Przed Państwem wreszcie długo oczekiwana nowość w PFP - spotkanie z "Mongo.. liańskimi? lijskimi?.. pochodzącymi z Mongolii śmierciorobakami"! Jakkolwiek wszelkie inwentaryzacje Noego oraz Linneusza taki gatunek pomijają, każdemu wszak zdarza się pomylić :D Starcie z wielkimi paszczami już w najbliższy poniedziałek, 7.10 o 20 w Pulsie! Zapraszamy chętnych do komentowania podczas tego premierowego seansu!
mam wrażenie że amerykanie najechali na następne państwo... jest ich więcej od tubylców
Pani doktor taka chętna do ratowania życia, a amerykanowi w okularach życzy otrucia się wodą...
o kurczątko w swoim życiu widziałem już niejedną dziure i nigdy nie wpadłem na to że to ostrzeżenie ;/
to jak szukala to mogl wolac chociaz tas tas albo cos w ten desen a nie kto tam :P
ale to tylko jedne blok na caly film :D Chyba, ze amienia polityke na premierach... to by bylo smutne :(
No dokładnie, nawiązanie do jednej z początkowych scen Parku Jurajskiego, powarkiwanie jak u T-Rexa i gościa wciągało za róg.. Brakowało tylko kogoś krzyczącego: "SHOOOT HAAA!"
ten film co giovani wrzucila wyglada na zacny. Dopiszcie do listy i wyslijcie do pulsu :D http://www.filmweb.pl/film/The+Shrine-2010-535117
Wioska Alwainia w Polsce skrywająca mroczną tajemnicę? Brzmi ekstra jak dla mnie. Stawiam, że ta mroczna tajemnica to ta ekipa z rancza pijąca prytę pod sklepem, to że samochody u nas kradną a po miastach grasują białe niedźwiedzie.
Niewiele straciłeś
Mongolia wygląda jak USA
Bestia warczy jak pies i ma długi jęzor
Koleś słyszy warknięcia pyta się kto tam:)
Najważniejsze wydarzenia w filmie: Mongoł wciągnięty pod ziemię, mongoł wciągnięty do ciemnego pomieszczenia, teraz czekać na koleinę ofiary mongołów... Populacja mongołów zmniejsza się...Anarchia! Kultura amerykańska przejmuję terytorium.