Czy jest jeszcze jakaś szansa ze znajde DVD z tym filmem?
Najbardziej zalezy mnie na tym aby był w języku japońskim z polskim lektorem (ostatecznie z napisami polskimi), bo angielskiego dubbingu nie zniose!
pozdrawiam serdecznie :D
P.S.
Film oceniam na 10! (tak, tak. Świetne anime, jedno z najlepszych jakie do tej pory widziałem :P)
1. Dubbing jest całkiem niezły jak na dubbing anime (polski yu-gi-oh śni mi się po nocach...).
2. Nie znajdziesz chyba - sprawdzałem już w kilkudziesięcu sklepach, jedynie na aukcji lub zagranicą może być (ale też nie ręczę).
3. Jakby ktoś wiedział, gdzie je znaleźć, to i tak byś nie skorzystał - sam ze znajomymi by wykupił :D
http://www.empik.com/ksiezniczka-mononoke-film,273385,p
nie jest dostępny na stronie empiku ale należy się przejść do najbliższego salonu i wystarczy zamówić ew jeżeli mają na składzie to dostaje się od ręki. Ja tak robię często gdy czegoś nie ma na stronie, przeważnie można zamówić osobiście.
Niestety jest to film z angielskim dubbingiem (a tego nie lubie). Byłem wcześniej na tej stronie, ale nie pomyślałem o tym aby zamówić ... heh. Dzięki za pomysł. Przy najbliższej okazji się zapytam. Pzdr.
Jestem heretykiem, mi się dubbing podobał.
A w empiku raczej nie ma... nikt nie zrobił reedycji, więc i skąd mieliby mieć?:/
Jeśli masz możliwość polecam aniDB ;)
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=7
klient ed2k i zasysać ^__^
no niestety, w takim wypadku tylko Internet zostaje
jest jedna interesująca wersja
DVDRip x264 AAC DualAudio iNT-TLF
na overnecie (Emule), do wyboru język ang lub jap, napiski polskie dostępne w znanym serwisie ;)
No tak kupienie w empiku już chyb niemożliwe, sama po długich
poszukiwaniach wykupiłam parę lat temu ostatni egzemplarz w Katowicach...:<
Ale w menu i tak nie ma dźwięku japońskiego, tylko polski lektor albo
angielski dubbing, który muszę przyznać nie jest zły i daje się zupełnie
przyjemnie oglądać :)
Ostatnio kupiłem na allegro ten film na DVD (pod koniec stycznia jakoś), całkowicie nowy, zafoliowany. Co prawda nie był tani, bo aż 120zł, ale nie żałuję ani jednej złotówki wydanej na Księżniczkę Mononoke, ponieważ jest to jedno z najpiękniejszych anime jakie kiedykolwiek widziałem. Jedynie ubolewam nad faktem, że niema japońskiego dubbingu na płycie.
No tak, tylko, że Ty kupiłaś ten film kilka lat temu i do tego w sklepie, gdzie zapewne nawet nie wiedzieli jaki skarb tam trzymają. :)
Jeżeli ktoś jest zainteresowany kupnem tego wspaniałego filmu na DVD, to niech sprawdzi na allego, widziałem przed chwilą jeden egzemplarz, ale ostrzegam, nie jest tani i do tego używany. Nie będę podawał linka, bo nie wiem, czy jest to tutaj dozwolone.
To masz szczęście ponieważ za kazdym razem kiedy ja tam zaglądam jest tylko wersja VHS :/.
Mówisz skarb, teraz tak ale jakieś 3 lata temu wychodził miesięcznik z dołączonymi płytami z Anime w tym Mononoke.... o ile się nie myle kosztowało to jkaieś 9.99 ... a teraz 120 zł ... to jets przebitka lepsza aniżeli w numizmatyce D:.
Ale jak już powiedziałem interesuje mnie tylko wersja z polskimi napisami z japońskim dubbingiem :P (bo taki wybredny jestem!)
Pozdrawiam serdecznie.