PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=507169}

Labirynt

Prisoners
2013
7,9 270 tys. ocen
7,9 10 1 269563
7,6 92 krytyków
Labirynt
powrót do forum filmu Labirynt

Film oceniam na 8/10. Był klimat. Ale zastanawia mnie kilka kwestii, a najbardziej jedna. Gdy odnajduje się jedna z dziewczynek, czarnoskóra Joy w szpitalu pojawia się Keller Dover. Wtedy nagle gdy Joy widzi go mówi mu że "Byłeś tam" Nie bardzo wiem skąd ona o tym wie? Przecież cały czas była zamknięta w odosobnieniu. W tej króciutkiej retrospekcji nie było pokazane czy Joy go słyszy, widzi czy cokolwiek.

ocenił(a) film na 8
kanpat

Już dyskutowaliśmy w tej kwestii.

ocenił(a) film na 8
ivoposhit

Mnie bardziej zastanawia inny fakt - otóż, Keller do ciotki Alexa pędził ze szpitala autem, więc pytanie się pojawia: gdzie zostawił auto i dlaczego nie pod domem ciotki? a jak pod domem, albo w okolicy, to dlaczego policja go od razu nie znalazła?

ocenił(a) film na 9
qrdejacek

Przeciez wszystko bylo pokazane: przyjechal do ciotki, ta go odurzyla, wsadzila do dziury po czym wziela jego samochod i nim gdzies pojechala, zapewne go ukryla albo zniszczyla, nie wiadomo.

ocenił(a) film na 9
qrdejacek

przecież babka odjechala samochodem Kellera zaraz po tym jak wsadzila go do dziury.

ocenił(a) film na 8
mushys27

Dzięki za odpowiedź. Musiałem przegapić akurat ten fragment, ale wszystko się może zdarzyć jak się prasuje koszulę podczas seansu:)

ocenił(a) film na 8
ivoposhit

slyszala go podczas rozmowy