PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395824}

Krzyk 4

Scream 4
2011
5,6 36 tys. ocen
5,6 10 1 35507
6,2 27 krytyków
Krzyk 4
powrót do forum filmu Krzyk 4

SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER

SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER

Kiedy Jill próbuje upozorować, że poranił ją morderca. Bezcenne :D Pompa co nie miara, niezła psychopatka.

ocenił(a) film na 8
Kamila186

Napiszcie co Was najbardziej rozsmieszyło

ocenił(a) film na 9
Kamila186

bardzo mi się podobał moment, w którym Kirby wyrzuca z siebie tytuły wszystkich horrorów, jakie zna. uznałem to za całkiem zabawny akcent. "Hills Have,., Eyes!"

ocenił(a) film na 8
stereo

No ! Też tak uważam, a swoją drogą niezła z niej encyklopedia ;)

ocenił(a) film na 9
Kamila186

dodatkowo moment, w którym Jill grozi, że zabije Dewey'a a Gale i policjantka wymieniają spojrzenia.
noooo i oczywiście, początek. fajnie było zobaczyć Sookie Stackhouse w Krzyku, przepraszam - w Stab :D

ocenił(a) film na 8
stereo

Oj tak 2 części Stab oglądane w TV bezcenne :)) Przez chwilę myślałam, Krzyk się nie zacznie nigdy

ocenił(a) film na 9
Kamila186

przejrzałem właśnie zdjęcia z filmu i... jak mogliśmy zapomnieć o publicystce/agentce Sydney! dostarczała dużo powodów do śmiechu, ta jej radość ze śmierci dwóch pierwszych ofiar... już jej się dolary świeciły w oczach. :D

ocenił(a) film na 8
stereo

No, ona też byłą dobra :D I wogóle nawet przez chwilę jej nie przeszło przez myśl, że jej siecoś może stać skoro morderca grasuje w pobliżu

ocenił(a) film na 8
Kamila186

mnie calkowicie rozwalilo jak na koncu filmu policjantka ktora Jill postrzelila sie podnosi pokazuje ze miala kamizelke mowiac kamizelke nosisz obrazen nie odnosisz i potem mdleje ;D boskie hahah ;D no i oczywiscie scena jestem gejem jesli to cos da ;D hahaha

ocenił(a) film na 8
stereo

Zdaje się, że nie wszystkie jakie zna - ale takie, które miały remake :)

ocenił(a) film na 9
Kamila186

...zadziałało to trochę na minus, oglądałem to z niedowierzaniem, aczkolwiek jestem w stanie przyjąć, że to celowa groteska. ale fakt, też się uśmiałem. udało mi się nawet przewidzieć, że się rzuci na szklany stolik. ;)))

ocenił(a) film na 4
stereo

Jeżeli w filmie pojawia się duży, szklany obiekt np. duże okno, w tym przypadku stół, to zawsze wiadomo, że ktoś w niego wpadnie i go rozbije ;)

ocenił(a) film na 8
patrykDJ2009

fakt :D

Kamila186

Ja padłem jak murzyn policjant dostał kose w czoło i dał radę nie tylko wyjść z samochodu ale i przejść pare metrów i "pier*olić" Bruce Willisa.

ocenił(a) film na 7
Vaylander

zgadzam się !
mnie to rozwaliło poprostu :]

ocenił(a) film na 6
Kamila186

Nie pamiętam dokładnie jak to szło, ale chodziło o tego typa co biegał z kamerą i moment w którym został zaatakowany:
- nie zabijaj mnie
Pada pierwszy cios
- jestem gejem
Pada drugi cios
- gej nie może zginąć
No i po tej kwestii umiera :D

ocenił(a) film na 5
Dzida_86

prawie. Ale zamiast ostatniej kwesti bylo "jezeli to cos da" hehe

a najbardziej mnie rozwalilo to ze czekoladowy policeman po tym jak dostal kose w czolo to jeszcze mogl isc i byl skory do bojek oraz jego ostatnie slowa "pie.....c Bruca Willis'a" no i tez jak Jill zamiast troche zdemolwac czyms chate to sie rozpedza i calym impetem wali w sciane z obrazem bodajze albo rzuca sie na oczywiscie szklany stol

ocenił(a) film na 8
Dzida_86

"Jestem gejem, jeśli to coś pomoże" A zabójca mina "WTF!" :D

ocenił(a) film na 8
Kamila186

Mnie najbardziej się podobało kiedy zobaczyłem jaki film oglądają w pokoju Jill i Kirby - Wysyp żywych trupów.
"Co oglądacie?"
"Shaun of the Dead" a na ekranie sceny kiedy Shaun i Ed mają zombie w ogródku ("nie używamy słowa na "z":)" a potem rzucają w nie płytami.
Dobre było też kiedy na ich maratonie zaczynał się Stab i wyświetliło się nazwisko reżysera - Robert Rodriguez:)

