dali się podejść jak amatorzy ;) Jeden padł od uderzenia ręką a drugi opryskany keczupochmurą :)
Nie no to już gorszych efektów nie widziałem. Nawet mordercze mrówki maja lepsze.. ogień koszmarny, Paint pierwsza klasa
O rany, żeś mi teraz odworzył oczy. To był ogień, a ja podejrzewałam czerwony, toksyczny oddech