Niespodziewany prezent od Pulsu, czyli szansa na uzupełnienie deficytów Asylum we krwi ;D Wszystkich fanów studia stęsknionych za porządną dawką absurdu zapraszamy na wspólny seans z komentowaniem. Kto wygra? Samolot czy Wulkan?! Emisja w najbliższy wtorek, 05.08 o 20:00 na Tv Puls.
uhahahahahahahahahahahaahahahahaahaha jak żółta świnka z tym oddechnikiem na gębie! co za odwaga?!
Ktoś w filmie o to zapytał i było powiedziane nie.
Czy jeśli nasikam do butelki do cocacoli to stanie się to cocacolą? - Tak 0 Magia kina!
Hmmm oczami wyobraźni widziałem jak na serio zmienił się w mielone, zawisnął na jakimś urwisko i zrobiło się Grillowanie, po czym jakiś ptak je porwał i spuścił z powietrza typowemu Amerykaninowi do bułki po czym powiedział - Mcdonald, i love you
A wiesz że jak była wojna w Zatoce to jakiś mechanik został wessany do silnika
Przeżył na szczęście
Druga reklama!
Rany a już myślałem że to zadziwiająco dobry film Asylum ale ta scena z bohaterem na linie mnie rozwaliła xD W silniku utkwił jakiś meteor a po jego wystukaniu silnik działał poprawnie?? Kul! XD
Gdy się załatwiają ludzie z samolotu to ta kupa spada jak meteoryt - Ale gdy załatwią się nad wulkanem i lawa to czy kupa wyparuje i zatruje powietrze samolotu i zabije wszystkich ludzi w nim?
To by wyjaśniało dlaczego nie mogą wylecieć, bo wulkany ich gonią. Trzeba wysłać Titanica, by je zatrzymał.
Nie mogę sie zdecydować czy wole takie szalenie durne katastriofaki czy jakieś nudne
Nie, to druga część niskobudżetowego filmu przygodowego z jakimś starożytnym Paintem. Żadnych nadziei na regularne pasma. Już reklamowali powtórkę komedii na przyszły wtorek żeby nikt przypadkiem nie liczył na Zetkę.