PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=522827}

Listy do Julii

Letters to Juliet
2010
6,8 108 tys. ocen
6,8 10 1 108178
5,9 16 krytyków
Listy do Julii
powrót do forum filmu Listy do Julii

ja mam pytanie czy ktos moze nalaz juz napisy do tego filmu bo ja mam film ale nigdzie nie moge znalesc napisow wiec jak ktos ma napisy nie napisze bedzie wdzieczna za pomoc

kasia100041

hej! Niestety nie jestem w stanie udzielic ci odpowiedzi odnośnie napisów jednak interesuje mnie fakt czy film, który zapewne ściągnęłaś jest dobrej jakości i czy mogłabys mi podac adres tej strony. Sama od paru tygodni na bierząco sprawdzam czy film jest juz do ściągnięcia jednak bez żadnych skutków. Z góry dziękuje:)

użytkownik usunięty
sabina160

Ja tez chciałabym się dowiedzieć czy masz ten film w jakości dvd, jeśli tak to skąd go ściągnęłaś? Będę wdzięczna za odpowiedź:)

film jest na stronie : torrenty.org ale właśnie bez napisów... Znalazł ktoś może??

użytkownik usunięty
kaarolaa2

Ma ktoś napisy??

użytkownik usunięty

może uda się zdobyć napisy przez program NapiProjekt, ale do tego trzeba mieć najpierw film bo ten program automatycznie znajduje napisy, na razie szukam filmu w jakości dvd, jak go znajde bede szukać napisów, jakby co możecie spróbować z tym programem

użytkownik usunięty

Ja mam wersję kinową i niestety nic nie znalazło, nawet angielskich.
Jeśli ktoś ma angielskie to niech da znać, z angielskimi sobie poradzę. Czasami można nie zrozumieć aktorów i napisy są przydatne;)

Mam napisy angielskie przydałoby się tłumaczenie ktoś by się podjął?
http://rapidshare.com/files/416505345/Letters.To.Juliet.2010.DVDRip.XviD.Larceny .txt

Luthien89

nie ma juz tych napisow... moze ktos dac jakiekolwiek? moga byc te angielskie.bede wdzieczna.szukalam wszedzie i nic nie znalazlam.

ocenił(a) film na 9
kasia100041

juz sa napisy;D

the_best18

hehe super:D

użytkownik usunięty
the_best18

A gdzie jeśli można wiedzieć?;)

ocenił(a) film na 6

ściągnąłem za pomocą programu napiprojekt

użytkownik usunięty
kasia100041

a moglibyście podać linka do pobrania filmu w jakości dvd?

użytkownik usunięty

Na chomikuj jest.

użytkownik usunięty

dzięki:)