Na uspokojenie? Raczej an pobudzenie gniewu...
Po zarzyciu tego zielono-żółtego gówna rozstrzelał całą rodzinkę :)
pozdro
Zgadzam sie z Mroczkiem to był diazepan nawet kiedyś miałem w ręku diazepan i wyglądał, tak samo jak te tabletki z Leona.(Aha i z góry oświadczam, że to iż miałem go w reku nic nie znaczy):P
Nieźle, diazepam... Diazepam po pierwsze nie jest narkotykiem, co prawda benzodiazepiny uzależniają, ale nie dają żadnej jazdy. Po drugie należą do leków sedujących, a więc napiszę prościej, bo widzę, że tu nikt nie ma zielonego pojęcia o co chodzi - diazepam stosuje się jako środek nasenny np, no pomijając oczywiście fakt, że istnieją środki bardziej selektywne. Po trzecie - kapsułka, tyle ile firm farmakologicznych, tyle kolorów kapsułek, więc mało prawdopodobne, żeby diazepam wyprodukowany w stanach wyglądał jak ten z Polfy. A więc litości... Nie bądźcie żałośni i nie piszcie pierdół, skoro nie macie pojęcia o czym piszecie... tabletka dla snajperów, człowieku, snajper spokojnie spałby niewiadomo ile... W woju bierze się aminki biogenne, np amfe, i to też najprawdopodobniej zażył Gary, oczywiście w formie dojelitowej. Wszystkim fachowcą proponuje sześcioletni kurs na akademii medycznej...
Szscioletni kurs który pewnie sam skończyleś. Dziekujemy wszyscy, że przepisałeś nam notatki z wykładów. To jest forum filmu "Leon Zawodowiec" a nie koncik farmaceutyczny. Miejsce w którym ludzie moga sobie pogdybac, doglądac szczegółów, a nie wytykac czyjeś wady Pomyliłeś adresy.
A tak poza tym , diazepamu używałał Solid Snake, jako snajper w Metal Gear Solid:)
Mroczek dajesz dajesz, masz być jak Tomilidżons (w wiadomo czym) mądrala sie znalazł, szpanuje znajomoscia biologii (ktorej niecierpie). Ja rozumiem, ze mozna wpisać jakas notke wyjasniajaca/poprawiajaca kogos, ale ludzie troche skromności, gosciu mysli ze pozjadal wszystkie rozumy, malo tego gnoji kogoś za nie wiem co. to by bylo na tyle, 3m sie Mroczek