Niespodziewany prezent od Pulsu, czyli szansa na uzupełnienie deficytów Asylum we krwi ;D Wszystkich fanów studia stęsknionych za porządną dawką absurdu zapraszamy na wspólny seans z komentowaniem. Kto wygra? Samolot czy Wulkan?! Emisja w najbliższy wtorek, 05.08 o 20:00 na Tv Puls.
Coś szybko doszło do tytułowego starcia. Ale ja wieże w siłe hamerykańskiej myśli technicznej i w to że samolot pokona wulkan.
Oj tam nowy zaraz :p oglądałem z wami Anioły kontra cyborgi :D - piękny film z robo mikserem
Jej mają eksperta od wulkanów, co za zbieg okoliczności.
Gdyby samolot wykorzystał technologie latawca kosmicznego to przez wieki - Zamiast wykorzystania światła itd to opary, dym, ciepłe powietrze.
Lepszy ekspert od wulkanów niż turystka-nastolatka rozpoznające etapy wybuchu wulkanu na podstawie swojego słuchu. (Zagłada Pompei)
I generała dywizji na pokładzie. Dadzą radę :D Plan awaryjny na wypadek wulkanów w podstawowej książeczce na temat zagrożeń lotniczych jest przecież..
Podaj hasło do autopilota!
0...
0?
9...
9...
Wyjdziesz za mnie? Nagle drugi pilot wstaje, klaszczę, popiół znika, okazuje się ze to efekty wizualne a na pasie startowym jest przyjecie z całą rodziną i flaga z napisem zgódź się.
Facet z przesadną gra aktorską jak w Pożeraczach czasu - kto oglądał Nostalgia Critica o którym dowiedziałem się przez Valdo wie o co chodzi xd
Odpalać torpedy! Minigun! Miotacz ognia!
Ale to wulkan - on ma ogień...
Lodowy promień!
To jest prawdziwe Samolot kontra wulkan.
Chcesz zmienić operatora który zwiększył rachunki - idz do orange.
Witam Orange... ja... chciałbym zmieć Orange na coś lepszego co nie będzie do mnie dzwonić co dziennie.
OO znów ktoś dzwoni xd Zart.
Na co Ci lodowy promień? Ja bym kazał szamanowi (pewnie znajdzie się w samolocie xd) zesłać deszcz ze śniegiem.