ocenił(a) film na 8
greg_slowik

No, dodatkowa promocja dla Rodriguez'a :)

ocenił(a) film na 10
Kamila186

Pewnie Stab Pana R był lepszy od Predatorów :P Moja to scena jak giną policjanci i hasło "F.ck Bruce Willis". Poza tym nie wiem czemu ale ucieszyło mnie, że ukatrupili Anthony Anderson, czekałem na to od filmu Od Kołyski aż po grób. Ale nie wiedziałem że będzie to takie EPICKIE :)

ocenił(a) film na 7
Robert831231

Haha mnie rozwaliło "Jestem gejem!... Jeśli to... pomoże?" :D haha
Albo też jak Kirby wymieniała tytuły horrorów :) "Wzgórza mają oczy, Teksańska Masakra, Piranie, Halloween..." :))

ocenił(a) film na 10
CiasteczkOo

Jaki jest twój ulubiony horror? Kirby: Bambi. też mocne :)

ocenił(a) film na 8
Robert831231

Bambi wymiata , to też mój ulubiony horror :)

ocenił(a) film na 8
Kamila186

Może pomyślicie, ze jestem okrutna, ale mnie rozbawiła scena śmierci mamy Sid, tzn pchnięcie nożem przez otwór na listy

ocenił(a) film na 10
Kamila186

Jestem okrutniejszy, jak Perkins krzyczał gdzie jesteś to ja był bym litościwy i go dobił.

ocenił(a) film na 4
Robert831231

- I heard you like horror movies
- It`s for you.
I ta mina... bezcenne :D

ocenił(a) film na 6
Kamila186

To chyba nie była matka Sidney, tylko jej ciotka - matka Jill.

ocenił(a) film na 6
Dzida_86

Przypomniała mi się jeszcze scena z konferencji prasowej szeryfa Deweya, w której tłumaczył mediom, że wszystko jest pod kontrolą, a po chwili z dachu spada zasztyletowane ciało agentki. Bomba :D

ocenił(a) film na 10
Dzida_86

Racja to była jej Ciotka. Świetna też była scena z Gale podkładająca kamery i chodząca w masce mordercy.

ocenił(a) film na 9
Robert831231

zwłaszcza, kiedy weszła na imprezę, próbując tańczyć do muzyki w masce na głowie. :D

stereo

to też:)

ocenił(a) film na 8
Dzida_86

Tak, przepraszam przecież jej matka dawno nie żyje :)

ocenił(a) film na 9
Kamila186

To nie bya matka Sidney tylko jej ciotka ona byłą matką Jill :P

ocenił(a) film na 8
Dann

wiem wiem, pomyłka, już sie poprawiłam :p

ocenił(a) film na 9
Kamila186

a ja nie spojrzałem, że juz ktoś wcześńiej Cie poprawił więc sorki ;]

użytkownik usunięty
Dzida_86

hej słuchaj stary.mam prosbe nie chce cie wkuzac yulko potrzebuje rady jak sadizsz mam usunąć konto i jak czy mam ni eusuwac i sory kurde załuje odp prosze

Kamila186

Najśmieszniejsze jest to że bedzie Krzyk 5

ocenił(a) film na 10
saimon13

Byle by nie był, o podróżach w czasie jak CIOS 5.

saimon13

nie tylko 5 ale i 6 bo WES od początku powrotu planował zrobić kolejną trylogię :))))))

Kamila186

"wear a vest, save your chest" i gleba :)

ocenił(a) film na 10
Kryszard_2

Czym dostałem? Nie pytaj.

ocenił(a) film na 8
ocenił(a) film na 10
Kamila186

Up :)

ocenił(a) film na 10
Kryszard_2

to też... żaba rules :)

Kamila186

Moim zdaniem jak odstrzeliła mu jaja ;-)

ocenił(a) film na 8
Nightforce

oj wtedy to się posypał na slai kynowej ssyk mężczyzn :D

ocenił(a) film na 10
Kamila186

Mnie zdziwiło, że Trevor nie krzyknął dobij mnie.

ocenił(a) film na 9
Robert831231

Dobra też była dyskusja o filmie "Piła 4" :)

ocenił(a) film na 6
Luki_1

O, tak, zdecydowanie propsy :] Uwielbiam nawiązania do innych filmów w filmach.