PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=671}
8,1 849 tys. ocen
8,1 10 1 849285
8,1 72 krytyków
Leon zawodowiec
powrót do forum filmu Leon zawodowiec

Co on właściwie łykał?

lenka96

Pewnie jakieś tabletki uspokajające. Bo zawsze to robił przed tym gdy miał kogoś zabić, gdy miał zabić Matylde w łazience też łyknął, stąd rozluźniał sobie kark kręcąc głową. Tak mi się bynajmniej wydaje.

ocenił(a) film na 8
JohnnyB

"Tak mi się bynajmniej wydaje" - nie bynajmniej tylko przynajmniej! http://bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniej

ocenił(a) film na 10
warzachew

Tak warzachew, to bardzo rażący błąd :)
JohnnyB - Jak on brał te tabletki, według mnie, zachowywał się jeszcze bardziej...hmm...niespokojnie

warzachew

dobrze mówi, mnie też razi.

ocenił(a) film na 9
lenka96

wymyślone przez scenarzystę/reżysera, bo tak szybko to może działać coś dożylnego ale z pewnością nie tabletki,

użytkownik usunięty
euremail

A może działało to na zasadzie mniej więcej takiej jak działają plastry u małych dzieci. Przykleisz plaster i dziecku od razu lepiej. Więc może jak tylko zażył było mu "lepiej". Tak mi do głowy wpadło. :)

ocenił(a) film na 8

Chodzi Ci o efekt Placebo :p

ocenił(a) film na 10
lenka96

To pewnie były jakieś narkotyki. On przecież miał z nimi do czynienia na co dzień. Na haju był chyba 24h/dobę. Nie to, że przed akcją je łykał, tylko: w ogóle je łykał. W domu - w postaci, na jaką tylko miał ochotę, w terenie - w postaci wygodnej tabletki (może smakowej? :) ).

ocenił(a) film na 9
lenka96

Witamina C z pewnością to nie była.

ocenił(a) film na 10
lenka96

Przecież to był Rutinoscorbin.

ocenił(a) film na 9
DSLMarvel_Behnke

No zawsze przed zażyciem tej tabletki był trochę niewyraźny xD

ocenił(a) film na 9
lenka96

pewnie jakiś stymulant albo odwrotnie, zamulacz np. Valium, w każdym razie na bank jakiś psychotrop

ocenił(a) film na 9
lenka96

Nie wiem, ale wyglądały IDENTYCZNIE jak moje tabletki z wyciągiem ze skrzypu polnego XD