Nie jestem zbyt wielkim fanem romansów, ale ten film nie jest zwykłym romansidłem, a rewelacyjnym połączeniem komedii i romansu osadzonym w malowniczych, słonecznych włoskich krajobrazach. Wspaniały klimat i wkręcająca historia, a także (a może przede wszystkim:)) cudowna Amanda Seyfried, powodują, że ciężko o tej produkcji zapomnieć. Film "Listy do Julii" spodobają się zapewne głównie kobietom, jednak jestem przekonany, że i wielu facetów przyciągnie ta niesamowita atmosfera... no i tak jak wspomniałem Amanda... absolutnie zjawiskowa uroda. Jak dla mnie film rewela :)
jestem tego samego zdania:) bardzo ciekawa i przyjemna historia, warta obejrzenia:)
Ja tak samo nie trawie romansów , bo wg mnie są zbyt przesłodzone , bezsensowne i głównie żałosne...
Ale ten film , dokładnie jak powiedziałeś jest niesamowity. Ten klimat i motyw miłości są tak przedstawione , że aż chce się oglądać, nawet kilka razy ;)
Uwielbiam tą aktorkę - Amandę Seyfried i razem z Christopherem Eganem wyglądają wręcz zajebiście :D
Pooolecam tak samo kobietom jak i facetom :)