Jaki film polecacie oglądnąć z trzech jutrzejszych lecących w TV
Leon Zawodowiec
Opór
Cast Away- Poza światem
Waszym zdaniem co warto obejrzeć
Ja już podobny temat założyłem na stronie Cast Away;D,też mam dylemat który film wybrać tego niedzielnego wieczoru,Opór wykluczam,ale pozostają jeszcze 2 do wyboru,i chyba ponowny raz wybiorę jednak ten na TVN;)
A bo nie przepadam za Wojennymi filmami,w weekendy tym bardziej wolę jakieś przyjemne filmy na wyluzowanie obejrzeć i się pośmiać,albo jakieś przygodowe w fajnym klimacie,w typie Cast Away;)
Opór jest najsłabszym filmem z całej trójki. A do tego zakłamuje pewne fakty z II Wojny Światowej
1 miejsce - Leon Zawodowiec
2 miejsce - Cast Away - Poza światem
3 miejsce - Opór
Kiedyś oglądałem fragment Cast Away i mi się podobał ale chyba dzisiaj wybiorę Leona
myślę,że najtrafniejszym wyborem będzie wieczorny seans wraz z 'Leonem...' :) sentyment w tym przypadku wygrywa :)
Ja sie skusze na Leona poniewaz go jeszcze nie widzialem a widze ze jest faworyzowany wiec wybor jest oczywisty a jesli chodzi o Cast Away z Tom Hanksem to polecam jak najbardziej, ogladalem i nie zaluje, wciagajacy film przygodowy przy czym aktor ( moim skromnym zdaniem ) odgrywajac role glowna wykonal kawal dobrej roboty ale o kim ja mowie. Przecierz to sam Tom Hanks :)
Też się zastanawiałem pomiędzy "Leonem" i "Cast Away". Jakiś czas temu również, pomiędzy "Robin Hood - Książę Złodziei" i "Chłopcy z ferajny".
Przez długi czas nic ciekawego nie leci w telewizji, ale jak już puścić czasem jakiś dobry film, to od razu trzy na raz i każdy na innym kanale.