Niespodziewany prezent od Pulsu, czyli szansa na uzupełnienie deficytów Asylum we krwi ;D Wszystkich fanów studia stęsknionych za porządną dawką absurdu zapraszamy na wspólny seans z komentowaniem. Kto wygra? Samolot czy Wulkan?! Emisja w najbliższy wtorek, 05.08 o 20:00 na Tv Puls.
Szyba w samolocie - dekompresja się zaczyna na początku samolotu, szkło lata w dziurę niestety zostaje zapchana czymś podczas gdy z drugiej części samolotu też powstaje dziura, tez się zapycha gdy pierwsza dziura zostaje odetkana, i tak w kółko - a szkło lata w tę i wewte.
Może ''niebezpieczne tornado'' gdzie do szkła dochodzą pioruny i strzykawki z krwią Charliego Sheena?
A co myślicie o złowieszczym szczycie na tv4 zaraz po tym filmie? Kolejny film o wulkanie!
Wojsko zupełnie nie miało odczytów dopóki babka im nie powiedziała. Pewnie z oszczędności nie włączyli radaru.
to mowa o tym wulkanie co akurat wybuchł jak nasz Lech był chowany przez co Obama nie doleciał ??;>
Ja mam jutro pielgrzymkę pod oknami !!!!
14.08 w kinach będą Niezniszczalni 3 idziesz??
kołomnie przechodzili dzisiaj darli te mordy ze od kilku km było ich słychać...ale muszą byc szybcy ze jutro juz w twoje okolice dojdą xD
Ja jestem z Raszyna
Z Wawy ta chołota będzie szła
Na ich trasie jest kościół i zrobią sobie postój
Kolumna-erupcyjnado!
Hahaha jedna ofiara morderczego wózka :D
Przypomniało mi się golenie ze Spokojnie to tylko awaria xD
Ok Mamy pożeraczy czasu wersji Asylum xd Widziałem, mi się nawet podobał xd Na swoją obronę mam to ze byłem młody gdy oglądałem XD
Szkoda że nie ma tam budki telefonicznej to Supermen by sie przebrał i ich uratował.
O murzyn chce gościa wysadzić nad wulkanem (w sumie przysługe mu zrobi xD bo nie będzie już musiał w tym filmie grać).