Film,długi,nudny,praktycznie bez żadnej akcji,można usnąć juz po 30 minutach filmu. Nie polecam.
Długo szukałeś swojego idola . Zawiodłeś mnie , myślałem że masz juz wszystko przygotowane na każdą ewentualność a tu taka wtopa .
Jakoś tak wyszło że sporo piszę na temat tego filmu , może jakiś medal dostanę :) "Gryzę" tylko tych którzy dają ocenę 1 lub 2 a raczej jestem ciekawy jakimi kryteriami się kierowali że dali ocenę 1 czyli nieporozumienie . Na takie miano naprawdę trzeba zasłużyć. Bo to że na film powiemy gniot to jedna sprawa ale uzasadnić taką opinie już gorzej.
Tak jak Ty po stwierdzeniu ze film Cie znudził dałeś mu 5 i gra gitara nie każdy musi piać z zachwytu i przypaść mu do gustu. Wiem że oceny na FW ogólnie to śmiech na sali i nie którzy biorą je bardziej na poważnie inny wręcz przeciwnie. Jednak jak ktoś pisze że gniot to jestem ciekaw dlaczego .
Chyba przespałeś trochę filmu: policjant idiota połączył to ze ktoś wykradł ubranka z domu porwanych .
Odp na drugie pytanie znajdziesz tu http://www.filmweb.pl/film/Labirynt-2013-507169/discussion/Jedno+wielkie+ALE.,23 41699
Niestety założyciel tego wątku to zwykły troll, jak juz przestudiowałeś moją historie zobacz jego komentarze potem dopisują się kolejni ludzie bez poglądów i jest jak jest .
Shutter Island na którym sie wybornie bawiłeś uważam za film dobry ale nic po za tym , fabularnie bardzo mi się podobał ale miał dużo błędów technicznych które raziły w oczy a tak doświadczonemu reżyserowi takie rzeczy nie powinny się zdarzać .
Propo policjanta to wiem że połączył obie sprawy, ale trochę mu to zajęło. Masz rację z tymi ocenami, też nie lubię jak ktoś wystawia "dziesiątki" bo się spoko browar piło i dobra beka była na filmie, a potem idzie i wystawi 1 bo nie skumał o co w filmie chodzi. Zwracam honor : )
Właśnie kolega Fabio ( bardzo męska ksywka zresztą ) jest pokroju takiego widza co bez kopania i łamania rąk za dużo z filmów nie wynosi.
Spoko zresztą tak jak mówiłem nie wszystkich "gryzę" ":):)
Udanych seansów życzę.
http://www.youtube.com/watch?v=xszIaNpYILY
nawet podobny do ciebie , poziom aktorski jak u SS
jak dla Ciebie ten film był nudny to mogłes sobie wybrać film akcji a nie thiler i bez sensu psujesz ocene filmu młocie
Ten film to mega gniot. Powinien dostac ocene poniżej zera,bo tego typu filmy nawet nie powinny powstac,to film dla takiej płytkiej widowni jak Ty pustaku. Omijac ten film szerokim łukiem !!!!!!!!!!!!!!!!!
I co się tak napinasz kolego?
Moi skromnym zdaniem jest o wiele więcej filmów, które nie powinny powstać a jednak ujrzały światło dzienne.
Podaj choć dwa powody dla, których ludzie NIE POWINNI zobaczyć tego filmu? Co kieruje Tobą by AŻ tak krytykować film i pluć na ludzi, którzy twierdzą inaczej niż Ty?
Nie rozmawiaj z tym krytykiem samozwańcem , nie ma sensu tylko trolluje zobacz sobie na jego wypowiedzi , które dużo wyjaśniają nawet bez wnikliwej analizy.
Gniot to chyba twoje drugie imię 90% twoich wypowiedzi zaczynasz od tego wyrazu.
I spoko wodza "zapamiętam " że to bardzo dobry film
Zapamietaj,zapamietaj..... Mnie tez dobrze zapamietaj,dobrze Ci radze.. 90 % filmów teraz powstających to same gnioty dla takiej płytkiej widowni jak Ty.
Oczywista oczywistość twoje zdanie jest najważniejsze i masz "słuszną rację " o wielki "znafco" bijemy się w pierś że nie mamy racji . Dziękujemy za wskazanie właściwej i jedynej słusznej drogi .
Naprawdę zmień dilera !!!!!
Hahahah ten gość niszczy system swoim debilizmem. Nie wyzywam zazwyczaj obcych ludzi z internetu jak i teraz tego nie robię więc proszę bez oskarżeń. Debilizm to termin naukowy, który mimo tego że nie jestem lekarzem potrafię zdiagnozować u tego osobnika. Nie rozmnażaj się.
Ten film to mega gniot. Zapamietaj to sobie raz na zawsze, i nigdy w życiu więcej go nie oglądaj ,bo będziesz tego żałował.
Zapewne dostanę od niego zawału serca a mój pies wyskoczy przez okno? Dobra, miłej zabawy w czymkolwiek co tam robisz, bo krytyką tego nie nazwę. Z mojej strony to tyle, nie mam nic więcej do dodania więc nie spodziewaj się że cokolwiek jeszcze odpiszę.
Mam nadzieje ze do Ciebie w końcu dotarło że ten film to kupa gówna. Na przyszłość gdy bedziesz chciał zaczerpnąć opini na temat jakiegoś filmu , zgłoś sie do mnie.