ja mam pytanie czy ktos moze nalaz juz napisy do tego filmu bo ja mam film ale nigdzie nie moge znalesc napisow wiec jak ktos ma napisy nie napisze bedzie wdzieczna za pomoc
hej! Niestety nie jestem w stanie udzielic ci odpowiedzi odnośnie napisów jednak interesuje mnie fakt czy film, który zapewne ściągnęłaś jest dobrej jakości i czy mogłabys mi podac adres tej strony. Sama od paru tygodni na bierząco sprawdzam czy film jest juz do ściągnięcia jednak bez żadnych skutków. Z góry dziękuje:)
Ja tez chciałabym się dowiedzieć czy masz ten film w jakości dvd, jeśli tak to skąd go ściągnęłaś? Będę wdzięczna za odpowiedź:)
może uda się zdobyć napisy przez program NapiProjekt, ale do tego trzeba mieć najpierw film bo ten program automatycznie znajduje napisy, na razie szukam filmu w jakości dvd, jak go znajde bede szukać napisów, jakby co możecie spróbować z tym programem
Ja mam wersję kinową i niestety nic nie znalazło, nawet angielskich.
Jeśli ktoś ma angielskie to niech da znać, z angielskimi sobie poradzę. Czasami można nie zrozumieć aktorów i napisy są przydatne;)
Mam napisy angielskie przydałoby się tłumaczenie ktoś by się podjął?
http://rapidshare.com/files/416505345/Letters.To.Juliet.2010.DVDRip.XviD.Larceny .txt
nie ma juz tych napisow... moze ktos dac jakiekolwiek? moga byc te angielskie.bede wdzieczna.szukalam wszedzie i nic nie znalazlam.