Przed Państwem wreszcie długo oczekiwana nowość w PFP - spotkanie z "Mongo.. liańskimi? lijskimi?.. pochodzącymi z Mongolii śmierciorobakami"! Jakkolwiek wszelkie inwentaryzacje Noego oraz Linneusza taki gatunek pomijają, każdemu wszak zdarza się pomylić :D Starcie z wielkimi paszczami już w najbliższy poniedziałek, 7.10 o 20 w Pulsie! Zapraszamy chętnych do komentowania podczas tego premierowego seansu!
A teraz dzieci się bawią w jedyną Mongolską rozrywkę gdyż nie ma internetu... Strzelanie do samochodu przed tobą.
I są oczywicie bandyci z karabinami, czy to wyspa czy to pustynia i jakiś rambo w okularach czy to pewnie główny bohater
Jedne pół wioski chce wyrżną drugie pół wioski dla jednej kozy ..... nie wiedziałem ze szeryf też jest w mongoli
Myślałem, że na wsi mongolskiej to bardziej jurty są. Choroby przynoszą larwy śmierci... super wytłumaczenie.
Larwy śmierci to częste schorzenie w Mongolii, częstsze niż tasiemiec, widziałem na discovery.
"Czego się boicie? Na przykład larw śmierci" xD Ok, na tytuł to pasowało ale żeby tak potocznie to tłumaczyć? :D
dobry wieczór Państwu :) Mongolia... to musi być ciekawy film :) w domu burelini ale przed tv zasiąść musiałam :)
mas zjuz scenariusz? Moge zagrac panią naukowiec? Zawsze miałam aktorskie ciągoty :D
Niby żartuję, ale gdybym miał ludzi i pieniądze to nakręciłbym. Może kiedy pójdę do Polsatu, inwestują w trudne sprawy to w to nie zainwestują?
Masz kamre? to juz połowa sukcesu. Wszyscy się zbierzemy napiszemy scenariusz, zwołamy sie nakrecimy film i bedzie o niebo lepszy od "birdemic" :D
Tylko ja nie będę kręcił komputerowych potworów tylko komedie kiczowate jak martwica mózgu, gówniany horror, martwe zło.
to ja mam kosiare :D krew mozna srobic z syropu malinowego i wiśbiwego, bo sporo mam w piwnicy
Krew nie musi być czerwona, dobrze to pokazały sceny w szemranych typach, pomarańczowa krew gangsterów, marchewka 4 live.
w psychozie podobno byla z syropu czekoladowego. Zawsze można też dorobić szprejem w pajncie ;)