Niespodziewany prezent od Pulsu, czyli szansa na uzupełnienie deficytów Asylum we krwi ;D Wszystkich fanów studia stęsknionych za porządną dawką absurdu zapraszamy na wspólny seans z komentowaniem. Kto wygra? Samolot czy Wulkan?! Emisja w najbliższy wtorek, 05.08 o 20:00 na Tv Puls.
A mi pani nie zaliczyła odpowiedzi na pytanie: Wyjaśni pojęcie Osmozy :/
Ale dziś jestem suchy Karol :/
do czego to doszło zeby muzin mowił białym co mają robić... takie rzeczy tylko w juesej
już mi powoli przechodzi ... do następnego komentarza, które mnie podstresuję! Walczę o dobro na Ziemi jak tylko mogę :-D
ci ludzie w samolocie jacyś nader spokojni, co nie? lecą miedzy tylpma wulkamami i zero paniki :)
dali im jakies prochy w napojach? bo nie widziałam tego od poczatku? :D
Faktycznie. To ja też poproszę o ten napój lub prochy, bo we wtorek za tydzień lecę i się cholernie boję (coś za dużo ostatnio tych wypadków lotniczych).
12 sierpnia z Anglii do Polski. Tak jak nigdy się nie bałam lotu, tak teraz panikuję. Tak to jest, jak spadają cztery samoloty tygodniowo (pewnie o tym ktoś tu słyszał).
uuuu.... no, słyszałam! to ja trzymam kciuki, koniecznie daj nam znać na forum jak dolecisz!
a co to będzie w ogóle? wakacje w polsce?
Lecę na dwa tygodnie urlopu i nie mogę się doczekać tego wypoczynku.W ciągu tygodnia będę w trzech miejscach Polski: najpierw do Mosiny, potem weekend w Warszawie (mecz Real Madrytu), potem znów Mosina, jeden dzień we Wrocławiu. Słowem - będzie ciekawie. Tylko - najpierw muszę przeżyć lot :(
och... wybacz! dzieci jeszcze łażą, pranie na sznurach... zbieranie zabawek... karygodne, wiem!