Nie oszukujmy się -arcydzieło to nie jest ,zawiera mnóstwo banałów ,a właściwie kompletny brak oryginalnych rozwiązań. Jednak kto tego oczekuje po ,,Listach do Julii''? Myślę ,że w swojej kategorii jest świetnym filmem. Ciepłym ,przyjemnym do oglądania ( tak! Włochy to jest to! ). Miła atmosfera aż bije z ekranu ! Ja i moja koleżanka wyszłyśmy z seansu w doskonałych nastrojach. Na pewno nie jest to jedna z tych tandetnych romantycznych komedyjek ,które ostatnio goszczą na naszych ekranach. Polecam na poprawę humoru ;)
Co do aktorów ,spisali się bardzo dobrze. Jak zwykle słodka Amanda Seyfried , Gael Garcia Bernal jako narzeczony nie zwracający uwagi na ukochaną również OK , Vanessa Redgrave zagrała babcię idealną ( moim zdaniem). Nieco sztucznie wypadł tylko Chris Egan ,ale potem się rozkręcił.
ja tez bym to bardzo chetnie obejrzala tylko nie wiem czy jest juz na stronie jakiejs do sciagdniecia mailabym wielka prosbe o podanie mi strony gdzie byc mozze jest juz ten film chociaz wiem ze niedawno byl w kinach z gory ddziekuje ja tez uwazam ze ten film to niebanalna historia milosna ktora warto obejrzec z gory dziekuje za podanie ztrony jezeli bedzie tak gdzie mozn ten film sciagnac