Czy ktoś zauważył, że w gabinecie adwokatów wisiał plakat z napisami po polsku o tytule "Morderca
zostawia ślad"? I czy to ma jakiś związek z filmem?
ten debil mówiący do zaspermionej ręki jest tak pusty że z własnej głupoty łazi za mną po tematach i trolluje, ale musi mieć żałosne sparciałe życie...
Ale nienawiść, ale agresja, a ja mam po prostu satysfakcję, że tak cię nakręciłem?
kiedy taki spowolniony człek marnej kategorii zrozumie że to ty jesteś właśnie w desperacji bo ja nigdy nie łażę za kimś po tematach a ty tak, co jest udowodnionym aktem desperacji...
Oczywiście, że nie ma. Może asystent scenografa był Polakiem? Na konkretną odpowiedz ,że ma ,to się od tego Pana raczej nie doczekamy, no bo co by wymyślił? Jakaż by to musiałaby być zawiła zagadka, rozwiązana tylko przez tego Pana. Tak, myślę, że wszyscy oglądający film Chińczycy, Francuzi i Finowie grzebią po słownikach, tłumaczą i ... jaaaacie doznają olśnienia i widzą związek, i w ogóle dopiero teraz rozumieją przesłanie filmu. Przepraszam za sarkazm, ale to Pan od zielonej ręki tak mnie natchnął. Plakat, to dzieło Macieja Hibnera do filmu pod tytułem "Morderca zostawia ślad", jest coś takiego jak "Polska szkoła plakatu" sławna na cały świat. Plakaty traktowane są jak dzieła sztuki, elementy wystroju wnętrza itd. Czasami proste rozwiązania są najlepsze.
Ja przynajmniej mam coś w avku, a nie tak jak ty: zero, czyli również to, co masz we łbie.
Tobie na pewno nie powiem, a gdyby nawet, to nie miałoby to sensu, bo jako że jesteś zacietrzewionym polaczkiem, to nie ważne, co bym powiedział, to byś powiedziała, że to żaden związek. Tak żeby wyszło na twoje. Dobrze, że umiesz cwaniakować do innych - typowo polskie - przynajmniej w tym jesteś dobry, chociaż te twoje sarkazmy są naprawdę durne. Sarkazmów używają ludzie, którzy są niepewni swojej wartości, ale pluj się dalej. Śmieszysz mnie i nic więcej. Nie masz odwagi napisać o mnie do mnie, tylko koło mnie?
Po twoim słownictwie i odnoszeniu wobec człowieka, z którym nie miałeś wcześniej styczności, wnioskuję, że ty nim jesteś oraz niedorozwinięty.
A to przepraszam, nie wiedział, że mam do czynienia z tępakiem, któremu umysł pozwala wstawiać tylko dwie oceny: 1 lub 10. Do tego w znajomych jigsawek i to już wszystko tłumaczy. Nie wysilaj się. Nie jesteś zbyt wiarygodny. Następnym razem spróbuj bardziej się ukryć, zamiast robić z siebie pośmiewisko, bo śmieciem na pewno jesteś pierwszej klasy.
Ale nerwy, mam z ciebie śmiechu, zawsze jesteś taki wulgarny i tak łatwo się dajesz?
gdzie są administratorzy portalu, jak usunąć złośliwego trolla, który z braku własnego żałosnego życia ciągle za mną łazi po tematach i wylewa swoje żale? Normalni proszą o usunięcie trolla!!
Hehe, znowu ten apel.
Ale nie wzywajmy ich, ja nie chcę ciebie usunąć. Jesteś taki pocieszny.
Jaki desperacki apel, hahahaha.
Zresztą w tym temacie widać, jak trollujesz. Jest tu między innymi ten tekst, którym do mnie zacząłeś. Bardzo niemądre.
''W ogóle ten temat jest dla mnie bardzo przyjemny, bo uwielbiam takie historie. ''- ''nastoletni wilczek'' , wiemy już z kim mamy do czynienia 12 letni pedał.
Hahaha, lata za mną po całym filmwebie. Ale troll, przynajmniej dzieciak się nauczył kopiować swoje własne posty. Brawo. Ucz się dalej. Obserwuję cię.